Ma nigdje ništa, uvijek bezveze marketing realno. Nema ništa ni na portalima, bit će sutra ali tanko je to. Ja bi bio sretan sa 2 ili 3 hiljade.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: KK Bosna Royal
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ne zbog ABA lige nego jer je to smijesan trosak za nadlezne institucije, a brukamo se kad dodju reprezentacije ili sad ako ti bude neki balon aba lige u Sarejevu.AdinSally je napisao/la: ↑29 sep 2023, 23:58Mislim da nema potrebe bacati se u taj trosak, s obzirom da se ABA 2 svakako igra u "balonima"elevenblues je napisao/la: ↑29 sep 2023, 23:34Parket je nazalost jako los, samo lijepo izgleda ali u realnosti jako tezak za igrace.
To zahtjeva ozbiljnu rekonstrukciju koja ce se nadam se i desiti u slucaju ulaska u aba ligu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Gledaj Pitara
I na ovoj temi se skupilo
Bosni malo krenulo i eto ti odmah njih
Samo da Vas upoznam-postojao je klub K.K.Sarajevo
-
- Kontakt:
Komšija moj dobri, idemo zajedno, aBd.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 12:41Gledaj Pitara

KK Bosna je sarajevski i bh klub. Kako moj, tako i tvoj. Tako je uvijek bilo, od Vjeceslava Tolja.

Ja idem, a Ti komso ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
A postojao je i KK Željezničar!svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 12:41Gledaj Pitara
Konstatacija ti je blago rečeno bezveze, kao da impliciraš da prisvajamo KK Bosnu, navijamo za nju samo kad joj ide i da nemamo pravo navijati za nju jer je u jednom momentu postojao KK Sarajevo (iako je postojao i KK Željezničarsvrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 12:41Gledaj Pitara

Ljepota navijanja za Bosnu je i u tome što mogu otići i zajedno navijati sa rajom s kojom nikad neću na fudbalskoj tekmi, jer navijaju za Željezničar.
KK Bosna je jedini klub koji može ujediniti cijeli grad, zbog toga je svi toliko i vole.
Ja danas idem u Skenderiju sa svojom rajom, a ti?

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- svrakino1921
- Kontakt:
Problem je u tome sto je K.K.Bosna pojela-da tako kazem da bih opstala K.K.Ceskopromex i Cenex a Cenex je pojeo K.K.Zeljeznicar a sad je valjda pojela i ovaj Royal s tim sto ce sa ovim Bradicem malo teze to da idePikachuSA je napisao/la: ↑01 okt 2023, 13:38Konstatacija ti je blago rečeno bezveze, kao da impliciraš da prisvajamo KK Bosnu, navijamo za nju samo kad joj ide i da nemamo pravo navijati za nju jer je u jednom momentu postojao KK Sarajevo (iako je postojao i KK Željezničarsvrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 12:41Gledaj Pitara
Samo da Vas upoznam-postojao je klub K.K.Sarajevo).
Ljepota navijanja za Bosnu je i u tome što mogu otići i zajedno navijati sa rajom s kojom nikad neću na fudbalskoj tekmi, jer navijaju za Željezničar.
KK Bosna je jedini klub koji može ujediniti cijeli grad, zbog toga je svi toliko i vole.
Ja danas idem u Skenderiju sa svojom rajom, a ti?![]()
Tako da je K.K.Zeljeznicar u ovoj K.K.Bosni a K.k.Sarajevo je ugaseno samovoljno
Mislim da nemate sta da trazite na utakmicama K.K.Bosna
Ima li prenos negdje ?
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Ja sam jedan od najboljih regionalnih trolova. Banovan sam sa svakog foruma vise puta, neki su i ugaseni zbog mene ali ti si i mene uspio iznervirati.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 14:05Problem je u tome sto je K.K.Bosna pojela-da tako kazem da bih opstala K.K.Ceskopromex i Cenex a Cenex je pojeo K.K.Zeljeznicar a sad je valjda pojela i ovaj Royal s tim sto ce sa ovim Bradicem malo teze to da idePikachuSA je napisao/la: ↑01 okt 2023, 13:38Konstatacija ti je blago rečeno bezveze, kao da impliciraš da prisvajamo KK Bosnu, navijamo za nju samo kad joj ide i da nemamo pravo navijati za nju jer je u jednom momentu postojao KK Sarajevo (iako je postojao i KK Željezničarsvrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 12:41Gledaj Pitara
Tako da je K.K.Zeljeznicar u ovoj K.K.Bosni a K.k.Sarajevo je ugaseno samovoljno
-
- Kontakt:
USD BOSNA , grad SARAJEVO,
je imalo i poslije agresije fudbalsku,rukometnu, kosarkasku,odbojkasku i ..... sekcije. Posebno sportsko drustvo i niko nema pravo da ga dijeli i prisvaja
Ybg vise taj antagonizam, gdje vodi to. Dobro rivalstvo ok, ali paljenje zastava,salova i tuce, cemu to vodi. Kao da nemamo dovoljno dusmana ovom gradu, a pogotovo dragoj nam BiH
Bordo majica i plava jakna, kacket Chicago Buls i ova zastava
Hajmo budimo raja, ljudi prije svega 
je imalo i poslije agresije fudbalsku,rukometnu, kosarkasku,odbojkasku i ..... sekcije. Posebno sportsko drustvo i niko nema pravo da ga dijeli i prisvaja
Ybg vise taj antagonizam, gdje vodi to. Dobro rivalstvo ok, ali paljenje zastava,salova i tuce, cemu to vodi. Kao da nemamo dovoljno dusmana ovom gradu, a pogotovo dragoj nam BiH

Bordo majica i plava jakna, kacket Chicago Buls i ova zastava

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 14:05Problem je u tome sto je K.K.Bosna pojela-da tako kazem da bih opstala K.K.Ceskopromex i Cenex a Cenex je pojeo K.K.Zeljeznicar a sad je valjda pojela i ovaj Royal s tim sto ce sa ovim Bradicem malo teze to da idePikachuSA je napisao/la: ↑01 okt 2023, 13:38Konstatacija ti je blago rečeno bezveze, kao da impliciraš da prisvajamo KK Bosnu, navijamo za nju samo kad joj ide i da nemamo pravo navijati za nju jer je u jednom momentu postojao KK Sarajevo (iako je postojao i KK Željezničarsvrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 12:41Gledaj Pitara

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Hahahahahahahahahahahahaha šta je ovo štokholmski sindrom e da bije kk bosna su plava i bijela.
Ima li neko stream link ???
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hocel taj stream?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Jel ovo niko ne da link

Na stream stranicama jednostavno nema link za tekmu.
evo provjeri:
https://***+/event/bosna_royal ... 159542958/
evo provjeri:
https://***+/event/bosna_royal ... 159542958/
-
- Kontakt:
Ima li makar negdje rezultat da se prati.
Koliko je trenutno?
Koliko je trenutno?
https://druga.aba-liga.com/Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:25Ima li makar negdje rezultat da se prati.
Koliko je trenutno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.