BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la harishp » 12 mar 2011, 03:45

Miske rekorder asistencija u bundes ligi ikada ''ne vredi''.Ta, mani se. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 12 mar 2011, 05:16

RKO je napisao/la:Braca Hajrovic,Avdic,Seferovic,Sudic,Bukva,Bicakcic.....pa i ovaj Gavran ako zeli.....to treba pozvati,ganjati da zaigraju...ovaj Lendric 0 bodova.

Ako se neplasiramo na EURO a selektor uvuce ove igrace u reprezentaciju i nastavi sa napredkom u igri + da se fino rijese ove neugodne situacije sa Begovicem,Ibricicem....ja bi dao selektoru jos jedan mandat.
Inace mislim da Safet Susic nas najveci igrac nije za selektora,nema taj kvalitet ali ako ove odradi sto sam napisao ima podrsku od mene i mislim da ce dobiti od ogromnog broja ljudi

PS: Najsmjesnije mi je sto ako se lik zove Srdjan,Davor,Mario,Dario,Neven,Sinisa,Dragoslav,Srdjan...automatski Hrvat :lol: :lol: alo ljudi ja imam puno puno prijatelja koji se zovu i kao ovi gore nabrojani...ljudi nisu cak ni bili u Hrvatskoj ili Srbiji nikad al nikad i oni se smatraju Bosancima katolicima odnosno pravoslavcima
Iskreno da ti kazem, meni to Bogami i nije plaho smijesno jer se pokazalo i te kako realno. Eto na prsti jedne ruke se mogu nabrojati igraci sa takvim imenima koji su BiH izabrali ispred neke drug...U stvari ne znam da li uopste i postoje...pomozite mi da se sjetim (osim donekle Sergeja). Znaci ljudu tako reaguju iz iskustva sto se eto nazalost ponovo pokazalo tacnim i sa ovim smecem od toga Marija.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 12 mar 2011, 10:58

Saban je napisao/la:
RKO je napisao/la:Braca Hajrovic,Avdic,Seferovic,Sudic,Bukva,Bicakcic.....pa i ovaj Gavran ako zeli.....to treba pozvati,ganjati da zaigraju...ovaj Lendric 0 bodova.

Ako se neplasiramo na EURO a selektor uvuce ove igrace u reprezentaciju i nastavi sa napredkom u igri + da se fino rijese ove neugodne situacije sa Begovicem,Ibricicem....ja bi dao selektoru jos jedan mandat.
Inace mislim da Safet Susic nas najveci igrac nije za selektora,nema taj kvalitet ali ako ove odradi sto sam napisao ima podrsku od mene i mislim da ce dobiti od ogromnog broja ljudi

PS: Najsmjesnije mi je sto ako se lik zove Srdjan,Davor,Mario,Dario,Neven,Sinisa,Dragoslav,Srdjan...automatski Hrvat :lol: :lol: alo ljudi ja imam puno puno prijatelja koji se zovu i kao ovi gore nabrojani...ljudi nisu cak ni bili u Hrvatskoj ili Srbiji nikad al nikad i oni se smatraju Bosancima katolicima odnosno pravoslavcima
Iskreno da ti kazem, meni to Bogami i nije plaho smijesno jer se pokazalo i te kako realno. Eto na prsti jedne ruke se mogu nabrojati igraci sa takvim imenima koji su BiH izabrali ispred neke drug...U stvari ne znam da li uopste i postoje...pomozite mi da se sjetim (osim donekle Sergeja). Znaci ljudu tako reaguju iz iskustva sto se eto nazalost ponovo pokazalo tacnim i sa ovim smecem od toga Marija.
nema potrebe,sabane,da vrijedjas nekoga zato sto zna ko je i sta je...e bas si shaban :D :D

patriota44
Kontakt:

Post Postao/la patriota44 » 12 mar 2011, 11:12

Zbog ovakvih kao sto je ovaj gore kome je smesno nesto izgleda nikada nijedan dobar igrac Srbin ili Hrvat nece igrati za Bosnu, a o ovom Hrvatu mozete samo da sanjate ako ne ostane u Svajcarskoj igrace za Hrvatsku

