Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
3h prije derbija svi pred zgradu saveza, yebo mirne proteste! Hajde!
HAJDE MOLIM VAS NEKO NESTO
HAJDE MOLIM VAS NEKO NESTO
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 01 okt 2023, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Vjeruj mi da imamo obraza umjesto da se ganjamo,sudije,clanove nase iz FS i ostale nebi smjeli izaci iz kuca,nebi smjeli da dodju da sude u Sarajevo,Tuzlu,Mostar itd ovo vam je pisanje u facu. Iznervirao sam se kao da sam Sarajevo gledao isto tako i kad je Posusije bilo,ajde sto nas hebu vec sto igracima ubijaju volji za bilo cim. Osim Jagode niko pobjedu im nece cestitati ni titulu. Jedini tim koji je bio sampion da im.niko cestitao nije. Da ponovim kao i prije 2 godine,nisu bitni rezultati,pojacanja dok je ovaj teror na sceni,nije bitno jel zakinuo Veleza,Posusije,Sarajevo,bitno je da to rade bezobrazno,konstantno treba im na terenu noge pocet lomiti,izvesti junio i samo lomljenje nogu,ugasit savez jer bolje da ga nema nego ovo sto gledamo i sto smo sudionici ovog
Dok se "naše" grupe međusobno kolju, cetalji unistise i ovo malo fudbala u drzavi i nece stati..Meraak1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:50Dovoljno su Manijaci i Horde da se skupe i ispred saveza
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- Shategabri
- Kontakt:
Realnost je i da su vam sudije 12.igrač,kad smo već kod realnosti.jedanjeborac je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:43Slobodno sudijsko uvjerenje je bilo da je gol regularan. Arena mora više da se potrudi oko same grafike kod ovakvih situacija. Moguće da je i kompenzacija za onaj nedosuđeni penal u 32. minutu. Kako god, gol koji nije uticao na ishod utakmice.inzomni je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:40Mišljenje o pogotku u posljednjoj minuti? Regularan?jedanjeborac je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:38Još jedna rutinska pobjeda. Sudiji zamjeram što nije svirao onaj penal u 32. minuti za Borac. Istina, nije sudio i onaj faul Herere nad Gulašom.
Sve u svemu najbolja ekipa takmičenja potvrđuje kvalitet.
Sve u svemu, histerije bilo i biće na ovom forumu. Malo realnosti nije na odmet.
Znaš to i ti, ali nećeš ovdje napisati.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Rutinska pobjeda Borca protiv Veleža. Suđenje odlično, drugi gol čist kao suza. Sjajna fudbalska predstava, kao i uvijek u Banjoj Luci.
Hahaha...
Hahaha...
- jedanjeborac
- Kontakt:
Ima i na Sokocu kreveta za takve. Još daju i bocu, da ne pokušaš keks sa česmom.antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:50Gazit sudije, igrace i navijace bojca. Al na svakom mogucem koraku. Na terenu s igracima svakako ces popusit crveni, al makar mu izvali nogu iz korijena, da znas za sto je crveni.
A tunela ima masala podosta za navijace i sudije.
Za Srbiju!
Evo krenite od ovog foruma, koji je orjentisa ka probosanskom sportu gdje dozvoljavaju da cetnici ovdje pisu i provociraju o totalno ne fudbalskim stvarima, to je je jos jedan pokazatelj nase bezmudosti.
Ova ameba iz Banja Luke nije dosla da bi pisali o sportu, nego da pokrece raspravu i provocir ostale forumase.
Ova ameba iz Banja Luke nije dosla da bi pisali o sportu, nego da pokrece raspravu i provocir ostale forumase.
-
- Kontakt:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Apelujem na bojkot i da sve nesuglasice sa drugim grupama poput hordi , rodjenih stavimo po strani
Jer ipak rivali su nam preci od dusmana
Jer ipak rivali su nam preci od dusmana
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Čini mi se da je onaj Durić ili kako već iz Krajine? Pa šta je reći braćo iz Krajine zašto nešto ne poduzmete? Sramota realno, čini mi se da je i Kazlagić odozgo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jasta neg znaShategabri je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:52Realnost je i da su vam sudije 12.igrač,kad smo već kod realnosti.jedanjeborac je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:43Slobodno sudijsko uvjerenje je bilo da je gol regularan. Arena mora više da se potrudi oko same grafike kod ovakvih situacija. Moguće da je i kompenzacija za onaj nedosuđeni penal u 32. minutu. Kako god, gol koji nije uticao na ishod utakmice.
Sve u svemu, histerije bilo i biće na ovom forumu. Malo realnosti nije na odmet.
Znaš to i ti, ali nećeš ovdje napisati.
neg piiiizzzdddaaa provocira mater mu ybmmm kud i on ne završi u onom manastiru s bratijom
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Njegomiroviću dabogda ti se na djeci vratilo majku ti lopovsku yebem
- SedrenikHz
- Kontakt:
UPRAVO TO spasavaj DRZAVU DOK JE VAKTA
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- jedanjeborac
- Kontakt:
Ovdje plač krenuo pola sata prije utakmice, a pojačan nakon utakmice. Standard.
Za Srbiju!
-
- Kontakt:
Ma brate ima ih sto ovdje negoduju, a na temama repke brane Milosevica, Vladana, Misketa, Vicu... treba nas pisat. Malo je ovo vjeruj mi, treba jos jace kad smo stoka bez trunke samopostovanja.Lakoste je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:53Evo krenite od ovog foruma, koji je orjentisa ka probosanskom sportu gdje dozvoljavaju da cetnici ovdje pisu i provociraju o totalno ne fudbalskim stvarima, to je je jos jedan pokazatelj nase bezmudosti.
1921
Ma šta ćeš ti iz federalne gaziti, drži se derbija sa Stupčanicom.antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:50Gazit sudije, igrace i navijace bojca. Al na svakom mogucem koraku. Na terenu s igracima svakako ces popusit crveni, al makar mu izvali nogu iz korijena, da znas za sto je crveni.
A tunela ima masala podosta za navijace i sudije.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Boli uefu qrac za neku seosku, poluamatersku ligu u BiH. Ovo se rjesava samo silom, jer drugacije ne moze. I to ne nekom silom prema Vici jer ce se to okrenuti na medjunacionalnu netrpeljivost, sto bi oni jedva docekali, vec prema degenericima iz vlastitih redova bez kojih Vico nista ne bi mogao implementirati.let3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:48Al ako bude UEFA reagovala, onda je ban svim redom.emir79 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:44Jedini lijek za ove parazite u savezu je kontakt u UEFA. To je jedini način da dođu promjene.
Sa navijačima nema fajde nikakve. Biće protesti i ništa se promijeniti neće. Znači, naša najveća fudbalska imena da posjete UEFA i da im se do znanja šta se radi.
Ovo je kriminal neviđenih razmjera.
I klubovima i reprezentacijama.
Nece se UEFA zayebavati sa nama, nece istrazivati ko je posten, ko krade, ko namjesta, ko je donji itd. Sve ce nogirati i zavrsena prica.
Kao sto su uradili 2011.
I onda mozemo staviti katanac na nas fudbal.
Ovo je postalo klasicno izivljavanje i pisanje po drzavi.
Pročepit će negdje.
Sto mi iz Sarajeva ne poduzmemo nista, i sarajlija je prije par tekmi isto ovo radio.
Mi bi najradije da nam drugi sve.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Vanja8, VivaLaLiberta i 36 gostiju.