ok, slazem se ....effe_sa je napisao/la:forza je napisao/la:
pa svaki ovaj klub u rangu Bayerna daje place i vece od Bayerna ... Bayern nikad u svojoj historiji nece dati igracu 200k i vise eura sedmicno .,,. to nek bude jasno ... i zato ne mogu dovest igrace iz vecih klubova .... doveli su robena koji je realu bio otpadak, doveli Gomeza opet iz nizeg kluba kojem je bayer vrhunac karijere, on dalje ne moze .... Lahma i svoju djecu moraju cuvati jer takve igrace ne mogu svake godine doovdit iz mladog tima ...
ok .... uredu da su toliko davali para .... nisu nista posebno napravili .... i opet sumnjam da ce nesto posebno napraviti ukoliko kupe ove igrace koje si nabrojao ....
trebas malo vise pratit relevantne podatke i biti odmjereniji u izjavama...i ja mogu neki klub vise il manje volit al to ne znaci da gubim pojam o realnosti
bayern kada su plate i transferi u pitanju nista manje ne izdvaja od jednog manchester uniteda na primjer
plate glavni igraca poput riberyja, robbena , schweinsteigera su vecinom u rangu najvecih svjetskih igraca
vise para za igrace i ludo vece plata daje mozda man.city, cinio je to chelsea, jer lako je njima trosit kad imaju bogate vlasnike, ti klubovi ko klubovi opste ne posluju u plusu......niko nije kriv realu sto je otpisao robbena, robben je u bayernu odmah pokazao da je svjetska klasa, robben je mogao otic i u nekoliko klubova u italiji a odlucio se za bayern...mislis da mu bayern nije dao dobre uslove da bi bas tu dosao?????premije nakon uspjeha su u bayernu izuzetno velike tako da se i time mnogo toga nadoknadi....plate u drugim ligama nisu redovne, kao sto je slucaj u bundesligi a posebno u bayernu....mozes ti igracu obecat i 20 miliona godisnje al ak ces mu nekad placat 10 nekad 15, a nekad ce ta primanja kasnit onda to nije isto
veliki sam navijac bayerna ( da ne mislite da ovdje samo provociram) i aj bi volio da su najbolji na svijetu .,,,, ali sta se desava zadnjih godina .... jedan wolsburg, jedna borusia nam uzimaju titule ... onda kad izdvajaju tolike sume na igrace i toliko su placeni zasto im borusija bjezi 15 bodova ??? ... borusija koja jedva opstaje-finansijski ....
samo se uzdam u LP da tu nesto urade... mada mislim da ako im neko jaci dodje boga mi gotovo je ... ne treba nas zavaravati to sto smo dobili Intera ... inter svak mora priznat totalno lose igra i nije to onaj inter od prosle godine ni blizu ....