Premijer liga BiH - aktuelno

meraba
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la meraba » 01 okt 2023, 01:32

Jel siftarski cigo izbrojo navijace

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 okt 2023, 07:15

meraba je napisao/la:
01 okt 2023, 01:32
Jel siftarski cigo izbrojo navijace
Zvijezda 09 ima ljudskost.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 okt 2023, 08:05

Ovo je njima izgleda genetski. Kakve lsjrdije od suđenja u Orvoj ligi Srpske :bow: :bow:

https://sportdc.net/n/154374/?fbclid=Iw ... WPefDSeXZA

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 01 okt 2023, 08:12

let3 je napisao/la:
30 sep 2023, 23:50
Nisam neki ultras, ali huliganizam u gradu Sarajevu je nedopustiv.
Bruka i sramota grada, realno. Da to gledamo u gradu koji je tolilo toga pretrpio, nakon svega da se tucemo međusobno ko kakvi kreteni, da se furamo na beogradske idiote :oops: nevjerovatno.

Uvijek sam bio strogo protiv bilo kakvog nasilja, osim kad su u pitanju banjalucki troprstasi, njih je sevap lupati.

Sto se tice derbija, u kanalu smo dubokim, grozni u svakom pogledu, bojim se da je tu fasunga po guzowima, al nada zadnja umire :mrgreen:
Komsiju udarit po glavi onom toljagom je dno dna. Sad ce i nasi gledati da to vrate i tako u krug. Haj kad je utakmica pa pijani i masa te povuce ali radnim danom kad ti ne igra klub imati volje i vremena da ides nekom lupati po glavi toljagom ne mogu to shvatiti.
Ili napadati 10 na 1 i slupati nekom auto. Sta je slijedece, otmice, kidnapovanja, mucenja? Kakve sve to veze ima sa klubom i fudbalom? Ruzna furka, nadam se da nece mrtva glava pasti.
Policija ponekog kazni i tu kaznu mu neko plati i eto ga za pet dana opet sa toljagom.
Opet kazem jasno mi je kad je utakmica pa ponese raju alkohol i masa pa bude belaj ali ovo sto se sad radi nece izaci na dobro

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 01 okt 2023, 08:27

Golemi, bahati željkan ima šansu da se odvoji od zone ispadanja pobjedom. Bit će teška utakmica za lištičane.
Neka bolji pobjedi !
Široki :rol:

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 01 okt 2023, 08:41

Tatamata1946 je napisao/la:
01 okt 2023, 08:12
let3 je napisao/la:
30 sep 2023, 23:50
Nisam neki ultras, ali huliganizam u gradu Sarajevu je nedopustiv.
Bruka i sramota grada, realno. Da to gledamo u gradu koji je tolilo toga pretrpio, nakon svega da se tucemo međusobno ko kakvi kreteni, da se furamo na beogradske idiote :oops: nevjerovatno.

Uvijek sam bio strogo protiv bilo kakvog nasilja, osim kad su u pitanju banjalucki troprstasi, njih je sevap lupati.

Sto se tice derbija, u kanalu smo dubokim, grozni u svakom pogledu, bojim se da je tu fasunga po guzowima, al nada zadnja umire :mrgreen:
Komsiju udarit po glavi onom toljagom je dno dna. Sad ce i nasi gledati da to vrate i tako u krug. Haj kad je utakmica pa pijani i masa te povuce ali radnim danom kad ti ne igra klub imati volje i vremena da ides nekom lupati po glavi toljagom ne mogu to shvatiti.
Ili napadati 10 na 1 i slupati nekom auto. Sta je slijedece, otmice, kidnapovanja, mucenja? Kakve sve to veze ima sa klubom i fudbalom? Ruzna furka, nadam se da nece mrtva glava pasti.
Policija ponekog kazni i tu kaznu mu neko plati i eto ga za pet dana opet sa toljagom.
Opet kazem jasno mi je kad je utakmica pa ponese raju alkohol i masa pa bude belaj ali ovo sto se sad radi nece izaci na dobro
Slazem se,ali je najgore kad te spid povuce

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2023, 08:41

Ne mogu a da ne primijetim da su se samoprozvani divovi sa Kromolja već poprilično naložili na narednu utakmicu. Nisu odavno ovako.

