Sarajevo je uvijek bilo u vrhu i bez Mirvica,vi ste vecinom nase nastupe u evropi gledali na tv-u. To je razlika izmedju nas i vas da smo mi uvijek u vrhu.bordobijeli je napisao/la: ↑30 sep 2023, 11:41Kad je bila zadnja titula ??Virtu4l je napisao/la: ↑30 sep 2023, 11:29Naravno, par loših utakmica ne znače apsolutno ništa za klub kakav je veliki Željezničar. Ni prvi, a ni posljednji put. Jednom kad ponovo krenemo da vas karamo, molićete Boga da se ponovo prekidaju takmičenja, plej of, da se pojave punci, svekrve i tetke. Za 2, 3 ili 5 godina, nebitno je, ali će se desiti.bordobijelisampion je napisao/la: ↑30 sep 2023, 11:23Dobro bolan Wirto nego čuo sam da će Željo skupo prodati kožu, jel istina?
Samo je pitanje hoće li Mirvić izdržati toliko, kako sad stoje stvari - neće.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pucaju čirevi po Crnoj Gori.
Jel to opet šiftar sa peštera objasnjava supljoglavcima sa grbavice sta im se desava u kuci?

- TurkishAirlines
Da li ce vcrs navijaci plavih biti uz male ekrane i pratiti FK Sarajevo?
Jesmo li im zanimljivi, al bar malo?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Mali savjet za momke sto sa strahom u kostima setaju ulicama svoga grada i ne nose zastave na gostovanja u Sarajevu: par minuta sa pocetka video snimka iznad vam moze biti od pomoci da obnovite gradivo iz geografije te se podsjetite koja je vasa drzava, tj. u kojoj drzavi ste rodjeni, nastanjeni, zivite, te od koje posjedujete pasos.

Ja znam ko će da sjedi uz mali ekran i cvili na forumu. Šifra Durmitor.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:32Da li ce vcrs navijaci plavih biti uz male ekrane i pratiti FK Sarajevo?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
mnon46 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:35Ja znam ko će da sjedi uz mali ekran i cvili na forumu. Šifra Durmitor.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:32Da li ce vcrs navijaci plavih biti uz male ekrane i pratiti FK Sarajevo?

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- TurkishAirlines
Vcra ce navijaci plavih, u narodu poznati kao gopro navijaci, svim srcem biti uz goste na Kosevu. Cak ce vise zeljeti uspjeh gostiju na Kosevu nego njih samih u pon na Grbavici.mnon46 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:35Ja znam ko će da sjedi uz mali ekran i cvili na forumu. Šifra Durmitor.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:32Da li ce vcrs navijaci plavih biti uz male ekrane i pratiti FK Sarajevo?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- Antipolitika3
- Kontakt:
21 kvota na Zvijezdu
Ako netko zeli zarizikat ,mozda je ovo jedna od "onih" cudnih utakmica FK Sarajevo.

Ako netko zeli zarizikat ,mozda je ovo jedna od "onih" cudnih utakmica FK Sarajevo.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Da nece iz 2 u 1, vidjeli smo to u ovoj nasoj ligi...Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:4021 kvota na Zvijezdu![]()
Ako netko zeli zarizikat ,mozda je ovo jedna od "onih" cudnih utakmica FK Sarajevo.![]()

- Antipolitika3
- Kontakt:
Opet nece iz 2 u 1 biti tolika kvotaVanja8 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:43Da nece iz 2 u 1, vidjeli smo to u ovoj nasoj ligi...Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:4021 kvota na Zvijezdu![]()
Ako netko zeli zarizikat ,mozda je ovo jedna od "onih" cudnih utakmica FK Sarajevo.![]()
![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- IsmirMirvic
Ostavite se conspiracy theories. Te insinuacije stete nasem fudbalu i generalno sportu u nasoj zemlji!Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:4021 kvota na Zvijezdu![]()
Nema veze, nekako je sigurnija opcija, valjda i nasi nauce od ovih iskusnijih po tom pitanju...Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:44Opet nece iz 2 u 1 biti tolika kvotaVanja8 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:43Da nece iz 2 u 1, vidjeli smo to u ovoj nasoj ligi...Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:4021 kvota na Zvijezdu![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Biće Sarajevu večeras teško doći do tri boda.
-
- Kontakt:
Niste nam zanimljivi, iskreno. Dok su vama cak i nase pressice zanimljive, utakmice ne moram ni spominjatiTurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:32Da li ce vcrs navijaci plavih biti uz male ekrane i pratiti FK Sarajevo?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
mnon46 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:35Ja znam ko će da sjedi uz mali ekran i cvili na forumu. Šifra Durmitor.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:32Da li ce vcrs navijaci plavih biti uz male ekrane i pratiti FK Sarajevo?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bice rutavoAntipolitika3 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:4021 kvota na Zvijezdu![]()
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne možemo mi toliko potonut a i da kone bar jednu ne zayebu pa da se raspravljamo ko je gori..i obrnuto vazda bude.
Dvica večeras !
Dvica večeras !
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sedad Subašić veceras trese mrezu manjeg sarajevskog kluba
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