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 12 mar 2011, 12:32

patriota44 je napisao/la:Zbog ovakvih kao sto je ovaj gore kome je smesno nesto izgleda nikada nijedan dobar igrac Srbin ili Hrvat nece igrati za Bosnu, a o ovom Hrvatu mozete samo da sanjate ako ne ostane u Svajcarskoj igrace za Hrvatsku
Koji ce nam qrac samo bi grijao klupu imamo mi napadaca do njega najmanje 5 koji su ako ne bolji sigurno kao on tako da po meni taj "tetovirani" nije uopste gubitak za nas...
Dzeko jos 10 godina moze derati.
Zeko jos 12-13 sigurno...
Vedo (kakav takav) moze jos 6-7 godina.
Pa recimo Seferovic,I Hajrovic,pa cak i Avdic ....Da dalje ne nabrajam ...
Tako da nam Gavran nije bitan...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 12 mar 2011, 12:50

+hebo te dan , tacno smo mi bosanci glup narod nema tu greske ni sekunde...
Liku jel se mora milijardu puta tebi napisat , AVDIC nemoze igrati za bih jer je igrao za A selekciju svedske i ne voli lik bosnu na kraju krajeva. Da ponovimo on je ona vrsta sto se odrekla totalno bosne on i na godisnji vise ne dolazi... ne hebe lik zivu silu! JESILI SAD RAZUMIO!??? ili ces da ti jos jedno 15 puta ponovim...
I Zec je prosjecan napadac klupa u turskoj bio dobar u hr i to je to moze igrati u repci to nesumnjam al klupa. 3 napadaca koji mogu igrati su dzeko ibisevic i muslimovi ovo ostalo manje vise karine ... Po mom taj gavranovic nam je hitno potreban jer i ibisevic nezadovoljava u zadnje vrijeme a muslimovic stari tako da treba sve sto u mogucnosti da savez odradi i da taj tzv "GAVRAN" koji je za zeca Pele zaigra u repci...
>>No body likes us but we dont care<<

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 12 mar 2011, 13:08

D€LUX je napisao/la:+hebo te dan , tacno smo mi bosanci glup narod nema tu greske ni sekunde...
Liku jel se mora milijardu puta tebi napisat , AVDIC nemoze igrati za bih jer je igrao za A selekciju svedske i ne voli lik bosnu na kraju krajeva. Da ponovimo on je ona vrsta sto se odrekla totalno bosne on i na godisnji vise ne dolazi... ne hebe lik zivu silu! JESILI SAD RAZUMIO!??? ili ces da ti jos jedno 15 puta ponovim...
I Zec je prosjecan napadac klupa u turskoj bio dobar u hr i to je to moze igrati u repci to nesumnjam al klupa. 3 napadaca koji mogu igrati su dzeko ibisevic i muslimovi ovo ostalo manje vise karine ... Po mom taj gavranovic nam je hitno potreban jer i ibisevic nezadovoljava u zadnje vrijeme a muslimovic stari tako da treba sve sto u mogucnosti da savez odradi i da taj tzv "GAVRAN" koji je za zeca Pele zaigra u repci...
Bolan bolan hebo te dao taj Gavran nekav gol i odmah postao Pele,gdje je bio do sad ????
Za njeg je Zeko Messi i to je dokazao gdje je god igrao, dok je ovaj dao jedan gol i na osnovu kojeg ti zakljuci dsa je on sila nebeska ...
Po opklad nema od njeg nikad nista jer da je nesto culo bi se za njeg dosad ...
On moze biti tek 5 napadac u nas i drugo nista...
A i za Avdica nisi upravu ima on jos pravo nastupa za nas ...;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 12 mar 2011, 13:16

http://transfermarkt.de/de/denni-avdic/ ... 41511.html

de vidi tamo u desnom dijelu koliko ima utakmica za A reprezentaciju 1 to su sluzbene tako da nema sanse da igra za nas..