Povedi ih Simone. :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 01 okt 2023, 08:55

mosarajvosa83 je napisao/la:
01 okt 2023, 00:28
Kone uskoro igraju sa nama utakmicu sezone,bod ih dize u nebesa i ispunjava sve njihove ciljeve za ovu sezonu,otkinuti bod Sarajevu ostalo nije ni bitno.
Jadnici raspali :urnebes:
1946-1987

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 okt 2023, 09:22

Strah se siri gradom uz dana u dan bice sve veci i veci... :mrgreen:

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 01 okt 2023, 09:29

Niko se nije nalozio, sve u granicama normale tako da bez mitomanije vase, derbi je derbi idemo se potuci i aBd dobiti vas, vrijeme je da se prekine ono staro pravilo ko je losiji u derbiju bolje prodje. Poz plava gamadi heheh
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 01 okt 2023, 09:41

Mali Buljubašić je baš kvalitetan igrač.

On da poradi još na snazi i brzini i sa ovim kvalitetima koje ima mogao bi sledeće godine biti glavni igrač Sarajeva u veznom redu.

EDIT: Ako su informacije na TM-u tačne onda mu je menadžer kritičan. :mrgreen:
Po svemu sudeći mogao bi ga zavaliti negdje u Tursku.
Zadnja izmjena: h1a2s3o4, dana/u 01 okt 2023, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 okt 2023, 09:46

mnon46 je napisao/la:
01 okt 2023, 00:11
Stanje uredno, 6 7 stranica napisano, znači da je sve ok što se tiče najvećeg kluba glavnog grada.
Pa vi ste sami 6 ispisali 🤣🤣
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 okt 2023, 10:11

h1a2s3o4 je napisao/la:
01 okt 2023, 09:41

On da poradi još na snazi i brzini i sa ovim kvalitetima koje ima mogao bi sledeće godine biti glavni igrač Sarajeva u veznom redu.

Ma mali je klasa iznad vec sad...
Da ti je samo znati sta je vec upita doslo na adresu kluba ne bi povjerovao...
Nevjerovatan igrac i nova zlatna koka kluba...
Ali mi sad imamo drugu politiku oko prodaje, niti nam je frka, niti prihvatamo male ponude za igrace poput njega...
Vidjeces i sam, momak ce vjerovatno oboriti sve rekorde prodaje u nasoj ligi, ali naravno ima tu jos dosta igraca koji kucaju na vrata prvog tima...
Mali Ljukovac veliki potencijal, Alisah, Čelik...

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 01 okt 2023, 10:11

KONTRASVIH je napisao/la:
01 okt 2023, 09:46
mnon46 je napisao/la:
Stanje uredno, 6 7 stranica napisano, znači da je sve ok što se tiče najvećeg kluba glavnog grada.
Upravo, rijetko ko se od vas javi, pokuša pljuvati ali ne ide
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 okt 2023, 10:21

mnon46 je napisao/la:
01 okt 2023, 10:11
mnon46 je napisao/la:
Pa kad je @Svrakino potonuo, mozes misliti u kakvom su stanju ostali... :rol: :rol:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 01 okt 2023, 10:26

Vanja8 je napisao/la:
01 okt 2023, 10:21
mnon46 je napisao/la:

Pa kad je @Svrakino potonuo, mozes misliti u kakvom su stanju ostali... :rol: :rol:
Treba za tog čovjeka imati razumijevanje, operacije, kontrole, još na to sve gdje živi i za koga navija...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 okt 2023, 10:36

mnon46 je napisao/la:
01 okt 2023, 10:26
Vanja8 je napisao/la:
01 okt 2023, 10:21
mnon46 je napisao/la:

Treba za tog čovjeka imati razumijevanje, operacije, kontrole, još na to sve gdje živi i za koga navija...
Puno razumijevanje ja za njega imam, to je moj drug, ali nece da slusa...
Vazda sam mu govorio, de ba, dje nadje za Zelju da navijas kostace te zdravlja... :rol: :rol:
Sad se sigurno kaje sto me nije poslusao... :urnebes: :urnebes:

