Ovdje mnoga raja misli da Dzeko banuje one likove sa twittera
Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
BordoSaga2
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Edin Džeko je ljudska truhlovina i nadam se da kad se oprosti od repke, neće imati više nikakve veze sa Bosnom i Hercegovinom, niti gradom Sarajevom. Ljudi poput njega, Čolpe i ostalih su ljige koje puše **** četnicima (da naglasim - ne Srbima, nego četnicima) da bi im se dodvorili... a prvom prilikom isti ti četnici bi ga rado vidjeli zaklanog.
Ali šta očekivati drugo od nekoga ko i dalje poštuje i cijeni nekoga ko je pjevao "nikad nikom nisam rek'o da je Srbin Edin Džeko".
Ali šta očekivati drugo od nekoga ko i dalje poštuje i cijeni nekoga ko je pjevao "nikad nikom nisam rek'o da je Srbin Edin Džeko".
Jeste, jeste. Ono kad kazu treba Dzeku za predsjednika saveza. Ne daj Boze, bilo bi isto ko i sad. Teferici, restorani, pljeskavice. On misli da je to ispravno jer je i sam to radio. Sto dalje ga od saveza kad se oprosti.BordoSaga2 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 23:39Edin Džeko je ljudska truhlovina i nadam se da kad se oprosti od repke, neće imati više nikakve veze sa Bosnom i Hercegovinom, niti gradom Sarajevom. Ljudi poput njega, Čolpe i ostalih su ljige koje puše **** četnicima (da naglasim - ne Srbima, nego četnicima) da bi im se dodvorili... a prvom prilikom isti ti četnici bi ga rado vidjeli zaklanog.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
EDIN DŽEKO SE OGLASIO NACIJI:
"Molim vas prestanite ostavljati zlobne komentare ispod mojih objava. Moja supruga vodi profil zajedno sa djecom, ukoliko neko bude blokiran neka zna šta je razlog."
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
gdje to objavio? ako je istina, onda je pravi cuck
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
jel realno da se neko moze pitati da li je ovo istina:-)
Opet je mogao hettrick postici a trenutno ima 0 golova na kontu u ovoj utakmici.
Jedino da se nekako lopta odbije od njega kao i kod poništenog gola.
Edit: napokon
Jedino da se nekako lopta odbije od njega kao i kod poništenog gola.
Edit: napokon
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 01 okt 2023, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Majstore! 
Zapravo je najveći, upravo dijelom i zbog ovoga. Razne **** bi već davno odustale od reprezentacije. Najveći prkos mrziteljima ove zemlje je istrajavati, a ne se povlačiti. Kvazi bojkoti nikada nisu donijeli ništa i to i jeste cilj mrzitelja i rušitelja.BordoSaga2 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 23:39Edin Džeko je ljudska truhlovina i nadam se da kad se oprosti od repke, neće imati više nikakve veze sa Bosnom i Hercegovinom, niti gradom Sarajevom. Ljudi poput njega, Čolpe i ostalih su ljige koje puše **** četnicima (da naglasim - ne Srbima, nego četnicima) da bi im se dodvorili... a prvom prilikom isti ti četnici bi ga rado vidjeli zaklanog.
Druga je stvar što frustrirana nacija jedva čeka da neko zakuha, pa bi bio heroj, a dugoročno posmatrati stvari apsolutno neće niko.
Da nam je stalo do reprezentacije, svi bi bili jače nego ikad tu, od igrača nadalje, pokazujući da nam je ne mogu zgaditi ničim.
Najlakše je samo napadati. Čovjek ne komentarise jer je dio reprezentacije i pokušava da napravi nešto sa istom. Svugdje bi igrači isto napravili. Najlakše je Popljuvati reprezentaciju za koju igraš. To može evo vidimo svako ko ima pristup internetu
kad se oprosti sigurno će i poduzeti odredjdne korake da pomogne i savezu i poboljša situaciju. I najveća glupost čuj Amra i djeca mu vode profil
Sta sve čovjek neće pročitati.
Nego bravo za gol
Zadnje dvije utakmice se bas vidi da nije 100% na terenu. Vjerovatno i zbog smrtnog slučaja a i na porodicu vise fokusiran. Danas već u drugom poluvremenu se “vratio” stari Edin. Posle utakmice sa djecom se vidjelo da se vraća na staro. Sretno i samo jako. Ekipa im je bas ko velika porodica 
PS. Za divno čudo opet mu asistirao Kahveci
Čovjek tačno uvijek zna gdje je Edin na terenu 
Nego bravo za gol
PS. Za divno čudo opet mu asistirao Kahveci
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dzeko vodi samo Instagram. FB i Twitter vodi Ligata
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobra hemija u Fenerbahceu, nisam ocekivao da ce Szymanski biti ovako dobar.
