To vise nije Borac. To je SNSD-ova prcija i to svaki iskreni navijac Borca zna.JimmyPage je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:28
Jeste brate al kad pogledaš širu sliku sve ono što vrijedi oni će iskriviti i unakaziti.
Stvorila se takva averzija na pojam i ime tog Borca a realno to je naš klub sa tradicijom koji bi svaki normalan čovjek trebao poštovati da je sreće i normalnog naroda. Užas prave godinama, uništavaju i državu i sport
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Apsolutno si upravu, gledaj do onog faula, koji sad kad pogledam snimak u najmanju ruku je bio start na loptu, svi su pisali kako je glupan dobio crveni bla bla bla, fer suđenje....dešava se faul i nauštrb toga se ispisuje 20 stranica na forumu i organizuju protesti pred savezom....alo ljudi jeste li realni, faul jedan koji je diskutabilan....druga stvar, dva starta nad Jovom, evidentni fauli, ni rječ o tome, ruka sad pred kraj ni rječ o tome...frajer napravio članak na portalu o faulu, eeeeeej o faulu na 25 metara od gola, jel to realno !? Do gola je Velež trebao primiti bar 3 komada, golman je skidao nemoguće, i kad su se trgli i otvorili prilazak golu Borca, ne šut nego prilazak golu komentarišete, ma ovaj Borac je talašika, veze oni nemaju, jače ekipe će ih odrati....ovo sve jarani moji dragi, je samo zato što je Borac u pitanju, ništa drugo i zato što su Srbi u pitanju ! nećete me ubjediti u usprotno nikada... a sad AdioDevils021 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:24Da li je mogice da se napise clanak "Guliashvili pometen s ledja, ali za Njegomirovica to nije faul"?
Pa ako je to tema za clanak tokom vikenda mozete sa svake utakmice bar jedan takav napisati, jbmt novinarstvo!
Pomocni je idiot sto se tice onog nebitnog drugog gola, glavni imao jedan nedosudjen faul i jedan na centru bezveze dosudjen i to je sve, jel treba u sitna zrnca sada gledati svaki detalj samo jer je Borac u pitanju?

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ja nisam rekao mogu li ili ne, nego ako im se ukaze prilika da bi rado kao sto je radjeno 90ih, ali bosnjo ko bosnjo zaboravi. Treba ovo pustit i nek nas yebe, onda ne placite kad nas kolju sudije suti trpi i raduj se kad zeljo izgubi i kad mi budemo drugiTurkishAirlines je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:21Ko bi te klao?SedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:19Izgleda da nam je pak veca mrznja medjusobna nego onih koji bi te klali sutra. Mozda ipak ne zasluzujemo bolje nego ovo da gledamo.
Prestanite vise sa tim.
Srbi su najvece pichke, i ako ikad dodje do rata, Bosna ce postati slobodna drzava, napokon.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ko vam je kriv, radi interesa da nas zajebete, ustvari ste sami sebe zajebali.zaostrog je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:28Zrinjski je bio zaštićen itekako. Ne bi je niko nikad osvojio da se radilo ovo što se sad radi. Nit će je Zrinjski osvojiti. Samo, i rečeno im je to. Isto kao što je Sarajevo 2020. znalo šta se sprema. Jednostavno, sitni smo ljudi.Mamba21 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:25Kako volim ovo kmecanje da treba bojkot klubova? Zbog čega?
Čist primjer Zrinjski dvije godine u nizu uzima titulu i kup, primjer kako jedan klub koji je jak može protiv saveza, Borca i sudija.
Ponekad bude malo navlačenja, ali čist primjer kako smo ih uzeli na Grbavici. Definitivno, Borac prvi kandidat za titulu!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Pa mahali su i igraci veleza da je bio ofsaid 2 gol pa ne ponisti. Njegomirivicu je ovo veceras bio popravni za grbavicu i nije smio uprskati u suprotnom ode s liste.
-
- Kontakt:
Ziv li si? Super ako ti nije za protesta,uzivaj i gledaj. Meni nije bitno jel osteceno Sarajevo,Velez,vas klub,Zvjezda sve se na isto svodi samo uzivajte u fudbalu,upravu si bez protesta,uzivacemo u fudbalskim carolijamaMamba21 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:25Kako volim ovo kmecanje da treba bojkot klubova? Zbog čega?
Čist primjer Zrinjski dvije godine u nizu uzima titulu i kup, primjer kako jedan klub koji je jak može protiv saveza, Borca i sudija.
Ponekad bude malo navlačenja, ali čist primjer kako smo ih uzeli na Grbavici. Definitivno, Borac prvi kandidat za titulu!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Živ bio sto godina kad si tako posten
železničar RS !!!
Normalno da je bio, ali ne može ti igrač suditi.
Kao što nije bio korner za Velež, al opet ne može ti igrač suditi. I to nema u p.m.
-
- Kontakt:
Jel mislis da bi mogo da nije Coviceva prcija?Mamba21 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:25Kako volim ovo kmecanje da treba bojkot klubova? Zbog čega?
Jedina ekipa protiv koje je Borac oštećen je Velež. Posljednja utakmica u Vrapčićima, igrač Veleža uzima loptu u ruke u 16-ercu i dešava se ništa...
Tako da... kme, kme...
Tako da... kme, kme...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta ces govoriti za njih koji poslije toliko kradja nisu htjeli u borbu protiv kriminala samo jer je grupu insistiralo FK Sarajevomosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:32Ziv li si? Super ako ti nije za protesta,uzivaj i gledaj. Meni nije bitno jel osteceno Sarajevo,Velez,vas klub,Zvjezda sve se na isto svodi samo uzivajte u fudbalu,upravu si bez protesta,uzivacemo u fudbalskim carolijamaMamba21 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:25Kako volim ovo kmecanje da treba bojkot klubova? Zbog čega?
NEMA NAZAD
Da, odbrana golmana, ali smiješno ispalo, ne sudi ništa, Vranješ pokaza korner, u to i on pokaza na korner

