Boze sacuvaj.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:32
Valjda necete biti papci, i unistiti svlacionicu na najvecem stadionu u BiH.
Ne vjerujte tuzlanskim lazima

Boze sacuvaj.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:32
Cijim navijacima? Mislis na one ubice i narko dilere, vlasnike nk skretnicar?19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:33Ma to je onaj debil sto se belegija zvao, pa popusio ban jer je prizeljkivao smrt nasim navijacima
VidimVirtu4l je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:36Ne degeneriče, mi poštujemo tuđu imovinu i čuvamo je, za razliku od neandertalaca.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:32Valjda necete biti papci, i unistiti svlacionicu na najvecem stadionu u BiH.
Vi Turkish Airlines da ste pravi sponzor ko komsije oklagijasi, vi bi po nebu ganjali Lufthansu i ostale buranijeTurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:32
meraba je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:43Vi Turkish Airlines da ste pravi sponzor ko komsije oklagijasi, vi bi po nebu ganjali Lufthansu i ostale buranijeTurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:32
Valjda necete biti papci, i unistiti svlacionicu na najvecem stadionu u BiH.Ne radite nista da nam promovisete klub, dzaba vas nosamo na dresovima.
![]()
Bilo bi ih i vise da glavni nisu ostali u kosevskoj bolnici. Znao je to i Coca kada se zaletio da udara narkomane. Vidio da ih je malo i da nemaju oklagije pa iskoristio priliku da ih namlati.Meraak1921 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:434 poraza u nizu, raspad sistema .. Ma nije problem,radni dan, Tuzla.. na vjernost ti se kunem !
![]()
Ma to ti je matora drtina koja je ismijavala smrt banjalučkih beba. Ništa roba vjeruj mi.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:33Ma to je onaj debil sto se belegija zvao, pa popusio ban jer je prizeljkivao smrt nasim navijacima
Ma ja htjeli da uljepsaju stadion de ba Virto ne zajeb.avaj
Te price su dobre za laku noc, bas si me uspavo uhljupe ..meraba je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:46Bilo bi ih i vise da glavni nisu ostali u kosevskoj bolnici. Znao je to i Coca kada se zaletio da udara narkomane. Vidio da ih je malo i da nemaju oklagije pa iskoristio priliku da ih namlati.Meraak1921 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:434 poraza u nizu, raspad sistema .. Ma nije problem,radni dan, Tuzla.. na vjernost ti se kunem !
![]()
Patosiranje.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:40VidimVirtu4l je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:36Ne degeneriče, mi poštujemo tuđu imovinu i čuvamo je, za razliku od neandertalaca.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:32Valjda necete biti papci, i unistiti svlacionicu na najvecem stadionu u BiH.
meraba je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:43Vi Turkish Airlines da ste pravi sponzor ko komsije oklagijasi, vi bi po nebu ganjali Lufthansu i ostale buranijeTurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:32
Valjda necete biti papci, i unistiti svlacionicu na najvecem stadionu u BiH.Ne radite nista da nam promovisete klub, dzaba vas nosamo na dresovima.
![]()
Nisam ni ja za huliganizam, ali jarane mi se tukli u osnovnoj izmedju razreda, da se ne potuku navijaci dva kluba
Pa ja, samo dzabe trose gorivo. Sto se ne zalete u neki suparnicki avion. Ako ne smiju Lufthansu nek ba surduknu neki JAT ili neku drugu sitnu buranijuVanja8 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:50meraba je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:43Vi Turkish Airlines da ste pravi sponzor ko komsije oklagijasi, vi bi po nebu ganjali Lufthansu i ostale buranijeTurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:32
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E Bog me ubio, ako si ti normalan...![]()
![]()
![]()
Ako ti mogu Vanja nesto ispricat. Nemoj me pogresno shvatit molim te, ali podsjetio si me. Imam ja havera, isto se Vanja zove. Frajeru na Instagramu sve slike nekih planina, pejzaza, putovanja, fazona. Nidje njega. Da vidis kako ga pacenici dodaju i kakve mu poruke pisuVanja8 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:36Koliko se sjecam moj amidza, taj sto je klasu iznad nas ni jednom ne osuta u okvir gola ovim sto su klasu ispod njega...![]()
Ali nema veze, 3 mjesto, 3 mjesto, jbajiga...![]()
Ma mi imamo generalno jedan problem, nece gazda da nam nabavi onu Veo ili vemeo tehnologiju, pa da to Rozman za cas posla uklopi, sad nas jos i zjebava, kaze eto i oni sto je imaju izgleda ,imaju je da ih nakanta ko stigne...Nejmaaaa, nejmam ja para toliki internet da placam, haj vozdra
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Giuseppe1, Gomis99 i 35 gostiju.