Meanwhile u BejHa iPhone 15 Pro 3000 KM vidim po Olx.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
800 eura iPhone 15 Pro u Njemackoj. Bas bas jeftino, s obzirom na inflaciju. Ko uzme jos recimo preko Vodafona, plati 150 eura odmah i onda za 60 eura mjesecno dobije Flat pozive, SMS i internet i telefon. Iphone 15 i Plus se dobiju za 1 euro, 50 eura pretplata 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na njemačkoj stranici piše da je najjeftiniji model iPhone 15 Pro 1200 eura.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- numanumaye22
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za 60eur mjesečno i u BiH možeš uzeti Iphone, pretplata i rata zajedno, na dvije godine.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 13:15800 eura iPhone 15 Pro u Njemackoj. Bas bas jeftino, s obzirom na inflaciju. Ko uzme jos recimo preko Vodafona, plati 150 eura odmah i onda za 60 eura mjesecno dobije Flat pozive, SMS i internet i telefon. Iphone 15 i Plus se dobiju za 1 euro, 50 eura pretplata
Meanwhile u BejHa iPhone 15 Pro 3000 KM vidim po Olx.![]()
![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja mu ne vjerujem ni da mu je nick numanumaye22, a kamoli sta drugo...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
numanumaye22 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 13:15800 eura iPhone 15 Pro u Njemackoj. Bas bas jeftino, s obzirom na inflaciju. Ko uzme jos recimo preko Vodafona, plati 150 eura odmah i onda za 60 eura mjesecno dobije Flat pozive, SMS i internet i telefon. Iphone 15 i Plus se dobiju za 1 euro, 50 eura pretplata
![]()
![]()

zvanicna cijena 15pro u njemackoj tako da to 800eura okaci macku od rep, a slagao si da je 15pro tri milje u BiH nego je 2600 sto je malo jace od 200 maraka razlike izmedju bih i njemackih zvanicnih cijena
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma nidje veze 800€. To mozda dobije neko ko je 10 godina korisnik i to uz jaku pretplatu, gdje je svakako uracunata cijena uredjaja. Platis nesto odmah, te onda placas mjesecno 60-70€, gdje je pola toga zapravo tarifa, a pola cijena uredjaja.
@Robust
Nije razlika "malo jace" od 200KM, nego preko 300KM. Sto je vec preko 10% i pogotovo uzimajuci u obzir plateznu moc previse. Svabama se najvise isplati uzimat Apple proizvode u CH, jer je preko 100€ jeftinije pri izlasku, a s vremenom bude jos veca razlika. Npr ovi MacBook Air budu i preko 200€ jeftiniji. Citao sam negdje da je CH testna zemlja za evropsko trziste, te da se po njima orijentiraju oko plasmana i cjenovnog ranga na podrucju Evrope, pa zbog toga imaju nesto nize cijene, ali i zbog nizih poreza.
@Robust
Nije razlika "malo jace" od 200KM, nego preko 300KM. Sto je vec preko 10% i pogotovo uzimajuci u obzir plateznu moc previse. Svabama se najvise isplati uzimat Apple proizvode u CH, jer je preko 100€ jeftinije pri izlasku, a s vremenom bude jos veca razlika. Npr ovi MacBook Air budu i preko 200€ jeftiniji. Citao sam negdje da je CH testna zemlja za evropsko trziste, te da se po njima orijentiraju oko plasmana i cjenovnog ranga na podrucju Evrope, pa zbog toga imaju nesto nize cijene, ali i zbog nizih poreza.
