FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Tuchel 127 utakmica vodio PSG 20 poraza.
Tuchel 100 utakmica vodio Chelsea u najjacoj ligi na svijetu 18 poraza.
Ovo mu je 21 utakmica na klupi Bayerna a vec “mirise” na 6 poraz.
Nagelsmann imao 10 poraza na 84 meca.
Ne krivim Tuchela, gdje klasicna sestica za kojom place otkad je dosao? Igra s mrtvim Goretzkom, igra s najvecom rupom u odbrani Upamecanom, a rotacija u odbrani nemoguca jer su otisla oba Francuza.
Zadnji vezni mu igra beka jer Marokanac nije nivo Bayerna. Uz to dodajte panja na golu kojeg imamo i sta sada moze Tuchel?
Kako bi vi postavili ekipu s ovim igracima? Malo objektivnost. Ja cu suditi Tuchelu nakon sto dobije sesticu i pravog beka, to je trebao bit Walker ali Uprava je rekla hoces K.
Uprava je kriva za sve, toliko amaterizma nije odavno vidjeno. Nadati se da ce ovaj iz Leipziga odraditi posao kako treba kad krene prelazni rok. Pustanje Stanisica je za zatvora nakon odlaska Pavarda. Koji idiot moras bit da to uradis.
Tuchel 100 utakmica vodio Chelsea u najjacoj ligi na svijetu 18 poraza.
Ovo mu je 21 utakmica na klupi Bayerna a vec “mirise” na 6 poraz.
Nagelsmann imao 10 poraza na 84 meca.
Ne krivim Tuchela, gdje klasicna sestica za kojom place otkad je dosao? Igra s mrtvim Goretzkom, igra s najvecom rupom u odbrani Upamecanom, a rotacija u odbrani nemoguca jer su otisla oba Francuza.
Zadnji vezni mu igra beka jer Marokanac nije nivo Bayerna. Uz to dodajte panja na golu kojeg imamo i sta sada moze Tuchel?
Kako bi vi postavili ekipu s ovim igracima? Malo objektivnost. Ja cu suditi Tuchelu nakon sto dobije sesticu i pravog beka, to je trebao bit Walker ali Uprava je rekla hoces K.
Uprava je kriva za sve, toliko amaterizma nije odavno vidjeno. Nadati se da ce ovaj iz Leipziga odraditi posao kako treba kad krene prelazni rok. Pustanje Stanisica je za zatvora nakon odlaska Pavarda. Koji idiot moras bit da to uradis.
Slazem se u velikoj mjeri s postom. Marokanac je itekako bolja opcija na beku od Laimera. Ostalo stoji.
Nur der FCB
Neka je izbacio smijuriju Goretzku. I kako ce Elf igrati dobro kad ti on igra? Njegovo je proslo nakon osvojene LP. Umjesto da pruza najbolji fudbal u karijeri jer je u najboljim godinama, igra na nivou Premijer lige BiH.
Ma šta ne krivite Tuchela, Nagelsmann bez napadača od nas napravio najefikasniju ekipu na svijetu. Ovom Kane dođe samo penale da izvodi. Užasna utakmica.
Nešto bolje u drugom pol ali generalno blijeda partija nekako smo se izvukli bez poraza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Svaka čast ekipi za drugo poluvrijeme. Leipzig nije centra kako treba prešao. Oni npcijevi Dreesen i Hainer sa nula karizme treba da se stide ako imaju imalo srama uopšte. Bayern se mora krpiti sa Guerreirom u veznom redu zbog ovih idiota. Smećari obični.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Izasao Goretzka, licili na ekipu.
Zimski rok dovesti sesticu.
Zimski rok dovesti sesticu.
Prvo je bio problem napadač a sad šestica 

-
- Kontakt:
Ima ovdje više problema u igračkom kadru. Nemaš štopera, nemaš veznjaka, veznjak ti krpi desnog beka. Lijevi bek ti krpi vezni red

Roster je tanak jer ionako da dovedu ne znam koliko dobrih igrača, opet će igrati jedni te isti (Upa ispred De Ligta, Leimer ispred Mazraiua, Goretzka ispred bilo koga itd.)
