Kad je bila zadnja titula ??Virtu4l je napisao/la: ↑30 sep 2023, 11:29Naravno, par loših utakmica ne znače apsolutno ništa za klub kakav je veliki Željezničar. Ni prvi, a ni posljednji put. Jednom kad ponovo krenemo da vas karamo, molićete Boga da se ponovo prekidaju takmičenja, plej of, da se pojave punci, svekrve i tetke. Za 2, 3 ili 5 godina, nebitno je, ali će se desiti.bordobijelisampion je napisao/la: ↑30 sep 2023, 11:23Dobro bolan Wirto nego čuo sam da će Željo skupo prodati kožu, jel istina?
Samo je pitanje hoće li Mirvić izdržati toliko, kako sad stoje stvari - neće.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Molim te da me ne smaraš glupim pitanjima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovi pitari su stvarno giganti, prekucali ligu jedno 18 puta, regionalni gigant, bosanski Dinamo, Divovi, postavljaju standarde, razbacuju se milionima, dovode Galacticose iz Gruzije i Kolumbije, najavljuju grupne faze euro takmicenja, dodju nekakvi Milsami, Kutaisi oduce vas od fudbala, dva mjeseca vas nema nigdje i opet ispocetka, opet megalomanija. Dzaba vam Penarande, Rozmani, Viverosi, opet ce Galic i Turanjanin biti s vama u 5 bodova na kraju sezone. A ako se Drljo i Biber razigraju bicete u bod-dva sa raspalim Zeljom 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Galiću i Turanjaninu bježimo 4 boda uz utakmicu manje a tek je osmo kolo. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Siroki i Zeljeznicar su najbesmisleniji klubovi u ligi. Za njih sezona pocinje i zavrsava utakmicom protiv Sarajeva, ostale utakmice igraju bez ikakvih ambicija, samo zato sto moraju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:

Dobro je ba Virto kad si duzan jednom covjeku, ali kad si duzan i Bogu i narodu, kad ti svaka šuša moze doci i jbati sve po spisku,kad ti je mahala generalni sponzor, kad svaki cas pises molbe da se ne izvrsi prinudna naplata,kad uzimas od penzionera da opstanes,kad ti je Vojvoda komsija i kad imas humanitarni broj, e to je zayebano...

-
- Kontakt:
Pitari i plođeni se nesto usutili kod ovog demanta, al su zato prvi znali popljuvati slavno ime najveceg kluba u Sarajevu i drzavi.
"Sile koje nasrću na Želju ce se umoriti. Mi se necemo umoriti. I nismo se umorili"
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Za rat je potrebno dvoje.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:07Pitari i plođeni se nesto usutili kod ovog demanta, al su zato prvi znali popljuvati slavno ime najveceg kluba u Sarajevu i drzavi.
"Sile koje nasrću na Želju ce se umoriti. Mi se necemo umoriti. I nismo se umorili"
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Pa vi ste generalni sponzor klubu i na kraju ćete spržit na kazne više nego što iznosi sponzorstvo u oporavku kluba, kakve crne sile, sami ste sebi dovoljni19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:07Pitari i plođeni se nesto usutili kod ovog demanta, al su zato prvi znali popljuvati slavno ime najveceg kluba u Sarajevu i drzavi.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Dje si Alija, nisam te prepoznoJVVVST je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:18Za rat je potrebno dvoje.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:07Pitari i plođeni se nesto usutili kod ovog demanta, al su zato prvi znali popljuvati slavno ime najveceg kluba u Sarajevu i drzavi.

1921
Eno sad. Kakve crne sile..19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:07Pitari i plođeni se nesto usutili kod ovog demanta, al su zato prvi znali popljuvati slavno ime najveceg kluba u Sarajevu i drzavi.
U takvom ste zijanu da vam i Amko može napraviti probleme nekom fakturom za neplaćenu kiselu.

The saddest thing in life is wasted talent.
- PeppermintSA
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑29 sep 2023, 20:57Ovaj Al Jaber je najlaganiji igrač kojeg sam ja gledo u posljednje vrijeme u Želji, ne znam kad smo u ligi imali priliku gledati nekog poput njega. Ne kazem da je vanserijski igrač ali donosi neku totalno drugu energiju i mogli bi uživati u lakoći s kojom igra. Mislim da će vremenom i fizički nadoći da isprati tempo. Ima osjećaja za prostor. Šabanadžović upgraded verzija.
Imamo širinu sa više različitih opcija, nepoznanica smo za protivnika kad je izgradnja napada u pitanju, Ćosić i Ovčina su korišteni na drugačiji način tako da i to je teško provaliti. Svi će morati analitički tretirati nas, a na tom nivou je rijetko koji trener u našoj ligi, možda trener Širokog i Rožman. Ali o tom po tom, gutavi smo svima i izgleda da ćemo gledati Želju kojeg se svi boje, i koji ima respekt koji naše ime i zaslužuje. Postajemo BAZA BEZ PORAZA!

-
- Kontakt:
Znam zeljovce koji se kunu da marke nece vise uplatiti klosarima s juga. Oni slijedece godine da pokrenu akciju da budu sponzori skupili bi neku sicu. Niko sa drugih tribina im vise nece ni marku dati da stave TM na dreskillafrommanilla je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:21Pa vi ste generalni sponzor klubu i na kraju ćete spržit na kazne više nego što iznosi sponzorstvo u oporavku kluba, kakve crne sile, sami ste sebi dovoljni19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:07Pitari i plođeni se nesto usutili kod ovog demanta, al su zato prvi znali popljuvati slavno ime najveceg kluba u Sarajevu i drzavi.
"Sile koje nasrću na Želju ce se umoriti. Mi se necemo umoriti. I nismo se umorili"![]()
Ima i ova formulacija,HordasOdMalena je napisao/la: ↑30 sep 2023, 11:59Galiću i Turanjaninu bježimo 4 boda uz utakmicu manje a tek je osmo kolo.![]()
Za prvim na tabeli zaostajete pet bodova, a samo na obeštećenja ste dali 2 miliona ovo ljeto, sa ubjedljivo najskupljom ekipom ikada u ovoj ligi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Svakako, ali ovo je odgovor navijaču Željezničara kako će Galić i Turanjanin biti u 5 bodova sa Sarajevom.Virtu4l je napisao/la: ↑30 sep 2023, 13:51Ima i ova formulacija,HordasOdMalena je napisao/la: ↑30 sep 2023, 11:59Galiću i Turanjaninu bježimo 4 boda uz utakmicu manje a tek je osmo kolo.![]()
Za prvim na tabeli zaostajete pet bodova, a samo na obeštećenja ste dali 2 miliona ovo ljeto, sa ubjedljivo najskupljom ekipom ikada u ovoj ligi.
Vrlo smjela izjava, uzimajući u obzir da je u zadnjih pet godina razlika između Sarajeva i Željezničara 46 (četrdeset šest) bodova, kao i dvije titule i dva kupa.
Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 30 sep 2023, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
I potrosicemo jos 3 milijona a mozda i vise jer ih zaradimo.
A vi ganjajte za Santosa naknadu 5 milja maraka.
Ugl MOZE NAM SE.
A vi ganjajte za Santosa naknadu 5 milja maraka.
Ugl MOZE NAM SE.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.