I koja budala odluci da igraju u Mirzinoj dvorani
Mozda bi bolje pogadali slobodna u maloj dvorani
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Ne da je loše već je katastrofalno
Bolje u Bosnu uložiti nego u Želju ili Sarajevo . Tu ima nade , za razliku od fudbala .svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:27Koje pare iz budzeta se izdvojise za Bosnu a oni ne mogu slobodno bacanje pogodit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slazem se, dok god nema zakona o sportu, za kosarku puno manje treba za neki uspjeh.VensanKasel je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:36Bolje u Bosnu uložiti nego u Želju ili Sarajevo . Tu ima nade , za razliku od fudbala .svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:27Koje pare iz budzeta se izdvojise za Bosnu a oni ne mogu slobodno bacanje pogodit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije tacnoVensanKasel je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:36Bolje u Bosnu uložiti nego u Želju ili Sarajevo . Tu ima nade , za razliku od fudbala .svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:27Koje pare iz budzeta se izdvojise za Bosnu a oni ne mogu slobodno bacanje pogodit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa Uleb Cup sigurno , ABA također . Puna Skenderija kao nekada .Kaunas je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:40Slazem se, dok god nema zakona o sportu, za kosarku puno manje treba za neki uspjeh.VensanKasel je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:36Bolje u Bosnu uložiti nego u Želju ili Sarajevo . Tu ima nade , za razliku od fudbala .svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:27Koje pare iz budzeta se izdvojise za Bosnu a oni ne mogu slobodno bacanje pogodit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Recimo da je Mirvic umjesto u Sarajevo ulagao u Bosnu igrala bi se Euroliga u Sarajevu.
Užasno sklopljen roster ako je ABA2 bila cilj, daj bože da se izvučemo iz ovoga. Kada sam vidio da su otjerali Sefića a za zamjenu doveli čovjeka od 50 godina znao sam da neće na dobro, da se razumijemo nije Sefić Mark Gasol ali je za ovaj nivo takmičenja više nego dobar igrač, malo centara ima sa takvom snagom u ovom rangu takmičenja i još bez amerikanaca, ne znam.....JHam je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:57Bosni za igranje ABA 2, ako prodju Vojvodinu a nije nemoguce, treba plej, neko na 2/3 s pouzdanim sutem, i centar. Muha i Bozo vise ne mogu igrati osim u nasoj ligi, i to sto daju u prvih 10 minuta to je to, ostalo je sve nesto jedva..Ne znam imaju li 2 igraca s pravilnim izbacajem, a da su u rotaciji nekoj, mozda neko od ovih mladjih i ima nisam upratio...Dzaba tebi sto si fizicki jak pod kosem, kad mogu natrpati reket i sa 5 igraca igrati odbranu u istom..a slobodna su prica za sebe...Planinic najborbeniji![]()
Kada su polomili Ilića, utakmica je otišla u lošem pravcu, poslije toga on se čuvao i samo statirao, čitavo poluvrijeme. Vojvodina nije kvalitetnija, ali je mlađa, brža požtrvovanija. Ovoj ekip Bosne fali jedan brz i solidan play, koji može ubrzati igru i sa otvorenog šuta ubosti koju tricu.Napoleon1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 19:00Lijepa atmosfera po mojoj procjeni 2 milje
Bosna solidna al bez ilica meda ne mogu. Objektivno Vojvodina dosta snaznija prije svega fizicki.
Ovi sto govore za dvoranu i bacanja, proslu su igrali u malo pa isti procrnat. Stvarno bruka bukvalno ispasce radi 15+ promasenih bacanja
Ocekujem 10tak razlike za vovjodinu. Steta jbg al natsvait napredovat i ovo je veliki uspjeh
Sa dva igraca bosna moze bit itekako opasna u nasoj ligi pa cak i igokei
Pa kazem fizicki snaznija, sjeido sam haman u prvom redu, znaci doslovno na prste ruke mozes preborojat kad su igraci Bosne 1na1 napravili razliku...uzivo se bas vidi da su poletnijiJadnimi je napisao/la: ↑01 okt 2023, 19:23Kada su polomili Ilića, utakmica je otišla u lošem pravcu, poslije toga on se čuvao i samo statirao, čitavo poluvrijeme. Vojvodina nije kvalitetnija, ali je mlađa, brža požtrvovanija. Ovoj ekip Bosne fali jedan brz i solidan play, koji može ubrzati igru i sa otvorenog šuta ubosti koju tricu.Napoleon1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 19:00Lijepa atmosfera po mojoj procjeni 2 milje
Bosna solidna al bez ilica meda ne mogu. Objektivno Vojvodina dosta snaznija prije svega fizicki.
Ovi sto govore za dvoranu i bacanja, proslu su igrali u malo pa isti procrnat. Stvarno bruka bukvalno ispasce radi 15+ promasenih bacanja
Ocekujem 10tak razlike za vovjodinu. Steta jbg al natsvait napredovat i ovo je veliki uspjeh
Sa dva igraca bosna moze bit itekako opasna u nasoj ligi pa cak i igokei
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.