Ma jok Aduka treba mrljati protiv **** Zvijezde kojoj možeš dati 5 i popraviti gol razliku,imaju jednu utakmicu sedmično,nikakvih drugih obaveza nemaju,slijedi reprezentativna pauza
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovo drugo poluvrijeme je odron nad odronima. Ovdje trebaš na kvalitet da uvališ 3-4
-
- Kontakt:
Niko ne kaze da se trose, ali ako vidis da mozes im dati jos koji sto da ne, jer smo za klasu bolji od njih, za 10 min se cudo desi, kazem da je kvalitetniji protivnik nek ti jedan dadne u 80- toj, svasta se desi do kraja , ako me razumijete
Ps. Ja te **** zeljeznicareeeeee !!!

Ps. Ja te **** zeljeznicareeeeee !!!

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Imaš gol razliku +4 dolazi ti najgora ekipa u historiji lige u napad si samo spičkao milione i sve i jednom su plate ogromne,na klupi Kyeremeh i Penaranda su skuplji nego bilo koji igrač u ligi,zašta ti stoje kao ukrasi?Hoćeš publiku pa dobro kako ćeš ih namamiti atraktivnim fudbalom i golovima ne mrljanjem protiv neke Zvijezde 09 koju moraš razavliti
Dobro je ovo Rozman hendla, cim se kmeci sto ih ne punimo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Aničić je mašina.Napokon stoperi na nivou kakav treba biti.
Beganovic diskutabilan malo
Beganovic diskutabilan malo
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ovo drugo poluvrijeme je bilo stvarno mučno za gledat
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Bravo Simone, idemo sad male plave da gazimo. Dajte čovjeku odmah produženje ugovora. Ostaviti Rogića i Buljubašića na derbiju, lično bi radije Julardžiju od Mustafića i Anđušiča od Avramovskog.
Melji Rajvo
Melji Rajvo

-
- Kontakt:
Lagano privedena utakmica kraju, bez nervoze, kartona, kontrola utakmice 3 boda idemo dalje.
Ne znam čemu kuknjava, igrači su sigurno dobili instrukcije od Simona da na ovakav način završe utakmicu - znaju svi koliko nas "teška" utakmica čeka.
Buljubašić odličan, a Renan će definitivno biti najveći izlazni transfer ove lige.
Buljubašić odličan, a Renan će definitivno biti najveći izlazni transfer ove lige.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sa minimalnim naporom 2:0 a moglo je biti jos vise da nam nisu cist go ponistili i jos da je avram zabio ono na pocetku i da je stativa usla. Sve u svemu ja prezadovoljan idemo derbi rutinski ko veceras zavrsit
- PeppermintSA
- Kontakt:
To je to. Publika se privlači atraktivnom igrom, golovima, potezima, a ne da loptu cariniš po zadnjoj liniji 40 minuta. Šatro se čuvaš ko da uporedo igraš LP. Izadji, istrči svih 90 minuta u punom tempu, zabij 4-5 komada i ćao. Jbt, nekad je Sarajevo trpala po 4-5 ovakvim ekipama kad je prosječna plata bila 1200.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑30 sep 2023, 22:29Imaš gol razliku +4 dolazi ti najgora ekipa u historiji lige u napad si samo spičkao milione i sve i jednom su plate ogromne,na klupi Kyeremeh i Penaranda su skuplji nego bilo koji igrač u ligi,zašta ti stoje kao ukrasi?Hoćeš publiku pa dobro kako ćeš ih namamiti atraktivnim fudbalom i golovima ne mrljanjem protiv neke Zvijezde 09 koju moraš razavliti
Ma trebali su poginuti veceras, pa zamisli da smo dobili ovo 4-0 ili 5-0
**** termin, vec mazija pred kraj. Avrame daBogda ti se promasaji vratili protiv zelje
Allah vam se smilovaoPeppermintSA je napisao/la: ↑30 sep 2023, 22:37To je to. Publika se privlači atraktivnom igrom, golovima, potezima, a ne da loptu cariniš po zadnjoj liniji 40 minuta. Šatro se čuvaš ko da uporedo igraš LP. Izadji, istrči svih 90 minuta u punom tempu, zabij 4-5 komada i ćao. Jbt, nekad je Sarajevo trpala po 4-5 ovakvim ekipama kad je prosječna plata bila 1200.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑30 sep 2023, 22:29Imaš gol razliku +4 dolazi ti najgora ekipa u historiji lige u napad si samo spičkao milione i sve i jednom su plate ogromne,na klupi Kyeremeh i Penaranda su skuplji nego bilo koji igrač u ligi,zašta ti stoje kao ukrasi?Hoćeš publiku pa dobro kako ćeš ih namamiti atraktivnim fudbalom i golovima ne mrljanjem protiv neke Zvijezde 09 koju moraš razavliti
Čestitke momcima na pobjedi, rutinski privedeno kraju. Bez povreda i kartona, što je najvažnije.
A sljedeće sedmice šaljemo plavu lokomotivu u staro željezo aBd!
A sljedeće sedmice šaljemo plavu lokomotivu u staro željezo aBd!

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Trenutno korisnika/ca: mnon46, nedimmmm1337 i 90 gostiju.