FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad bih potpisao pobjedu protiv kona na onaj način na koji ih je GOŠK dobio, ali sa 1:0 u 97' da i oni vide kako je primiti gol pred kraj utakmice hahaha
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Strah me i pomisliti na sta ce ovo liciti kad Rozman obavi pripreme sa ekipom...Strah me i pomisliti... 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra igra našeg Sarajeva. Umoran sam pa mi se ne da sad detaljno analizirati ali sve je bilo dobro. Prije svega, veliko poštovanje za ekipu Zvijezdu i njihovog trenera. Oni znaju da su slabiji ali momci igraju do kraja istim tempom, trude se. Ova ekipa će mi uvijek biti draža od naprimjer Radnika.
Posjeta sasvim zadovoljavajuća samo bi volio da je na istoku bilo malo više ljudi ali hajde nije ni toliko bitno, bit će za derbi minimalno 5 hiljada tamo.
Horde su se vratile na najbolji mogući način i od početka sezone prekucavaju, prelijepo je vidjeti takvo navijanje a kop i da ne spominjem. Nemam stvarno šta više dodati, fantastično navijanje i ono je čista desetka protiv totalno neatraktivnog protivnika, bravo!
Za derbi ću nešto više u narednim danima ali..
A papak s juga uvijek plakat će, jer je bordo Sarajevo!
Posjeta sasvim zadovoljavajuća samo bi volio da je na istoku bilo malo više ljudi ali hajde nije ni toliko bitno, bit će za derbi minimalno 5 hiljada tamo.
Horde su se vratile na najbolji mogući način i od početka sezone prekucavaju, prelijepo je vidjeti takvo navijanje a kop i da ne spominjem. Nemam stvarno šta više dodati, fantastično navijanje i ono je čista desetka protiv totalno neatraktivnog protivnika, bravo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
100% se slazem.MortemHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:28Dobra igra našeg Sarajeva. Umoran sam pa mi se ne da sad detaljno analizirati ali sve je bilo dobro. Prije svega, veliko poštovanje za ekipu Zvijezdu i njihovog trenera. Oni znaju da su slabiji ali momci igraju do kraja istim tempom, trude se. Ova ekipa će mi uvijek biti draža od naprimjer Radnika.
Jedna opaska. Uz puno postovanje prema tebi i hordama, Davorin je bio vatreni Zeljovac i ne trebamo mi pjevati njegove pjesme. Ima Keminih koliko hoces da prisvojiimo
Sto se same utakmice tice, ovo je bila demonstracija sile. Rijesili Zvijezdu u prvom poluvremenu, i onda lagano cuvali energiju. Renan je igrac koji NE SMIJE otici ispod 5 miliona eura. Klasa, apsolutna klasa. Mali Buljubasic odusevio po ko zna koji put. Lijepo je biti hordas veceras.
Ono što mene najviše zabrinjava što osim Renana nemamo golgeterski raspoloženih igrača. Fulamo previše zicera i komplikujemo u napadu. Od 12 datih golova, 5 je dao Renan i uz to ima 2 asistencije. Hasić dvije frljoke Gošku. Treba nam ta širina u napadu pod hitno.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- muhamedhulk
- Kontakt:
Rutinski. Avrama njegov vic u igri kosta ne davanja golova. Ali vjerovatno nema boljeg za to mjesto dok stalno igra..
I vs komsinice da se ponovi rezultat i puna saka brade.
I vs komsinice da se ponovi rezultat i puna saka brade.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Osttribine
- Kontakt:
Pribojavao sam se ove utakmice jer su opasne te gdje su bodovi vec upisani, ali ispalo je dobro na kraju, da smo imali malo vise koncentracije moglo je biti i ubjedljivije, ali hajde sad ne treba dlaku u jajetu traziti. Sto se posjete tice, zadovoljavajuca, ne znam koja je zvanicna brojka delegata, ali mislim da vise nije vrijeme za ovaj termin u ovo godisnje doba, prvenstveno radi raje sa djecom kojih je i veceras na Istoku dosta bilo.
Sjever se dosta popravio brojkom nakon bojkota, sto je pozitivno, kao i veceras sto su nas obisli na Istoku da malo poguramo za koreografiju i te zezancije za derbi (svi zajedno
). Idemo sad sa konama na terenu se potuci, pa da vidimo gdje smo i sta smo. Djeluje da ovaj Rožman radi dobar posao i treba ga podržati.
Sjever se dosta popravio brojkom nakon bojkota, sto je pozitivno, kao i veceras sto su nas obisli na Istoku da malo poguramo za koreografiju i te zezancije za derbi (svi zajedno

Kolika je bila posjeta?
što kaže momak iznad mene, onaj mali sto je utrco na teren je pobjednik ahahahha, ismijo sam se baš
što kaže momak iznad mene, onaj mali sto je utrco na teren je pobjednik ahahahha, ismijo sam se baš
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:33100% se slazem.MortemHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:28Dobra igra našeg Sarajeva. Umoran sam pa mi se ne da sad detaljno analizirati ali sve je bilo dobro. Prije svega, veliko poštovanje za ekipu Zvijezdu i njihovog trenera. Oni znaju da su slabiji ali momci igraju do kraja istim tempom, trude se. Ova ekipa će mi uvijek biti draža od naprimjer Radnika.
Jedna opaska. Uz puno postovanje prema tebi i hordama, Davorin je bio vatreni Zeljovac i ne trebamo mi pjevati njegove pjesme. Ima Keminih koliko hoces da prisvojiimo
Sto se same utakmice tice, ovo je bila demonstracija sile. Rijesili Zvijezdu u prvom poluvremenu, i onda lagano cuvali energiju. Renan je igrac koji NE SMIJE otici ispod 5 miliona eura. Klasa, apsolutna klasa. Mali Buljubasic odusevio po ko zna koji put. Lijepo je biti hordas veceras.

