Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Ma de ba fejk vijest. Nigdje nema na netu, ja sve pretrazio. Nekad ne treba ni pretjerivati. Sto se tice Save ko selektora, moju podrsku ima. Ali savez trenutni nece nikad imati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Photoshop
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Da hoce sve zijanit do kraja,pa se i dalje nadajte necemu i podrzite Vicinu repku i Savu za boljeg i niste
Originalan naslov je - Milošević: Nećete naći zlo i mržnju ma koliko kopali po mojoj prošlosti
https://www.klix.ba/sport/nogomet/milos ... /230929091
https://www.klix.ba/sport/nogomet/milos ... /230929091
Bezbednosno-informativna agencija
-
- Kontakt:
Ovo je neka lažna presica, furaju narod, Savo nije selektor.Imajednabrigada je napisao/la: ↑30 sep 2023, 08:35Bas sam ostao do kasno u noć da bi do kraja pogledao pressicu i nisam se pokajao zaista je bilo sta za čuti...konacnoo.
Mozda je i dobro sto je izabran jer smo mi Bosnje pokazali da nemamo pojma o fudbalu posebno u tom trenerskom smislu niti imamo rjesenja niti je to za nas, nazalost.
Prije svega lik je harizmatican, ima svoj stav,, otresit, zna pricat sto treba i kako treba i ono najbitnije svjestan je problema repki a to je totalna monotonija i istrošenosti u repki i manjak trcanja i zrtvovanja.
Inace pressica i od njega i od Vice je prevladavala s onim sto pisem zadnjih godinu dana sto je problem u ovoj repki a to je jedna monotonija ili kako on kaze "komfort zona" sve vec vidjeno, otrcano.
Isto tako od Vice smo culi ono sto sam neki dan pisao a to je da u ovom trenutku Kodro nije nista ponudio protiv prosječnih repki i da posto je dogovor bio da se uzme 6 bodova kao poduslov za dalju saradnju te da smo prisiljeni na ovaj način brzim promjenama traziti rjesenja ne bi li se desio neki pomak, jer svako prethodno rjesenje je bilo lose ionako a tek poslije baraza analizirat sve i razmisljati o dugoročnim rjesenjima . Isto te pricee o pozivima igraca pomnozio sa 0 i kao klasican primjer izgovora za neznanje i neuspjeh.( mada uvijek je bilo i bice 1 ili 2 narucenih poziv)
Takodjer raduje i to sto kaze da je radio sa mladim igracima tako da zna prepoznat mladog igraca sto je za nas u ovom trenutku najbitnije jos uz to jako inteligentan covjek.
Posebno raduje taj rezervni spisak iz dijaspore na kojem ima oko petnaestak igraca od kojih je samo jedan preko 23 god, dakle odlucio je covjek napravit neki "rez" ojacati roster kako bi neke od standardnih probudio iz te monotonije i kako on kaze komfort zone sto je nama u ovom trenutku potrebnije bilo od svakog selektora.
Iskreno se nadam da Ce to uspjet prenijeti i na teren jer to je najbitnije ipak.
E sad te price o proslosti i ima li tu nekih nacionalističkih ispada ili su to bile namjestaljke neke o tome bi se dalo, ali vjerujem dok se covjek onako kune da nije bilo nekih ispada.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Dzaba sve ovo i da dovede Vico Guardiolu jednostavno nas fudbal je dozivio veliki poraz od kad je on preuzeo funkciju mada i prije njega nije bilo nista bolje ali ovo je fucked up situation.
Ako će stati u kraj Dzekinoj zajebanciji i izbaciti Sehica i Pjanica treba ga podržati.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Modži je expert troll 

