**** vam muslimani mame, isto kao i onim iz BL sto mrze BIH, isto cu vam reci sto ne idete iz ove drzave kad je ne volite i ne smatrate je vasom, prosto pitanje ?!
Pa im vi zelite srecu u evropskim takmicenjima !!!!

Ono što kažu pijaćari...izrodi iz matične knjige igraju europu svake godine a pijaćari radno kao i obično na magistrali.mostar_mo je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:11Ma dzaba i Aston Vila kad je maticna knjiga Crvena bila.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 17:57Neki to ljudi (pijaćari pod muslimanskim vodstvom) nikad nece docekati.
![]()
![]()
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:05KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 17:56
Hladno izbriso sve notifikacije![]()
Koliko si ispisan i istraumiran![]()
Mozes li nam sada malo pricati o belaju sa ultrasima jer niko nista ne zna?
Tetrijebe priznaj da sam te samarcinom vratio u rodnu Rogaticu![]()
E moj @Antipolitika...Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 17:57Neki to ljudi (pijaćari pod muslimanskim vodstvom) nikad nece docekati.
![]()
Sto je jadno?Vanja8 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:16E moj @Antipolitika...Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 17:57Neki to ljudi (pijaćari pod muslimanskim vodstvom) nikad nece docekati.
![]()
Jadno...![]()
Ma znam da je negdje iz te vukojebine kada se zavalio pare od dva volaKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:16CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:05KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 17:56
Hladno izbriso sve notifikacije![]()
Koliko si ispisan i istraumiran![]()
Mozes li nam sada malo pricati o belaju sa ultrasima jer niko nista ne zna?
Istraumiran si i izofiran pa razumijem ovu zelju za nekim pokusajem.![]()
Hoces da Aliju stujemo?
3*CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:18Ma znam da je negdje iz te vukojebine kada se zavalio pare od dva volaKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:16CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:05
Istraumiran si i izofiran pa razumijem ovu zelju za nekim pokusajem.![]()
![]()
Tebe je npr.davno trebalo odstaniti sa sportskog foruma jer najmanje o sportu pises.Uglavnom je nacionalizam i mrznja prema jednom od naroda u BiH.
Nemoj se ba i dalje provaljivati...Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:18Sto je jadno?Vanja8 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:16E moj @Antipolitika...Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 17:57Neki to ljudi (pijaćari pod muslimanskim vodstvom) nikad nece docekati.
![]()
Jadno...![]()
100% muslimanska uprava.
Žešća ofiraža. Haj barem će čovjek ispravnije shvatati buduće postove.
Albanski cigo sa peštera kojem je najveci uspjeh u zivotu provedenih nekoliko sati u BiH. Ali uci strumfove sve o zeljkanu i izvjestava ih sta se desava u njihovim kucamababoedindzeko09 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 17:36Davno sam ja rekao da je Vicin pusikurac Virtual najveći debil na forumu
Postovi su ti prijavljeni zbog ksenofobije, negiranje jednog naroda u BiH.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:27Tebe je npr.davno trebalo odstaniti sa sportskog foruma jer najmanje o sportu pises.Uglavnom je nacionalizam i mrznja prema jednom od naroda u BiH.
Vidis kakav si kad se spomene Njemacka i pranje guzica babama,izvuku ono najgore iz tebe dijasporiću.Neutral je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:40Postovi su ti prijavljeni zbog ksenofobije, negiranje jednog naroda u BiH.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:27Tebe je npr.davno trebalo odstaniti sa sportskog foruma jer najmanje o sportu pises.Uglavnom je nacionalizam i mrznja prema jednom od naroda u BiH.
A sada 111 godina ides na blok, smiri se malo, jednu praljkovacu popij.
Lijepo sto si pokazao pravo lice, uzivaj ustaso, kao kera te odgojili i bas si ker, pardon pesek ispao![]()
Cuj ocekivao nesto od njegaVanja8 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:32Nemoj se ba i dalje provaljivati...
Brojis Upravi Veleza krvna zrnca, na sportskom forumu...![]()
Mozete vi osvojiti KL, mozete osvojiti i LŠ,mozete okretati ledja himni ove drzave, ali vi jedno ne shvacate i nikada necete shvatiti...
Ovu zemlju mozes mrziti, mozes je pljuvati ali je nikad nemoj pokusati podcjeniti, tako je i sa ljudima...Jer koliko god to htio oni se vrate jos jaci.
Bar od tebe sam ocekivao neku konstruktivno-zayebantsku raspravu, a ne postove koji su prikladniji 1992 g, nego 2023...
Jadno, zaista...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MikiPirs, ronaldo99 i 24 gosta.