Elem kad je proglašen bojkot pričalo se kako će pasti grupa i td. Realno ne pada sjever ispod 2000. Na istom možeš naći čovjeka od 50 do djeteta od 6 godina. Dosta stare raje je tu. Na nama svima je sad da nas bude na njemu od ograde do ograde. Derbi se gleda na snimku, uživo je spektakl.
Sarajevo rutinski.
Zvijezda gospodska ekipa bez valjanja i mesara.
🇵🇸
- skullcrusher
- Kontakt:
Prvenstvena Premijer liga BiH 23/24
FK SARAJEVO - FK ZVIJEZDA-09 (2 : 0) 2 : 0
Datum: 30.09.2023 20:45
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 6200
FK SARAJEVO - FK ZVIJEZDA-09 (2 : 0) 2 : 0
Datum: 30.09.2023 20:45
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 6200
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sta svasta? To je opstepoznata cinjenica svakom Sarajliji.Torino je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:52NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:33100% se slazem.MortemHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:28Dobra igra našeg Sarajeva. Umoran sam pa mi se ne da sad detaljno analizirati ali sve je bilo dobro. Prije svega, veliko poštovanje za ekipu Zvijezdu i njihovog trenera. Oni znaju da su slabiji ali momci igraju do kraja istim tempom, trude se. Ova ekipa će mi uvijek biti draža od naprimjer Radnika.
Sto se same utakmice tice, ovo je bila demonstracija sile. Rijesili Zvijezdu u prvom poluvremenu, i onda lagano cuvali energiju. Renan je igrac koji NE SMIJE otici ispod 5 miliona eura. Klasa, apsolutna klasa. Mali Buljubasic odusevio po ko zna koji put. Lijepo je biti hordas veceras.![]()
![]()
eeee svašta
Elem kad je proglašen bojkot pričalo se kako će pasti grupa i td. Realno ne pada sjever ispod 2000. Na istom možeš naći čovjeka od 50 do djeteta od 6 godina. Dosta stare raje je tu. Na nama svima je sad da nas bude na njemu od ograde do ograde. Derbi se gleda na snimku, uživo je spektakl.
Sarajevo rutinski.

Ja sam mozda malo stariji nego vecina na ovom podforumu, ali nas su uvijek ucili da misljenje starijih treba postovati. To je stari rivalitet. Kemo i Davorin, nesto sto je cijeli grad znao. Kemo je vazda bio nas, a Davorin njihov. Odakle si ti da ovo ne znas?
-
- Kontakt:
I kakve veze to ima i sa cim?
- napoleon72
- Kontakt:
Kakve to veze ima? "Obradila" se poznata pjesma i dobila se dobra navijacka, u duhu grada Sarajeva, od grupe koja mozda i najbolje oslikava Sarajevo (uz Zabranjeno Pusenje). Uostalom i to isto Pusenje su mrtvi Zeljovci, pa klub na razglas redovno pusta "nedjelja kad je otisao Hase". Eto, sad trebamo rovit slike za koga je navijala Djurdjica Barlovic da bismo smjeli pjevat "suti moj djecace plavi".NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 okt 2023, 01:01Sta svasta? To je opstepoznata cinjenica svakom Sarajliji.Torino je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:52NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:33
100% se slazem.
Sto se same utakmice tice, ovo je bila demonstracija sile. Rijesili Zvijezdu u prvom poluvremenu, i onda lagano cuvali energiju. Renan je igrac koji NE SMIJE otici ispod 5 miliona eura. Klasa, apsolutna klasa. Mali Buljubasic odusevio po ko zna koji put. Lijepo je biti hordas veceras.![]()
![]()
eeee svašta
Sarajevo rutinski.
Ja sam mozda malo stariji nego vecina na ovom podforumu, ali nas su uvijek ucili da misljenje starijih treba postovati. To je stari rivalitet. Kemo i Davorin, nesto sto je cijeli grad znao. Kemo je vazda bio nas, a Davorin njihov. Odakle si ti da ovo ne znas?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Najbolji trenutak

-
- Kontakt:
JA TE YEBEM zeljeznicare
HAJDEEEEEEEEEEE
HAJDEEEEEEEEEEE
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
jaaaaa te yebem zeljeznicareeeeee
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Za derbi bar, svi na sjever da ih ugasimo kako na terenu tako i na tribini.
Da im ovo bude bas zadnja stanica prije konacnog raspada...
Da im ovo bude bas zadnja stanica prije konacnog raspada...
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Ado_77, Amidzaa, boki86, Haksss, Kyle88, mikimaus, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Sinfoc1986, Tatamata1946, Venom, WeekendOffender i 103 gosta.