Koliko kod nas kostaju apple uređaji kod ovlaštenih prodavatelja, ovo je super cijena da je samo oko tri glave razlika prije je bilo mnogo vise jos dobijes dvije godine garancije od strane asbisa ne može bolje a da uzimas full legalno iPhone za kesh. Naravno da ce biti na piku i u radnjama tipa univerzalno jeftiniji kad dodje u vrecama sa gacama il paradajzom u drzavuAshburtonG je napisao/la: ↑25 sep 2023, 22:49Ma nidje veze 800€. To mozda dobije neko ko je 10 godina korisnik i to uz jaku pretplatu, gdje je svakako uracunata cijena uredjaja. Platis nesto odmah, te onda placas mjesecno 60-70€, gdje je pola toga zapravo tarifa, a pola cijena uredjaja.
@Robust
-
nisamjatisi
- Kontakt:
Nemoj se kaznjavati s tim u zivotu druze, bolje se kod zelenasa zaduzit nego u Telekomu sta tako uzeti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
ovo sa bh telecomom najbolja stvar, ja/mi koristimo njihove usluge vec godinama i sto ne bi imao popust?
evo trenutno je otac uzeo tel i tv, 20 KM vise na racunu i ne osjetis a dobio si i popust i ostala sranja tipa garancija itd.
evo sad gledam kad ce doci (dosao je) iphone 11 u poslovnicu da odem na rate pokupiti, dvije godine prodju dok si reko cakija.
ovaj sad iphone (7) sam kupio u pc marketu isto na rate bio cca 800 KM, sad jos cca 50 KM i dobicu 11 128gb. ne mogu se porediti telefoni.
evo trenutno je otac uzeo tel i tv, 20 KM vise na racunu i ne osjetis a dobio si i popust i ostala sranja tipa garancija itd.
evo sad gledam kad ce doci (dosao je) iphone 11 u poslovnicu da odem na rate pokupiti, dvije godine prodju dok si reko cakija.
ovaj sad iphone (7) sam kupio u pc marketu isto na rate bio cca 800 KM, sad jos cca 50 KM i dobicu 11 128gb. ne mogu se porediti telefoni.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Umjesto BejHa napišeš Njemačka, umjesto Njemačka napišeš SAD.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 14:08Za 60eur mjesečno i u BiH možeš uzeti Iphone, pretplata i rata zajedno, na dvije godine.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 13:15800 eura iPhone 15 Pro u Njemackoj. Bas bas jeftino, s obzirom na inflaciju. Ko uzme jos recimo preko Vodafona, plati 150 eura odmah i onda za 60 eura mjesecno dobije Flat pozive, SMS i internet i telefon. Iphone 15 i Plus se dobiju za 1 euro, 50 eura pretplata
![]()
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
pdv ces platiti odmah tj na racunu ce ti se pojaviti i ona 24 mjeseca placas ovih 123,89 …. tj paket 116 plus rata 7,89 =123,89 ako si na to mislionisamjatisi je napisao/la: ↑26 sep 2023, 02:55pozić, može li mi neko ukratko objasniti na koji fazon ide kupovina mobitela na pretplatu u BhTelecom-u?
Zanima me konkretno iPhone 11 od 64GB sa ovim paketom.
Pišite iskustva![]()
![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
- Centre forward
- Kontakt:
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- VensanKasel
- Kontakt:
Robust je napisao/la: ↑25 sep 2023, 22:33numanumaye22 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 13:15800 eura iPhone 15 Pro u Njemackoj. Bas bas jeftino, s obzirom na inflaciju. Ko uzme jos recimo preko Vodafona, plati 150 eura odmah i onda za 60 eura mjesecno dobije Flat pozive, SMS i internet i telefon. Iphone 15 i Plus se dobiju za 1 euro, 50 eura pretplata
![]()
![]()
zvanicna cijena 15pro u njemackoj tako da to 800eura okaci macku od rep, a slagao si da je 15pro tri milje u BiH nego je 2600 sto je malo jace od 200 maraka razlike izmedju bih i njemackih zvanicnih cijena
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Čemu hejt na iPhone ? 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa naravno da je ismijavanje , jer itekako ima materijala
Apple 99% prezentacija je ponavljanje best ever
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: CHR, kraljttbvb i 48 gostiju.