FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nakupit bodova do kraja polusezone. Bit ce klanja na proljece, pogotovo ako Supcanica bude blizu sa bodovima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Trebamo samo gledati sebe da odigramo kako treba ne zanima nas Stupcanica. Utakmicu po utakmicu i stojati na zemlji cvrsto ne dizati se. Bice nagaznih mina, evo ovaj Tomislav bice tvrd orah sigurno.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Ove sezone nećemo imat poraza i izlazimo u Evropu kroz kup 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Samo što mi imamo utakmicu sutra sa zadnjom ekipom lige.
Sve osim +8 bi bilo epsko iznenađenje.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Jesi brate optimista

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Sjenjak1919
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Offtopic
Sta se desilo u Miladijama?
Sta se desilo u Miladijama?

kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075
075
Neko ubistvo, kod UIO, pisu ubijena djevojka, a drugi portal da je u pitanju muškarac valjda...
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
-
- Kontakt:
Iz tog razloga sam napisao jedni jedno jedni drugo
kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075
075
-
- Kontakt:
Hajmo 10/10
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Odlicna pobjeda u kupu, ne toliko zbog prolaska jer svakako su nam sanse nikakve, koliko zbog morala igraca da vise vjeruju i sebe i svoje mogucnosti. Jedno je pobjedjivati po nekim selima smijesne ekipe, a druga stvar je pobijediti Zelju pa makar igrao i najlosiju sezonu u zadnjoj deceniji. Samopouzdanje ide prema gore.
Sa druge strane prolazak je bitan zbog finansija jer igras utakmicu vise i vrlo moguce opet neki derbi gdje ces privuci par hiljada ljudi na stadion.
Ono sto mene raduje jeste nastavak dobrih odnosa 2 kluba i 2 navijacke skupine, a sto je bilo praksa posljednjih sezona. I kad su nas izbacili, uradili su to gospodski kako na terenu, tako i na tribini. Sve po zasluzi, pa tako i scene sa prosle utakmice u kupu. Tako se treba ponasati, tako se sticu prijatelji i obezbjedjuje potencijalna korist.
Sad veoma bitna tekma sa MDK. Nema lagane utakmice pa nece to biti ni ova. Cak i kada to rezultat ne otkriva, znaju igraci kako se namuce za svaki bod. Bez potcjeljivanja, izaci na teren i ne mixati pretjerano sastav jer i daleko veci timovi imaju problem kada izmijesaju previse igraca koji nisu uigrani.
Sa druge strane prolazak je bitan zbog finansija jer igras utakmicu vise i vrlo moguce opet neki derbi gdje ces privuci par hiljada ljudi na stadion.
Ono sto mene raduje jeste nastavak dobrih odnosa 2 kluba i 2 navijacke skupine, a sto je bilo praksa posljednjih sezona. I kad su nas izbacili, uradili su to gospodski kako na terenu, tako i na tribini. Sve po zasluzi, pa tako i scene sa prosle utakmice u kupu. Tako se treba ponasati, tako se sticu prijatelji i obezbjedjuje potencijalna korist.
Sad veoma bitna tekma sa MDK. Nema lagane utakmice pa nece to biti ni ova. Cak i kada to rezultat ne otkriva, znaju igraci kako se namuce za svaki bod. Bez potcjeljivanja, izaci na teren i ne mixati pretjerano sastav jer i daleko veci timovi imaju problem kada izmijesaju previse igraca koji nisu uigrani.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑01 okt 2023, 12:24Ono sto mene raduje jeste nastavak dobrih odnosa 2 kluba i 2 navijacke skupine, a sto je bilo praksa posljednjih sezona. I kad su nas izbacili, uradili su to gospodski kako na terenu, tako i na tribini. Sve po zasluzi, pa tako i scene sa prosle utakmice u kupu. Tako se treba ponasati, tako se sticu prijatelji i obezbjedjuje potencijalna korist.

Bezveze ih samo Mačkov mali napade za svlačionicu, ne znam koji se klinac on uopšte miješa tu. Srećom stigao je demant od kluba.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ar vi redi for vin? 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Jest krenulo Kapetanovića. 

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 9 gostiju.