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 01 okt 2023, 10:40

Vanja8 je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:

Ali mi sad imamo drugu politiku oko prodaje, niti nam je frka, niti prihvatamo male ponude za igrace poput njega...
Vidjeces i sam, momak ce vjerovatno oboriti sve rekorde prodaje u nasoj ligi, ali naravno ima tu jos dosta igraca koji kucaju na vrata prvog tima...
Za Buljubašića se vidi da je kvalitet, samo da ga povrede zaobiđu. Valjda bude individualno radio na sebi, potencijal ima. Za očekivati je i da mu Rožman pomogne da se razvije.

Drago mi je što je takva situacija u Sarajevu. Mada naši klubovi zadnjih godina uglavnom trguju sa Turskom, mislim ok je to ali ako je igrač već kvalitetan zašto ne probati otvoriti i druga tržišta?!

Ja Ljukovca nisam puno gledao, samo sam o njemu čitao (probe u Konyi ako se ne varam i sl), ali ono što jesam gledao jeste utakmica protiv Sloge u Kupu. Ono je jako tanko. Mislim da su ušli on, Nurković i Čelik. Sva trojica su pravila previše nepotrebnih grešaka protiv niželigaša. Ali to je samo jedna utakmica, ne mora ništa da znači.

Gledao sam malo U19 Sarajevo protiv Veleža i protiv Krupe, ne znam da li je isti igrač igrao desnog beka na tim utakmicama ali jako dobar igrač. Sarajevo kao da se pretplatilo na razvoj bekova i golmana. :)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 okt 2023, 10:50

h1a2s3o4 je napisao/la:
01 okt 2023, 10:40
Vanja8 je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:

Za Buljubašića se vidi da je kvalitet, samo da ga povrede zaobiđu. Valjda bude individualno radio na sebi, potencijal ima. Za očekivati je i da mu Rožman pomogne da se razvije.

Drago mi je što je takva situacija u Sarajevu. Mada naši klubovi zadnjih godina uglavnom trguju sa Turskom, mislim ok je to ali ako je igrač već kvalitetan zašto ne probati otvoriti i druga tržišta?!

Ja Ljukovca nisam puno gledao, samo sam o njemu čitao (probe u Konyi ako se ne varam i sl), ali ono što jesam gledao jeste utakmica protiv Sloge u Kupu. Ono je jako tanko. Mislim da su ušli on, Nurković i Čelik. Sva trojica su pravila previše nepotrebnih grešaka protiv niželigaša. Ali to je samo jedna utakmica, ne mora ništa da znači.

Gledao sam malo U19 Sarajevo protiv Veleža i protiv Krupe, ne znam da li je isti igrač igrao desnog beka na tim utakmicama ali jako dobar igrač. Sarajevo kao da se pretplatilo na razvoj bekova i golmana. :)
Vidi, razlika izmedju ovih igraca i Buljubasica je samo u vjerovanju u sebe...
Buljubasic zna da je kvalitet i on nema straha jednostavno, igra kao da mu je stota tekma u bordo dresu...
Jesi vidio sinoc onaj potez kada varkom tijela kod svog sesnesterca izbaci tri igraca Zvijezde i bez problema je iznese na sredinu terena...
Ovi drugi su tu negdje, ali kad prevazidju taj strah prve postave, kad shvate da mogu iskoristiti svoj talenat onda ce i kvalitet isplivati sam od sebe...
Rozman voli mlade igrace i sigurno ce oni naci svoje mjesto u ekipi...

Ma kojeg god golmana stavimo odmah ga kaparisu, moramo potpisivati profesionalne ugovore i sa golmanima iz U- 12 selekcija :mrgreen:

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 01 okt 2023, 11:17

Večeras se nabacuje malter na prvo mjesto na tabeli :) taman je i pijačni dan, pa bujrum ponesite paradajza i paprika za ajvara da se to rasproda :)
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”