- Centre forward
- Kontakt:
Sa tankim rosterom i Tuchelovim jednoumljem nećemo daleko. Danas smo još i dobro prošli. Konzerve danas ginule, već u srijedu skidaju gaće.
Što se tiče kadra, vezni red je najveći problem. Zamisli nas contra Reala sa onim horny omladincima plus jedan od lisaca Toni/Luka ili City sa onim životinjama.
Nekako pregurat' do januara a onda nam opet treba 100 miliona. Hoće li naši htjet' platit' vidjećemo ??
Što se tiče kadra, vezni red je najveći problem. Zamisli nas contra Reala sa onim horny omladincima plus jedan od lisaca Toni/Luka ili City sa onim životinjama.
Nekako pregurat' do januara a onda nam opet treba 100 miliona. Hoće li naši htjet' platit' vidjećemo ??
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Goretzka ne bi igrao 100%, to ti garantujem. Vjerovatno bi i De Ligt igrao ispred Upamecana da je zdrav. Greška je Laimer na desnom beku, koliko god prosječan Mazraoui bio, ipak je klasični bek. Bolje bi odigrao od Laimera tu. Dosta ih igra silom prilika.
Laimer je vezni igrač. Kimmich može igrati i beka. Mazraoui je bek, ne igra. de Ligt je bolji stoper i od Kima i od Glupamecana. Ne igra u prvoj pored ove dvojice. Trener je kriv, roster on ima. Ali veznjaka opet dovesti. Kreativac fali, neko ko će loptu iznijeti i podvaliti.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Ma sta se brineš druže , neće iz naših dzepova , ko ih hebe imaju para , samo što je švabo naučio da štedi.Centre forward je napisao/la: ↑30 sep 2023, 20:43Sa tankim rosterom i Tuchelovim jednoumljem nećemo daleko. Danas smo još i dobro prošli. Konzerve danas ginule, već u srijedu skidaju gaće.
Svi mi otprilike iste stvari vidimo, ali zaista su svi rekao bih krivi, uprava za nevjerovatne propuste, trener zbog nevidljivog pecata u igri, ali i sami igraci. Zasto se ne mogu pofajtati na terenu, gristi onu loptu, zašto najmladji na terenu ima i najveca mu,da?
Vidio sam borbu i žar nekih 15ak min nakon prvog gola, i onda kad su izjednacili opet ista prica. Zadovoljili su se bodom, fali taj mentalitet pobjednika, fali svasta.
O sestici se puno prica, nece sve rijesiti ali odnekud se mora krenuti i na terenu, na rukovodecim pozicijama se vec nesto pocelo desavat. Nadat se da ce krenuti na bolje, ali treba baš puno toga da se poslozi.
Vidio sam borbu i žar nekih 15ak min nakon prvog gola, i onda kad su izjednacili opet ista prica. Zadovoljili su se bodom, fali taj mentalitet pobjednika, fali svasta.
O sestici se puno prica, nece sve rijesiti ali odnekud se mora krenuti i na terenu, na rukovodecim pozicijama se vec nesto pocelo desavat. Nadat se da ce krenuti na bolje, ali treba baš puno toga da se poslozi.
Samo se vi tjesite da ce jedna sestica ovo sve magicno rijesiti ili drugi stoper, teska zabluda
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Prvo lose drugo top. Recemo da je 2-2 najrealnije.
Falio mi je Müller zadnjih 15min i mozda Mazroui desno a Laimer u sredinu. Mada je i Guereiro bio solidan.
Falio mi je Müller zadnjih 15min i mozda Mazroui desno a Laimer u sredinu. Mada je i Guereiro bio solidan.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Individualne greške su uvijek moguće i dešavaju se. Isto tako pobjeđivati na individualni kvalitet treba biti rijetkost a ne potreba.
Naša igra nema prepoznatljivu notu i to već dugo vremena. Sa kadrom koji je sve samo ne loš. Iskustvo mi govori da je do trenera a vi i dalje palamudite šta fali i ko bi trebao igrati u Zwickau a ne u Bajernu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.