Uglavnom imaju prvih 11 koja moze igrati dobro u konstanti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Dobar Dzeko u Fenerbahceu. Samo da ovako nastavi, lider ekipe..
Sad koliko ce Fener izdrzati ovaj tempo, ostaje da se vidi..
Sad koliko ce Fener izdrzati ovaj tempo, ostaje da se vidi..
Szimanskog će tesko zadržati na duži period Fener. Bogami je odličan. I šut, i kretanje, i brzina- odličan je !DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:13Dobra hemija u Fenerbahceu, nisam ocekivao da ce Szymanski biti ovako dobar.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
fener i galata su znatno digli nivo fudbala.
⚜️~⚜️~⚜️
Nemaju sansi sa Galatom.Ali ostali su dosta lošiji.Znaci vicesampion će bit.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
odlucit ce dva medjusobna duela, i koja sudijska navlakusa heheh
⚜️~⚜️~⚜️
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sto ne bi imali sanse, i Fener svakako melje sve pred sobom zadnjih 15 utakmica?
To je derbi kao kod nas Zeljo - Sarajevo, nema tu nekog favorita, pogotovo ne sad kad se i Fener opasno pojacao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Rekao bih da je Dzeko u pravom trenutku otisao u Tursku.
Prije par dana je neko pisao kako je turska Superliga i dalje nikakav nivo a i njihovi klubovi u Europi.
Prije mjesec sam pisao da ne pamtim kad su turski klubovi igrali ovako dobro u Europi...počevši od pretkola gdje su se uvijek mučili.
Ove sezone su bili poprilično dominantni i sigurni u kvalifikacijama a u grupnoj fazi za sada sasvim zadovoljavajuće. I vise od toga.
Prije svega tu mislim na Galatu i Fenerbahce...pa i Besiktas koji je ipak kvalitetom ispod ova dva tima trenutno.
Fenerbahce ce vrlo vjerovatno proći grupu a i Galata je na dobrom putu da bar 3.poziciju na kraju zauzme.
Ne bi bilo iznenađenje da 3 turska kluba prezime u Europi.
Dzeko, Tadić, Livakovic, Under, Kahveci, Fred, Becao (...) s jedne strane, te Icardi, Mertens, Toreira, Zaha, Muslera, Sanchez, Ndombele (...) s dr.strane su zasigurno garant većih mogućnosti u Europi ali i podizanju kvaliteta i konkurencije u Superligi.
Vjerujem da ce Besiktas vec u januaru gledati da se pojača i kvalitetom se približi najljucim rivalima.
Ovako na prvu, čini se da je Galata nesto kvalitetnija od Fenera ali nemjerljivo je to. Prvaka ce odlučiti neočekivan pad forme neke ekipe ili povrede najvažnijih igrača.
Fenerbahce ove sezone 14 utakmica i maksimalan učinak - 14 pobjeda - pretpostavljam da je to klupski rekord. Dzeko je dio tog velikog podviga.
Dzeko 7 golova i 6 asistencija za 817 minuta (faktički za 9 punih utakmica).
Prije par dana je neko pisao kako je turska Superliga i dalje nikakav nivo a i njihovi klubovi u Europi.
Prije mjesec sam pisao da ne pamtim kad su turski klubovi igrali ovako dobro u Europi...počevši od pretkola gdje su se uvijek mučili.
Ove sezone su bili poprilično dominantni i sigurni u kvalifikacijama a u grupnoj fazi za sada sasvim zadovoljavajuće. I vise od toga.
Prije svega tu mislim na Galatu i Fenerbahce...pa i Besiktas koji je ipak kvalitetom ispod ova dva tima trenutno.
Fenerbahce ce vrlo vjerovatno proći grupu a i Galata je na dobrom putu da bar 3.poziciju na kraju zauzme.
Ne bi bilo iznenađenje da 3 turska kluba prezime u Europi.
Dzeko, Tadić, Livakovic, Under, Kahveci, Fred, Becao (...) s jedne strane, te Icardi, Mertens, Toreira, Zaha, Muslera, Sanchez, Ndombele (...) s dr.strane su zasigurno garant većih mogućnosti u Europi ali i podizanju kvaliteta i konkurencije u Superligi.
Vjerujem da ce Besiktas vec u januaru gledati da se pojača i kvalitetom se približi najljucim rivalima.
Ovako na prvu, čini se da je Galata nesto kvalitetnija od Fenera ali nemjerljivo je to. Prvaka ce odlučiti neočekivan pad forme neke ekipe ili povrede najvažnijih igrača.
Fenerbahce ove sezone 14 utakmica i maksimalan učinak - 14 pobjeda - pretpostavljam da je to klupski rekord. Dzeko je dio tog velikog podviga.
Dzeko 7 golova i 6 asistencija za 817 minuta (faktički za 9 punih utakmica).
Jedva cekam Fener-Galata