Bio je najbolji u svom timu u svicarskoj doveli su ga u Schalke i cekali dok se razigra i sada ce igrati cesce u prvom sastavu , tako da isto ko i Zec tamo na klupi pa ulazi tako je i ovaj Schalke-u to samo kad uzmes schalke koji igra u osmini finala i gencler... kako vec :D neigra ni euro ligi ... razlika nebo i zemlja... ha ja

pozz ;)

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 12 mar 2011, 13:22

Nevjerovatno kako ljudima treba crtati neke stvari. Denni Avdić je odigrao utakmicu za A selekciju Švedske na turniru u SAD-u, ali nije bio FIFA termin, i još jedino što je u oktobru sjedio na klupi Švedske, ali nije igrao. Može igrati za našu reprezentaciju ako želi!!!!! A Transfermarkt i sl. gluposti daju nerealnu sliku o fudbalu...
I Love this game !!!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 12 mar 2011, 13:27

D€LUX je napisao/la:http://transfermarkt.de/de/denni-avdic/ ... 41511.html

de vidi tamo u desnom dijelu koliko ima utakmica za A reprezentaciju 1 to su sluzbene tako da nema sanse da igra za nas..

Bio je najbolji u svom timu u svicarskoj doveli su ga u Schalke i cekali dok se razigra i sada ce igrati cesce u prvom sastavu , tako da isto ko i Zec tamo na klupi pa ulazi tako je i ovaj Schalke-u to samo kad uzmes schalke koji igra u osmini finala i gencler... kako vec :D neigra ni euro ligi ... razlika nebo i zemlja... ha ja

pozz ;)
E pogledaj konto golova koliko je Zeko dao u prvim timovima a pogledaj ovog Gavrana davao po 8 golova ali u drugim timovima za 2 godine igranja pa su ga velikani poput Iverdona,Xamaxa slali na posudbe ;)
Jedno je sigurno Zeko je se vec u 20-oj dokazao a ovaj to treba tek uraditi ;)
"No God is Good God "

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 12 mar 2011, 13:29

bosanac035 je napisao/la:Nevjerovatno kako ljudima treba crtati neke stvari. Denni Avdić je odigrao utakmicu za A selekciju Švedske na turniru u SAD-u, ali nije bio FIFA termin, i još jedino što je u oktobru sjedio na klupi Švedske, ali nije igrao. Može igrati za našu reprezentaciju ako želi!!!!! A Transfermarkt i sl. gluposti daju nerealnu sliku o fudbalu...
Ti kada potpises papir jedan ( slican slucaj i sa jakupovicem koji nikada nije igrao za svicarsku al poptisao taj jedan papir ) i nema vise on je bio dosao na pripreme al se ispostavilo da nemoze braniti iako tada nije imao nijednu utakmicu!!!! provjereno... i isto ti je slucaj ovdje..... ti sve znas ... eto provjeri i vidjet cete da nemoze lik igrati za BIH!!!!

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 12 mar 2011, 13:38

D€LUX je napisao/la:
bosanac035 je napisao/la:Nevjerovatno kako ljudima treba crtati neke stvari. Denni Avdić je odigrao utakmicu za A selekciju Švedske na turniru u SAD-u, ali nije bio FIFA termin, i još jedino što je u oktobru sjedio na klupi Švedske, ali nije igrao. Može igrati za našu reprezentaciju ako želi!!!!! A Transfermarkt i sl. gluposti daju nerealnu sliku o fudbalu...
Ti kada potpises papir jedan ( slican slucaj i sa jakupovicem koji nikada nije igrao za svicarsku al poptisao taj jedan papir ) i nema vise on je bio dosao na pripreme al se ispostavilo da nemoze braniti iako tada nije imao nijednu utakmicu!!!! provjereno... i isto ti je slucaj ovdje..... ti sve znas ... eto provjeri i vidjet cete da nemoze lik igrati za BIH!!!!
Kakav bolan papir. Papir se potpisuje kada imaš nastup za drugu državu da bi prešao u drugu reprezentaciju... On može igrati za BiH, ali su male šanse jer kako sam kaže više se osjeća kao Šveđanin :roll: Uostalom ko ga **** :mrgreen:
I Love this game !!!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 12 mar 2011, 13:43

bosanac035 je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:
Kakav bolan papir. Papir se potpisuje kada imaš nastup za drugu državu da bi prešao u drugu reprezentaciju... On može igrati za BiH, ali su male šanse jer kako sam kaže više se osjeća kao Šveđanin :roll: Uostalom ko ga **** :mrgreen:
Nemogu se sjetiti kako se zove taj "papir" znam da je isti slucaj imao jakupovic a i to neda igracima definitvno da igraju za druge zemlje... naci cu link na internetu pa cu postaviti ovdje dok nadjem