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Znate li šta je najjače od svega? Što nakon svake utakmice je.ete, grebete, skidate sa neba, kunete, organizujete, rušite savez, a onda sutra se vratite u rupe i pravite se da ništa nije bilo jer će već za vikend vaš klub biti poguran od sudija, a onda će sve biti med i mlijeko. Živjeli i uzdravlje
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Eh to je ono što će se gotovo 99% desiti, da ti ne znam kakvo bude suđenje u budućnosti odmah će biti pritisak javnosti zbog prošlosti (sadašnjosti) i najmanje greška sudije u "korist" Borca će naići na samo takve osude i etiketiranje Borca, i svaka buduća greška u "korist" nekog drugog će biti u sjeni te dosuđene Borcu. Dovoljno je ovo večeras da vidiš šta će se dešavati u budućnosti. Ovo Borcu realno ne treba, veliki je klub i može bez ovoga.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Gdje god ste vi i ovi sa lavora treba biti protiv pogotovo pitarluk zeljan titule pa bi sad nesto a kad im se predsjednik slikao sa vicom i sa 2 timom pustao kup tad je ok sve bilokillafrommanilla je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:20A jeste li vi razmisljali kad ste uzimali pozajmicu godinu dana nakon sto vas sahraniseee, hocemo li ikada dobiti odgovor na to pitanje. Vi morate biti inicijator promjene a ne kusurKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:16
Ma 90% navijaca Sarajeva je slicno tada razmisljalo. Tad im je Vico i savez odgovarao iako su i prije korone nagovjestavali u kojem smjeru idu (ovo sto smo veceras vidjeli), a Zelju su sahranjivali.
Sto napisa jednom Slager, suti i trpi dok ne prodje njihovo.

-
- Kontakt:
Licemjeri level zadnji, izlizana priča o bojkotima, sudijama itd....AvantiBL je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:34Znate li šta je najjače od svega? Što nakon svake utakmice je.ete, grebete, skidate sa neba, kunete, organizujete, rušite savez, a onda sutra se vratite u rupe i pravite se da ništa nije bilo jer će već za vikend vaš klub biti poguran od sudija, a onda će sve biti med i mlijeko. Živjeli i uzdravlje
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- SedrenikHz
- Kontakt:
Jadno je majke mi kojom su mrznjom zadojeni prema Sarajevu svega mi. Ja ih ne mogu smisliti, ali uvijek cu stati na plavu nego na cet… stranu. Fuj majke mi, sutra kad ti vico klub ugasi fatat ces se za glavu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:32Ziv li si? Super ako ti nije za protesta,uzivaj i gledaj. Meni nije bitno jel osteceno Sarajevo,Velez,vas klub,Zvjezda sve se na isto svodi samo uzivajte u fudbalu,upravu si bez protesta,uzivacemo u fudbalskim carolijamaMamba21 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:25Kako volim ovo kmecanje da treba bojkot klubova? Zbog čega?
železničar RS !!!
-
- Kontakt:
Piso sam na temi repke..ljudi u savezu pustaju probne balone za politku. Da vide kakva ce rakcija bit i dokle trenutno mogu...jurisicduska je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:27Kad shvatite da ovo nije stvar fudbala nego da ima puno većih stvari u igri ovdje shvatit ćete sve.
Idiota na svakoj strani, meni je iskreno žao što će se opet prelomiti preko leđa radničke klase a šupci će negdje zapaliti i ostaviti kost oko koje će se naš maloumni svijet klati po ko zna koji put. Očito nam je predodređeno tako, nažalost
Nikad sa njima u isti kos i nikad sa njima pokretati bilo sta,svi su kao doticni.let3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:26Posto koji govori mnogo toga. O nama kao narodu, sitnim interesima, a i zbog cega Vico suvereno vlada i sa podsmijehom urinira po nama vec godinama.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF