Nije lijepo da lažeš. Osim ako nije shizofrenija u pitanju. Ako jeste, onda ju se treba liječiti.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 01 okt 2023, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
E smrdino kratke si pameti,nisi sigurno ti protiv saveza i Usanovica protestvovao na carsiji,primao pendreke,vadio svoju plavu bracu da im murina ne pise projave,tu smo mi bili sa pravim konama rame uz rame,primali pendreke,prijave da ovo danas nebi gledali.
Haj što si glup dečko, al si rijetko glup. Skoro endemično.
I sad bi tebi takvom trebalo objašnjavati razliku između kontinuiranog i planskog guranja Borca od strane bivšeg predsjednika Borca, i strane članova SNSD, jer borac nije borac, nego PC i pojedinačnih grešaka u nekim utakmicama ostalih klubova. Ne vrijedi. Živ i glup mi bio. Svako dobro.
- TurkishAirlines
Pa mogli su 90-tih, al sad ne mogu.SedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:30Ja nisam rekao mogu li ili ne, nego ako im se ukaze prilika da bi rado kao sto je radjeno 90ih, ali bosnjo ko bosnjo zaboravi. Treba ovo pustit i nek nas yebe, onda ne placite kad nas kolju sudije suti trpi i raduj se kad zeljo izgubi i kad mi budemo drugiTurkishAirlines je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:21Ko bi te klao?SedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:19Izgleda da nam je pak veca mrznja medjusobna nego onih koji bi te klali sutra. Mozda ipak ne zasluzujemo bolje nego ovo da gledamo.
Prestanite vise sa tim.
Srbi su najvece pichke, i ako ikad dodje do rata, Bosna ce postati slobodna drzava, napokon.
Duga tema...
Doci ce vrijeme kad cemo opet oci u oci, pa cemo vidjeti.
To sto oni zele je jedno, a sadasnje mogucnosti su drugo.
Vrhunac njihovog "klanja" je nafatati dedu i nanu i pretuci. To je ta njihova hrabrost.
Bosnjo je cudo, al onaj bosnjo u savezu.
Pilav, Colpa... to su mrtve balije, yebem im sve.
Sve dodje i prodje, tako i ovo.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa i večeras pišemo da smo zadovoljni igrom.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:43Nevjerovatno zaista. Jos su pisali da su zadovoljni poslije utakmice. Upravo ono o cemu sam pisao u prethodnim postovima.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Bazinga12345 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:45Pa i večeras pišemo da smo zadovoljni igrom.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:43Nevjerovatno zaista. Jos su pisali da su zadovoljni poslije utakmice. Upravo ono o cemu sam pisao u prethodnim postovima.

Cijenim trud skretničara da sa hejta Borca, okrenemo na ismijavanje njih.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Kažu kakav CV Savo ima u UEFI to je neki stručnjak.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:41Ne mogu ljudi sa shvate sta se desava i dzaba. Boli i Vicu i Dodika **** za Borac, razvaljuje se drzava u svakom segmentu, pa mora i kroz sport. Ako su probni baloni, onda su bas fino isprobali. Brane ljudi na ovom forumu Savu Milosevica zivotom, znaci moze Vico sta hoce.Napoleon1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:36Piso sam na temi repke..ljudi u savezu pustaju probne balone za politku. Da vide kakva ce rakcija bit i dokle trenutno mogu...jurisicduska je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:27Kad shvatite da ovo nije stvar fudbala nego da ima puno većih stvari u igri ovdje shvatit ćete sve.
Pa i treba nas yebavati sve redom,yebi Vico zajedno sa daidzom i fudbal i savez i državu i parlament.
Ništa bolje nismo ni zaslužili.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Hahahaha
Neka se obrate Vici i vicinim saradnicima, neka im kažu da smanje sa pomaganjem

-
- Kontakt:
Barem na forumu je to potpuno drugacije. Vasi navijaci vrijedjaju Djilu, Mirzu, Odu, Ivicu. Sa nase strane je to puno manje izrazeno. Ko li koga tu mrzi..SedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:35Jadno je majke mi kojom su mrznjom zadojeni prema Sarajevu svega mi. Ja ih ne mogu smisliti, ali uvijek cu stati na plavu nego na cet… stranu. Fuj majke mi, sutra kad ti vico klub ugasi fatat ces se za glavu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:32Ziv li si? Super ako ti nije za protesta,uzivaj i gledaj. Meni nije bitno jel osteceno Sarajevo,Velez,vas klub,Zvjezda sve se na isto svodi samo uzivajte u fudbalu,upravu si bez protesta,uzivacemo u fudbalskim carolijamaMamba21 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:25Kako volim ovo kmecanje da treba bojkot klubova? Zbog čega?
