FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
47%
Prolazak u Play off
43
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 187

boki86
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la boki86 » 01 okt 2023, 12:56

Joj sad ni hasic ne valja, strumf ovo ono. Jbt teorije zavjere ko milomir maric na cirilici

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 okt 2023, 13:07

H8Z7 je napisao/la:
01 okt 2023, 12:49
Komercijala19 je napisao/la:
01 okt 2023, 10:47
Stvarno ne pisem puno al Hasic ne treba igrati na derbiju.razlog je jasan ,zato sto je mali plavi. :thumbdown:
Zašto je onda dolazio? Igrač koji teži da bude profesionalac ne smije sebi dopustiti da sabotira utakmica jer igra protiv kluba za koji navija. Svjestan je bio da će igrati derbi zašto je onda dolazio? Ako napravi neku grešku ili išta slično automatski bih mu raskinuo posudbu.
Ja fakat ne znam zasto reagujete i replicirate na ove nebuloze...
Ljudi naucili da s.erinjaju po cijeli dan po forumu, eto oni pametni, pa kako im Rozman ubi dnevnu terapiju, sad stvaraju neke nove teorije, neka , neka se nadje ,cisto preventivno...Koje gluposti, nije da nismo naucili citati, ali pojedinci prevazilaze sami sebe :crazy:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 01 okt 2023, 13:12

Jel ovo pdf malih plavih ili!?? Njihovo da pjevaju nije, nase je. Njihovo je da na terenu protivniku ne daju da dise i da ga bordo masina samelje. To je sve

Jos jednom, posljednja trecina ne moze biti rjesavana na vic ziljkica hasica ili avrama. Mi moramo da stvorimo 5 zicera na renana, od toga ih on min. 2 pakuje.

Ono soliranje, pa suljic je maradona bio. Molim te Ziljka ne komplikuj, dok komplikujes gubis snagu…
Kako Renan dade loptu za Radovica :kafa:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 01 okt 2023, 13:28

Razmislite o stavljanju Venecuelanske zastave do Brazilske ne istoku.
🇵🇸

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 01 okt 2023, 13:36

morsecode je napisao/la:
30 sep 2023, 22:56
Mrzim igrace poput Avramovskog i Ziljkica, oni nemaju mjesta u modernom fudbalu. Ni slucajno produziti debilu ugovor, a Ziljkica utopiti nekako nekom u Tursku.

Mislim da se mogu izroviti negdje 2 igraca za te pozicije.

Koliko je to samo sebicno, nevjerovatno. Ostalo sve na nivou, igrali koliko nam je trebalo, bez kartona, bez povrede, odlicno.

Mozemo dobiti derbi, jaci smo,bolji smo.
Ziljka samo treba prestati komplikovati stvar, dobar je Ziljka. Avram je prevara od igraca, to ja govorim evo godinu dana. On nemoze ni zakomplikovati stvar kad ima dvije lijeve :kafa:
U novi boj ...

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 01 okt 2023, 13:47

Volio bih vidjeti Penu u prvih 11. Sve sam mišljenja da svaki put kad udje, ekipa je već istamburana i izmijenjena tako da nema tečne igre. Imam osjećaj da bi u prvom poluvremenu pravio djecu sinoć.

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 01 okt 2023, 13:54

PeppermintSA je napisao/la:
01 okt 2023, 13:47
Volio bih vidjeti Penu u prvih 11. Sve sam mišljenja da svaki put kad udje, ekipa je već istamburana i izmijenjena tako da nema tečne igre. Imam osjećaj da bi u prvom poluvremenu pravio djecu sinoć.
Bio je protiv Sloge. Na zalost nista nije pokazao

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 okt 2023, 13:55

Hasica obavezno na klupi ostaviti.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 01 okt 2023, 13:59

Ja bih volio Penu vidjeti na mjestu Avramovskog, a ovog drugog u paru sa Julardzijom. To govorim jer pretpostavljam da cemo imati kontrolu nad mecom i dovoljan ce biti Julardzija da cuva Stilica. Ocekujem bunker s druge strane, zato smatram da bi Avramovski bio korisniji iza Pene.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 01 okt 2023, 14:01