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 12 mar 2011, 13:50

Zaboravih jos spomenuti Kujovica (kayserispor) koji ima strasan skor 5 utakmica 4 gola dao hem mlad hem Emir ;)
Mislim da bi Susic trebao da pozove ovog momka protiv Rumuna da nam nebude kasno kad lik zabije jos koji "dopel-pack" ;)
"No God is Good God "

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 mar 2011, 14:13

Jakupovic je trazio promjenu sportskog drzavljanstva, tj. uzeo je Svicarsko. Zatim je bio na klupi jednu utakmicu svicarske reprezentacije i htio je da opet uzme bosansko, ali po pravilima Fife svaki igrac ima samo jednom pravo da promijeni sportsko drzavljanstvo. Avdic je igrao za mlade selekcije Svedske, igrao jednu/dvije prijateljske utakmice za A selekciju, ali on nije mijenjao sportsko drzavljanstvo prije toga, tj. on je cijelo vrijeme bio "svedjanin". Znaci, sada ako potpise da zeli igrati za Bosnu - nema problema. Smao je sada pitanje koliko on zeli igrati za nasu repku i koliko njega zele u nasoj repci.. Ako upise samo jednu minutu u kvalifikacijama za Svedsku, mozemo ga kulturno otpisati..

Steta sto Susic nije probao Cocalica u utakmici protiv Mexica. Normalno, svaka reprezentacija voli da ima sto siri kadar kvalitetnih igraca, ali koliko vidim kod nas je uvijek bolje da imamo knap ili da imamo manjka na nekim pozicijama.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 12 mar 2011, 14:49

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Jakupovic je trazio promjenu sportskog drzavljanstva, tj. uzeo je Svicarsko. Zatim je bio na klupi jednu utakmicu svicarske reprezentacije i htio je da opet uzme bosansko, ali po pravilima Fife svaki igrac ima samo jednom pravo da promijeni sportsko drzavljanstvo. Avdic je igrao za mlade selekcije Svedske, igrao jednu/dvije prijateljske utakmice za A selekciju, ali on nije mijenjao sportsko drzavljanstvo prije toga, tj. on je cijelo vrijeme bio "svedjanin". Znaci, sada ako potpise da zeli igrati za Bosnu - nema problema. Smao je sada pitanje koliko on zeli igrati za nasu repku i koliko njega zele u nasoj repci.. Ako upise samo jednu minutu u kvalifikacijama za Svedsku, mozemo ga kulturno otpisati..

Steta sto Susic nije probao Cocalica u utakmici protiv Mexica. Normalno, svaka reprezentacija voli da ima sto siri kadar kvalitetnih igraca, ali koliko vidim kod nas je uvijek bolje da imamo knap ili da imamo manjka na nekim pozicijama.
Upravo tako ;)
I Love this game !!!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 12 mar 2011, 21:48

sead kolasinac je iz u 17 hanovera presa u u 19 schalkea gdje igra redovno i zabija i asistira...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 13 mar 2011, 10:31

Sudeci po prezimenu Sead Kolasinac je vjerovatno porijeklom iz Crne Gore.

Kolasinac prezime ima puno Sandzaklija koji vode porijeklo iz Kolasinskog kraja u Crnoj Gori.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 mar 2011, 13:00

slika

Lijepo bi bilo vidjeti njih trojicu zajedno u repci. 8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 mar 2011, 13:02

E sad kad vidjeh Seferovica bas me zanima kako ide njemu u Fiorentini,iga li uopste i ima li kakvog habera da ga zovnu da igra za mladu reprezentaciju BIH ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 18 gostiju.