Svi na Kosevo, SVI NA SJEVER

Zovite familiju, prijatelje, kolege sa posla, komsije, pa da zagrmimo i zgazimo plavu gamad i da im zgadimo fudbal

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Osttribine je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:38Pribojavao sam se ove utakmice jer su opasne te gdje su bodovi vec upisani, ali ispalo je dobro na kraju, da smo imali malo vise koncentracije moglo je biti i ubjedljivije, ali hajde sad ne treba dlaku u jajetu traziti. Sto se posjete tice, zadovoljavajuca, ne znam koja je zvanicna brojka delegata, ali mislim da vise nije vrijeme za ovaj termin u ovo godisnje doba, prvenstveno radi raje sa djecom kojih je i veceras na Istoku dosta bilo.
Sjever se dosta popravio brojkom nakon bojkota, sto je pozitivno, kao i veceras sto su nas obisli na Istoku da malo poguramo za koreografiju i te zezancije za derbi (svi zajedno). Idemo sad sa konama na terenu se potuci, pa da vidimo gdje smo i sta smo. Djeluje da ovaj Rožman radi dobar posao i treba ga podržati.
Ne treba gledati stvari površinski i donositi zaključke. Hasić nije igrač FK Sarajeva, tu je na posudbi i prema nekakvom kodeksu za posuđenog igrača slaviti i radovati se ok, ali sve dok to nije psovka ili vrijeđanje prema drugom klubu. Pozz
Peña najbolje igre ce pruziti u tandemu sa Brazilcem.bordobijeli je napisao/la: ↑01 okt 2023, 10:12Ma ne moze, da moze Rozman bi ga i dosad ubacio u prvih 11. Ja bi Hasica i Penu ostavio za posljednji 30 min.
Avramovski je juce, dok je bio na terenu, ubjedljivo najvise pretrcao, bilo ga je vala svugdje. Zato se i nadje u prilici, ali ga realno nece gol. Da mu se sve vrati protiv zelje aBd. On i mustafic su preorali teren.bordobijelisampion je napisao/la: ↑01 okt 2023, 10:31Ne znam da li te hajc malo opalio zbog ovog posta iznad, ali je meni Hasic sasvim korektno odigrao zadnje 2-3. Ziljka i Avram su jučer katastrofa odigrali, aBd da ih na derbiju proradi.
Sebican je previse. Sto Bodi napisa, razumijem da Penaranda uzme loptu i nikom je ne da, jbg, on je ipak ime. Al Hasic puno solira, previse nonsalantno igra. Rozman je rekao da ga ne zanima sta ofanzivna cetvorka radi i da je to do njih, al premalo je gore timski orijentisanih igraca. Cak se i Avram poceo qrcit, donedavno je bio lik koji na prazan gol ne bi pucao nego bi asistirao nekom, sad je poceo i on solirat i ici na golove. Da li fkt nabija statistiku sebi pred istek ugovora, ne znam, al od ove cetvorke gore samo Renan gleda da odigra s nekim i gleda prije svega ekipu. Ovi ostali...bordobijelisampion je napisao/la: ↑01 okt 2023, 10:31Ne znam da li te hajc malo opalio zbog ovog posta iznad, ali je meni Hasic sasvim korektno odigrao zadnje 2-3. Ziljka i Avram su jučer katastrofa odigrali, aBd da ih na derbiju proradi.