Napapijri je napisao/la:
01 okt 2023, 13:59
Ja bih volio Penu vidjeti na mjestu Avramovskog, a ovog drugog u paru sa Julardzijom. To govorim jer pretpostavljam da cemo imati kontrolu nad mecom i dovoljan ce biti Julardzija da cuva Stilica. Ocekujem bunker s druge strane, zato smatram da bi Avramovski bio korisniji iza Pene.
I ja mislim da bi bio tu bolji nego na krilu.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 01 okt 2023, 14:02

Kontam i poštujem to da ljude nervira Avramov i Ziljkićev stil igre. Nisu ni blizu Renanov nivo (nije haman niko u ligi), ali govoriti da su prevare od igrača je teško ofiranje. Da uz ovu tehniku i talenat još mogu igrati brže, da imaju više snage, da svaki put koriste prostore i šanse koje imaju (često i sami naprave).. ne bi ni prismrdili našoj ligi.

Obojica su za naše uslove top. Nekad više, nekad manje, ali uvijek su u stanju da nešto iskreiraju i kao takvi moraju imati mjesto u ekipi.

Nisam znao da Hasić navija za malene. Niđe veze, niko nije savršen, nek navija za koga hoće.. ali je meni lično malo više pao u očima. Svakako mora igrati derbi, momak je super igrač.

EDIT. Daleko bitnije od svega toga je da odbrana konačno izgleda zategnutije. U toj trećini smo u svakom pogledu napredovali. Samo se nadam da će nastaviti u ovom smjeru, a uz ovaj talenat u napadu.. ni najmanje se ne brinem za golove i šanse.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 01 okt 2023, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.

Thasos
Kontakt:

Post Postao/la Thasos » 01 okt 2023, 14:03

Fakat niti znam niti me interesuje je Hasić štrumf ili nije jer je to potpuno nevažno ali da u zadnje tri tekme nije ništa pokazao...eee samo se to pika.
Zato klupa na derbiju pa ga eventualno uvesti ako Rožman procijeni da treba.
Svi koji tvrde za Avrama i Ziljku da su prevare od igrača neka nastave gledati lige petice...

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 01 okt 2023, 14:06

Ziljkić i Hasić su jučer bili preloši, Avram je griješio glupo u par situacija. Avrama jednostavno neće gol, ali osim tih nekih sitnih stvari, odigrao je korektno. Avram je majstor lopte, mogao je sinoć dva gola zabiti. s

Odavno već pišem da komplikujemo previše, sinoć je Rožman ludio pored klupe. Ziljkić je toliko nekonstantan, ima toliko glup decision making, da se ja svaki put iznova syebem. Pelja je previše, vazda višak dodira ja bih ga sinoć izbacio odmah na poluvremenu. Neka se ugleda na Renana, momak sve na jedan-dva dodira i ide dalje.

Hasić je sinoć bio loš. Nervira me puno qurcenje, meljanje, usporavanje, pa glumi Ronaldinha s driblinzima, pa neke pete, daj majstore ohani malo. Svaka njemu čast na talentu i kvaliteti, ali ovo što pokazuje je u najmanju ruku neozbiljno i nonšalantno. Ovako ako nastavi, treba ga malo ohladiti.

Mora se poraditi na realizaciji do derbija i na kretnji igrača. Sinoć smo dosta puta pročitani i zatvoreni, igrači se slabo kreću i ostaješ bez rješenja. Igrači Zvijezde su imali bolju kombinatoriku i jednostavnost, u par dodira pređu na našu polovinu.

Penaranda ne može igrati prvu postavu, jer ne postoji u odbrani. Previše je kilav, sporo se vraća nazad, pa krene prigovarati i namještati štucne itd. Ne može se tako igrati. Zasad je tako, vidjećemo hoće li se to promijeniti ubrzo. Za prve postave nije, jer će biti propuh po strani i bek će ostati na vjetrometini.