Po kolicini pre-pljuvanja mogao bi i biti dobar selektor.
- numanumaye22
- Kontakt:
Normalno da zna samo par igraca, pa pogledajte sta je nedavno Medunjanin izjavio.DeeWa je napisao/la: ↑30 sep 2023, 09:10Ako neko misli da je ovo spisak od Save, taj pojma o fudbalu nema. Ko god zna bilo sta o fudbalu zna da strani selektor ne moze ni u 10 dana, a kamoli manje da prikupi dovoljno informacija o igracima.
On vjerovatno zna samo za Dzeku, Pjanica, Kolasinca i ponekog koji je igrao u Srbiji. O ostalim pojma nema da bi on mogao davati sud, a jos manje da dovodi nove igrace.
Ono sto ce biti interesantno jeste koliko ce se naredni spisak razlikovati od ovog. Ukoliko ne bude primjetne razlike, znaci da definitivno Vico i Miske prave spisak.
Dakle ne znam zasto bi ovaj znao sva imena kad nije jedan Prosinecki.Prosinečki je vikao na igrače – polovini ni ime nije znao
Kako sam bio stariji rekao sam Baždareviću šta mislim. Rekao sam mu: 'Ja ne znam jesi li ti selektor ili šta si, ti se bojiš svakoga, ne znam zašto si onda trener'. To je bilo pred turneju u Japan u koji niko nije htio da ide. Ni ja nisam želio, a onda me Baždarević moli. Kažem mu: 'Što moliš mene, a ne njih, ako smo ekipa onda idemo svi'. Ovi malo veći igrači su mogli raditi šta požele jer ih niko nije dirao, a onda sam otišao tamo jer volim nogomet. Kod Prosinečkog je bilo slično, u Americi na turneji se drao na igrače i jedva sam čekao da dođu oni iskusniji, ali on je onda šutio, što meni smeta", dodao je Medunjanin.

Ukoliko bi se desilo slučajno da pozove četnika V.Kovačevića nadam se da će svaka utakmica biti prekinuta i da će nas UEFA izbaciti 10 godina iz svih takmičenja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
numanumaye22 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 12:18Normalno da zna samo par igraca, pa pogledajte sta je nedavno Medunjanin izjavio.DeeWa je napisao/la: ↑30 sep 2023, 09:10Ako neko misli da je ovo spisak od Save, taj pojma o fudbalu nema. Ko god zna bilo sta o fudbalu zna da strani selektor ne moze ni u 10 dana, a kamoli manje da prikupi dovoljno informacija o igracima.
On vjerovatno zna samo za Dzeku, Pjanica, Kolasinca i ponekog koji je igrao u Srbiji. O ostalim pojma nema da bi on mogao davati sud, a jos manje da dovodi nove igrace.
Ono sto ce biti interesantno jeste koliko ce se naredni spisak razlikovati od ovog. Ukoliko ne bude primjetne razlike, znaci da definitivno Vico i Miske prave spisak.
Dakle ne znam zasto bi ovaj znao sva imena kad nije jedan Prosinecki.Prosinečki je vikao na igrače – polovini ni ime nije znao
![]()
Drug, promašio si poentu. To da neki selektor ne zna igrace kada tek dolazi nije bauk. Vjerujem da mnogi ne znaju kada dolaze u reprezentacije koje nisu sama elita. Poenta posta je bila u spisku. Tj da li ce on praviti spisak ili neće (a trebao bi)
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Zmajevi na celu sa Rahmanovicem,Ziljkicem i Varesanovicem su uvijek dobrodosli u nas trening kamp u Butmiru. U skorije vrijeme ocekujemo pozive za Hasica i Kovacevica. Reprezentaciji su potrebne nove mlade snage.

-
- Kontakt:
Haha zato zajebavaju Ahmedhodzica. Spremaju teren za Svetozara Markovica.
Ko ga zajebava cojk na spisku?samoposmatram je napisao/la: ↑30 sep 2023, 15:38Haha zato zajebavaju Ahmedhodzica. Spremaju teren za Svetozara Markovica.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Sehic vjerovatno ima Vicine golisave fotografije, njega ni Kepa ne bi skinuo sa gola.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
On je trebao da bude nosioc odbrane, a oni ga klupiraju protiv LuksemborgaRimes87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 15:39Ko ga zajebava cojk na spisku?samoposmatram je napisao/la: ↑30 sep 2023, 15:38Haha zato zajebavaju Ahmedhodzica. Spremaju teren za Svetozara Markovica.
Ko fole povreda.
Gledaj i uzivaj.
Repka ce biti za izlog igraca nista drugo.
Uzimati se pare za mjesto u rosteru. Eldar Civic...
Ko je na rezervnom spisku