Pa mi smo krivi, smece iz Kaknja odma sutra se posalju ljudi da mu polome kosti njemu, roditeljima, zeni, djeci.
Sjećaš li se statistike od prije par godina kad ste igrali u BL?tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:17Zamisli profesionalna momcad i ovako te napada ekipa s igracem manje na tvom terenu
Ne bi Vico mogo da nije njih. Sve je to za zatvora spremno, samo da istraga krene. Kad se moglo pokrenuti za Usanovica, moze i za ove.MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:09Zahvalite se balijetinama u savezu. Bez njih ovo ne bi bilo moguce.
Tako je. Ne vidim gdje je problem, pa jedna navijačka skupina da krene s tim, pridružilo bi se još 10k ljudi onako...SedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:19I sta nastavit cete srati nek nas kolju itdd.. a niko nista, gledat cemo da se posutamo medjusobno, da hajcamo zelju za 6 poraza, pa nas kad uletimo u losu formu, ali da se skupimo nasi klubovi i hrvatski koji budu htjeli, a siguran sam da bi htjeli, krenut bojkot tekmi svi lagano dopis uefi, a mi pred savez napravit lom. Al ljeoae ovako u sobi se pokriti , srat po forumu. Evo doci ce sad pametnjakovic i srati sto ja to ne pokrenem. Koji sam ja faktor navijacki? Horde Manijaci, Red Army, Fukare, Robijasi itd.. vi to trebate. Tajso, Zula ostala klapa, rokajte se sad pred derbi, a ceto nek kolje
Kad se sjetim samo Marinoviceve face poslije Posusja ...zgadio mi se za sva vremena phicketina
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.