Komsijaaa zar tako lahko zaboravljas killera u plavom dresu?
Ma sarkazam iskreno za ovakvo stanje u klubu, tu i tamo brojka, dosta vise bilo ove tekme prije.
Dabogda vam krpa jos 100 godina bio glavni napadac19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:15
Komsijaaa zar tako lahko zaboravljas killera u plavom dresu?
Što kmečiš? Nikoga ne zanimaš ni ti ni Tuzla Kiti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:15Samo da @admin skrenem pažnju na divljanje na temi Tuzla City.
Tamo ne reaguju na naše pozive a nece da nam dozvole da imamo moderatora. To koriste debili i divljaju u punom sjaju svog debilizma.
Osim tebe i tvojih debilnoh kolega pa visite tamo.IceTea je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:17Što kmečiš? Nikoga ne zanimaš ni ti ni Tuzla Kiti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:15Samo da @admin skrenem pažnju na divljanje na temi Tuzla City.
Tamo ne reaguju na naše pozive a nece da nam dozvole da imamo moderatora. To koriste debili i divljaju u punom sjaju svog debilizma.![]()
Tek će vam nedostajati kad Azmir zavrne pipu i kad se raspadnete.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:19Osim tebe i tvojih debilnoh kolega pa visite tamo.IceTea je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:17Što kmečiš? Nikoga ne zanimaš ni ti ni Tuzla Kiti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:15Samo da @admin skrenem pažnju na divljanje na temi Tuzla City.
Tamo ne reaguju na naše pozive a nece da nam dozvole da imamo moderatora. To koriste debili i divljaju u punom sjaju svog debilizma.![]()
Ja znam da nedostaje PL ali možete to na ljepši način iskazati.
Jel to cekas derbi da odes, ili ti je zima previse?
Šta tebe mori pored ovog Avramovskog i odbrane Sarajeva koja je malo jača od kisele....puna vam usta Oliveire a trebali ste realno primiti bar jedan gol....
Zar može neko biti lošiji od 100 godina prazne historije i pukog prezivljavanja. Da nam to kaže neko iz Brotnja, Modriče i sl pa da se zamislimo, ali ti??? Pa to je zaista komično.IceTea je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:22Tek će vam nedostajati kad Azmir zavrne pipu i kad se raspadnete.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:19Osim tebe i tvojih debilnoh kolega pa visite tamo.
Ja znam da nedostaje PL ali možete to na ljepši način iskazati.Jbt Tuzla Kiti, najlošiji član PL u historiji.
Veliki navijaci sa sjeveraPostao/la Stroj1946 » 30 sep 2023, 20:09
Više raje na Sjeveru večeras nego plavih kahrina na jugu zadnje 3 domaće
Sigurno cu se pravdati nekome na online pdfu gdje sam i sta sam nocas
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, nedimmmm1337 i 25 gostiju.