Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
gledaj prenosa, glas ide za slikom ko u kung fu filmovima.
Glory Glory Man United
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jbt preokrenu Sloga bice zanimljiva borba za opstanak ove sezone
-
- Kontakt:
Ma moramo se malo zayebavati,dobra brojka nema sta. Jedno kulturica pitanje,kakva vam je zainteresovanost za gostovanje u Englesku,ipak nesto novo za bh navijacki svijet necemo se lagati,kako putovanje,vaznost utskmice i sve ostalotutankamon1905 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:47Bujrum sto kazuDirektorcic je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:44Ima nas sirom svijeta da vas i u Engleskoj isprepadamo
Pljesak za Nemanju od domace publike![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nadam se boljem terenu na stadionu Aston Ville 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Šta ima u Petnjici papakVirtu4l je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:03Zašto se ovi iz prigradskog naselja ovoliko uzbuđuju. Nije da su neka konkurencija Zrinjskom pa da imaju razloga.
Kad će napokon shvatiti da su mali i nebitan klub, da moraju bar jednu titulu osvojiti pa da ih navijači velikana kao što su Željezničar ili Zrinjski shvate ozbiljno.![]()
Da bar imas nesto u toj glavi,pa da ne pljujes po žrtvama zbog kojih postoji Velež i Mostar a i BiH... Lako je moglo biti da ti klub igra s Velezom ali iz Nevesinja i Laktašima..šmokljo..i da su Grbavica i stadion s onu stranu entitetske linije..moronu...Virtu4l je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:03Zašto se ovi iz prigradskog naselja ovoliko uzbuđuju. Nije da su neka konkurencija Zrinjskom pa da imaju razloga.
Kad će napokon shvatiti da su mali i nebitan klub, da moraju bar jednu titulu osvojiti pa da ih navijači velikana kao što su Željezničar ili Zrinjski shvate ozbiljno.![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ljudi moji kakvo drustvo a mi da se raspravljamo ovdje sa nekakvim likovima iz Sehovine i Opina
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Bravorishovski je napisao/la: ↑01 okt 2023, 17:00Da bar imas nesto u toj glavi,pa da ne pljujes po žrtvama zbog kojih postoji Velež i Mostar a i BiH... Lako je moglo biti da ti klub igra s Velezom ali iz Nevesinja i Laktašima..šmokljo..i da su Grbavica i stadion s onu stranu entitetske linije..moronu...Virtu4l je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:03Zašto se ovi iz prigradskog naselja ovoliko uzbuđuju. Nije da su neka konkurencija Zrinjskom pa da imaju razloga.

- tutankamon1905
- Kontakt:
Velika zainteresiranost..nesto sto jednom u zivotu dozivis.Direktorcic je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:55Ma moramo se malo zayebavati,dobra brojka nema sta. Jedno kulturica pitanje,kakva vam je zainteresovanost za gostovanje u Englesku,ipak nesto novo za bh navijacki svijet necemo se lagati,kako putovanje,vaznost utskmice i sve ostalotutankamon1905 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:47Bujrum sto kazuDirektorcic je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:44
Ima nas sirom svijeta da vas i u Engleskoj isprepadamo
Pljesak za Nemanju od domace publike![]()
Pogotovo jer nam je putovanje zbog papira olaksano. Ne zelim bubat brojke, ali suska se da je vec sad otislo 400+ vaucera. Kazem, ne znam jel istina, ali sigurno je da ce bit respektabilna brojka. I necu nikad prezalit sto mi je propalo putovanje..
Bolje ti je pogledaj tabelu i vidi da vas je i sloga prestigla na tabeli pusti se ti rođenih oni će se već nekako snaći
-
- Kontakt:
To su vasi Cim i Ilici, a mnogo mnogo vas je iz ta 2 naselja, nemoj mi govorit da nije kad ja znam da jesteAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 17:01
Ljudi moji kakvo drustvo a mi da se raspravljamo ovdje sa nekakvim likovima iz Sehovine i Opina

h1a2s3o4 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 14:10Naravno da sam vidio.Vanja8 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 10:50Vidi, razlika izmedju ovih igraca i Buljubasica je samo u vjerovanju u sebe...
Buljubasic zna da je kvalitet i on nema straha jednostavno, igra kao da mu je stota tekma u bordo dresu...
Jesi vidio sinoc onaj potez kada varkom tijela kod svog sesnesterca izbaci tri igraca Zvijezde i bez problema je iznese na sredinu terena...
Ovi drugi su tu negdje, ali kad prevazidju taj strah prve postave, kad shvate da mogu iskoristiti svoj talenat onda ce i kvalitet isplivati sam od sebe...
Rozman voli mlade igrace i sigurno ce oni naci svoje mjesto u ekipi...
Ma kojeg god golmana stavimo odmah ga kaparisu, moramo potpisivati profesionalne ugovore i sa golmanima iz U- 12 selekcija![]()
Vidio sam ja puno stvari kod njega koje su jako dobre. Naprimjer momak ima sjajan pregled igre i odlične pasove. Kao naprimjer sinoć kada je Ziljkića izbacio u kontru. Da se mene pita samo za onaj pas bi mu cijena skočila za 200.000.
A taj pas nije izolovani slučaj, imao ih je takvih sličnih skoro na svakoj koju je igrao.
Imao i dobro radnu etiku na terenu, dosta se kreće i nudi. Sinoć ne bas toliko, ali na utakmicama sa početka sezone je baš radio dobar pritisak na protivničke saigrače i imao je dobre startove.
Ma da ne idemo u detalje, momak ima kvalitet. Po meni mu fali snege i brzine, možda malo i hrabrosti da sa loptom krene naprijed. Ali to je opet povezano sa brzinom. Neka radi na sebi (i klub da radi ne njemu) i to je sigurno transfer koji će prevazići Cimirota.![]()

Da imaš imalo pameti i obraza Zrinjski i Željezničar nebi stavio u istu rečenicuVirtu4l je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:03Zašto se ovi iz prigradskog naselja ovoliko uzbuđuju. Nije da su neka konkurencija Zrinjskom pa da imaju razloga.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakav si sa notifikacijama?Virtu4l je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:03Zašto se ovi iz prigradskog naselja ovoliko uzbuđuju. Nije da su neka konkurencija Zrinjskom pa da imaju razloga.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Zrinjski odigrao za športske prijatelje plave boje.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 17:01

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Virtu4l je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:03Zašto se ovi iz prigradskog naselja ovoliko uzbuđuju. Nije da su neka konkurencija Zrinjskom pa da imaju razloga.
Sutra ide sesti jhebaac u nizu..plava radodajka ne posustaje

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Eno jebu državu, balije čestitajte im.
mostar_mo je napisao/la: ↑01 okt 2023, 17:15Virtu4l je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:03Zašto se ovi iz prigradskog naselja ovoliko uzbuđuju. Nije da su neka konkurencija Zrinjskom pa da imaju razloga.
Sutra ide sesti jhebaac u nizu..plava radodajka ne posustaje![]()

Otkad to ti navijas za pobjede zrinjskog i uskog