hajmoooo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
danas igra Sarajevo!!!
hajmoooo

hajmoooo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Svi na KOSEVO
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Može mu ga poflautati samoBegovicRamiz je napisao/la: ↑30 sep 2023, 00:21gdje je onaj sto kaze da je Faco legenda
yebe od do Mirvicu i djecu
kakav degen u pm
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
SVI NA SJEVER!
Svi na istok 
Jel moguce da je samo mene strah vecerasnje utakmice 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Rogic
Beganovic djurickovic anicic radovic
Julardzija buljubasic
Hasic avramovski ziljkic
Oliveira
4:0 (oliveira 2x, hasic, penaranda)
Beganovic djurickovic anicic radovic
Julardzija buljubasic
Hasic avramovski ziljkic
Oliveira
4:0 (oliveira 2x, hasic, penaranda)
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
4-0 laganih
Pa da ide ono naše hajcanje pred derbi, ma max, kako samo mi znamo, pa razocarenje
Pa da ide ono naše hajcanje pred derbi, ma max, kako samo mi znamo, pa razocarenje
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Bez povreda i kartona,7000 gledalaca i 3-0
1-0 je dosta
protiv ovi "mali" ekipa mozes samo izgubiti. ako dobijes nikoga ne zanima ali ako bude remi/poraz gori kuca. zato treba igrati ko da je derbi i od prve minute ici na pobjedu.
protiv ovi "mali" ekipa mozes samo izgubiti. ako dobijes nikoga ne zanima ali ako bude remi/poraz gori kuca. zato treba igrati ko da je derbi i od prve minute ici na pobjedu.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mislio sam da Anicic ima kartone ?
Strah me i pomisliti šta će biti ako ne dobijemo barem 3 razlike
Ko se sve mora paziti kartona zbog derbija?
hajc hajc
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Sreca pa je Zvijezda u pitanju pa da bar mozemo sastav malo iskombinovati, zna se da ce nasi popusit 3. Zuti pred bitne tekme
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
scudetto89
- Kontakt:
Brate 2-0 mjera , najslabije ekipe su najopasnije zapamti, vidio si siroki ih jedva dobi 2-1
04.10.2009 !
Što bi kone rekle 12 400 ili delagat susreta 4 300.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
I dalje me niko ne može ubijediti da natkrivanje prvo istoka pa svih drugih tribina košta milione, ali fakat????Chony533 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 20:45Burberry46 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:53https://scontent.fsjj2-1.fna.fbcdn.net/ ... e=653E6405
Idealan krov za Kosevo![]()
![]()
Nastojimo oboriti rekorde posjete, a 100% bi postavili nove kada bi imali natkriven stadion.
Naša vjernost nikada nije bila problem, ali je problem jbno nevrijeme: kiša i snijeg, a siguran sam da bi za početak bio pun istok bio bi ga natkrili.
Godinama pričamo o tom jbnom krovu na tribinama i mislim da je odavno bio vakat da se pokrene inicijativa svih nas od: vlasnika, opštine, kantona, nas navijača i siguran sam da bi to jako jako brzo završili. Kažem prvo istok, pa sjever i na kraju zapad
Dajte da pokrenemo konkretnu akciju za početak.
Prvo je potreban projekat/idejno rješenje.
Drugi korak je javni poziv izvođačima kako bi znali kolika je cijena natkrivanja istočne tribine.
Treći korak je da klub uputi inicijativu prema opštini i kantonu, a vlasnici su sigurno uz nas rame uz rame.
Svako od nas živi za trenutak kada će s djecom po kišnom vremenu otići na stadion, zatvoriti kišobran i poderati grla i dlanove navijajuči za naš klub. Mi nismo problem, mi ćemo se uključiti u tu akciju.
Evo kada se završe prva dva koraka, napraviš akciju (vremenski ograničenu) među navijačima širom svijeta, vidjeti će kakav će odgovor dobiti.
30.000 x 100,00KM =3.000.000,00 KM navijači
(napraviti nešto unikatno za svakog učesnika kao dokaz privrženosti i ljubavi u izgradnji istočne tribine)
Vlasnik = ???
Opština = ???
Kanton = ???
Federacija = ???
Država = ???
UEFA-a = (valjda postoje određeni projekti UEFA-e gdje bi se moglo tražiti i njihovo učešće u projektu.
Pojedini skupljaju sadaku da bi im klub uopšte funkcionisao, a hajdemo mi pokrenuti nešto za nas i za generacije pitara koje dolaze! Napomene radi izgradnja CIJELE NATKRIVENE TRIBINE kod smetljara po principu ključ u ruke je koštao 2.010.665 KM!!!! Sama izgradnja tribine je koštala 1.104.775 KM. O čemu pričamo???
Siguran sam da to možemo, samo važno je napraviti PRVI KORAK!
HAJMO SE POKRENUTI
Zadnja izmjena: Senner, dana/u 30 sep 2023, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], VanDijk, ŠTA_JE i 39 gostiju.