Za sinoć zamjerke idu za već rečeno peljanje i komplikovanje, te neozbiljnost zadnjih 20 minuta. Reći im to i Rožman, jer ono se ne smije dešavati.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 01 okt 2023, 14:13

Rozman da je pametan derbi bio poceo sa trojcem Pena, Kermeh i Renan. Ziljka i Hasic ce nasjedat na njihove provokacije i bit ce punp carinjenja lopte :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 01 okt 2023, 14:14

Sve u svemu, sreca je da smo u takvoj situaciji da ne moramo da trpimo jednog te istog igraca na istoj poziciji i kad god neko ne valja moze otic na hladjenje, a to nek Rozman odlucuje.
Mislim samo da nam treba na zimu jaca konkurencija na stoperakoj poziciji, da ima neko konkretan a ne Trako nesigurni i eventualno ako neko ode da se dovede dobra zamjena, a klk sam skontao do sad mogao bi Kerim otic…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 01 okt 2023, 14:27

GalileoGalilei je napisao/la:
01 okt 2023, 14:06
Ziljkić i Hasić su jučer bili preloši, Avram je griješio glupo u par situacija. Avrama jednostavno neće gol, ali osim tih nekih sitnih stvari, odigrao je korektno. Avram je majstor lopte, mogao je sinoć dva gola zabiti. s

Odavno već pišem da komplikujemo previše, sinoć je Rožman ludio pored klupe. Ziljkić je toliko nekonstantan, ima toliko glup decision making, da se ja svaki put iznova syebem. Pelja je previše, vazda višak dodira ja bih ga sinoć izbacio odmah na poluvremenu. Neka se ugleda na Renana, momak sve na jedan-dva dodira i ide dalje.

Hasić je sinoć bio loš. Nervira me puno qurcenje, meljanje, usporavanje, pa glumi Ronaldinha s driblinzima, pa neke pete, daj majstore ohani malo. Svaka njemu čast na talentu i kvaliteti, ali ovo što pokazuje je u najmanju ruku neozbiljno i nonšalantno. Ovako ako nastavi, treba ga malo ohladiti.

Mora se poraditi na realizaciji do derbija i na kretnji igrača. Sinoć smo dosta puta pročitani i zatvoreni, igrači se slabo kreću i ostaješ bez rješenja. Igrači Zvijezde su imali bolju kombinatoriku i jednostavnost, u par dodira pređu na našu polovinu.

Penaranda ne može igrati prvu postavu, jer ne postoji u odbrani. Previše je kilav, sporo se vraća nazad, pa krene prigovarati i namještati štucne itd. Ne može se tako igrati. Zasad je tako, vidjećemo hoće li se to promijeniti ubrzo. Za prve postave nije, jer će biti propuh po strani i bek će ostati na vjetrometini.

Za sinoć zamjerke idu za već rečeno peljanje i komplikovanje, te neozbiljnost zadnjih 20 minuta. Reći im to i Rožman, jer ono se ne smije dešavati.
"Fudbal je vrlo jednostavan, ali najteže je igrati jednostavan fudbal" Johan Cruyff.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2023, 14:28

Zeljeznicar nas moze ugroziti iz prekida to je opasnost Krpic, Haracic, Cocalic, Kosorić ali i mi smo popravili taj segment kako je došao Rozman tako da mislim da cemo to rijesiti kako treba. I još eventualno moze biti Amoah opasan iz neke kontre ne vidim kako nas mogu još ugroziti. Stvarno je vrijeme da ih otresemo, jednostavno bolja smo ekipa, samo bez glupi kikseva i bit ce ok.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 01 okt 2023, 14:30

Surreal je napisao/la:
01 okt 2023, 11:44
Ako Avramovski ponovi onakvu partiju protiv kona, teško da će imati podršku, eto nek nas počasti makar jednom dobrom asistencijom.

Kako vam se čini Rogić? Iskreno, ja bih svakako forsirao Buljubašića, iz utakmice u utakmicu oduševljava.
Mislim da je problem tu što Rožman baš vjeruje Julardžiji, i smatra ga jedom od glavnih poluga ekipe, a on i Buljubašić su malte ne isti tip igrača, a Trako je taraba svakako, pa mu se Šahinović nameće kao logično rješenje za u21. Eventualno kad Mulalić bude na 100% da uleti umjesto Beganovića.
Rogić puno sigurniji od Šahinovića sa loptom u nogama, mada i on je izgleda tanak na visokim loptama, ali bar ne napravi 3 100% prilike za protivnika na utakmici.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 01 okt 2023, 14:32

Vidjet ćete tek kako će ovaj napad pročepit kad Avramovski ode, pogotovo ako dovedemo pravu desetku.

hz35
Kontakt:

Post Postao/la hz35 » 01 okt 2023, 14:37

Kad je derbi, subota ili nedjelja?
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..

Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Bing [Bot], Lecler i 11 gostiju.