Čist primjer Zrinjski dvije godine u nizu uzima titulu i kup, primjer kako jedan klub koji je jak može protiv saveza, Borca i sudija.
Ponekad bude malo navlačenja, ali čist primjer kako smo ih uzeli na Grbavici. Definitivno, Borac prvi kandidat za titulu!
A Zeljo se nece ugasiti, ne sekirajte se toliko.
Nismo htjeli u koaliciju sa vama. Niste koaliciju pravili nakon korone, nego ste ovdje i u klubu slavili. "Vico sitnije, daj nam najbitnije", eh kad je vrag odnio salu i pored namjestenog finala kupa, vi i Velez bi neke korekcije pravili.
Vjerovatno da mozete sazivati telefonske sjednice nakon svake zeljine utakmice i glupirati se sa suspenzijama.
Pored cetnika i ustasa, treci koji dolaze su najvecim dijelom krivci, a oni su 70% njih bivsi clanovi UO, NO FKS, Demidzici i co..
Kakva je razlika izmedju 90% vas i njih?
Samo u tome sto se ovima igraci i navijaci ne hvale sudjenjem ima njih cak ih i stid bude. Dok se Stanojevic, Rahmanovic po instagramu kacili "mesari", mahalali da sudija ne smije crveni pokazati.
Ili vasih par ovdje sa cuveno "kupili", "moze nam se", "sve cemo kupiti".
Nemojte vi o ljubavi i postenju, a znate ko o tome samo prica.
sa košpicarima ni u rov 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Dobro se sjećaš atmosfere, to što ste se ti i još možda jedna osoba oglasili, ne mijenja ništa. Suština ostaje ista, pravili ste se mrtvi, ogromna većina, kao da se nije ni desilo.
Meni je to malo licemjerno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
S tim sto ste ispislai 20 stranica o sudijskim odlukama. U ovom slucaju sa Sarajevom niti jednu.Bazinga12345 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:45Pa i večeras pišemo da smo zadovoljni igrom.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:43Nevjerovatno zaista. Jos su pisali da su zadovoljni poslije utakmice. Upravo ono o cemu sam pisao u prethodnim postovima.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Doduše ja bih rado ismijavao i forumske bojkote, skupove, organizovanja, proteste i sl. 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- TurkishAirlines
Nevjerovatno, zaista nevjerovatno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:43Nevjerovatno zaista. Jos su pisali da su zadovoljni poslije utakmice. Upravo ono o cemu sam pisao u prethodnim postovima.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Tesko je to objasniti budalama. Kad nije vidio ofsajd ok,pa navuce malo jer pojma nema ili namjerno,al kad kao nocas Guli prodje kao brzi voz i ovaj kung fu potezom ga odvali to je dno. Znaci direktni crveni i velika vjerovatnoca da bi ih Velez odrao al nece on to svirat pa makar mu nogu slomio. Evo ti Virtuala bolesnika sta pise i kakve greske poredi sa ovim kako sude Borcu,frajer crnjak,kad mu procitas post nema napretka 20 godina.1921ljoze je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:42Ali ozbiljno nasi klubovi trebaju stati ovome u kraj.povuci igrace uradi nesto....mene bi bilo sramota a vjerujem i mnoge druge da ovako dolaze do pobjede.....
Jedno je kad sudija pogrijesi a jedno kad navlaci....za borac se navlaci i kraj.... ovdje se sad spominju druge situacije tipa Zeljo Sarajevo Velez itd ma ljudi to su sudijske greske amaterizam a ovo je navlacenje za jednu ekipu a klanje druge
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zaista. Takoreci.TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:47Nevjerovatno, zaista nevjerovatno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:43Nevjerovatno zaista. Jos su pisali da su zadovoljni poslije utakmice. Upravo ono o cemu sam pisao u prethodnim postovima.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ok brte, ako je tebi to tako, ko sam ja i ko smo mi da ti to remetimo <3
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Udari glavom od najbliži zid da dođeš sebi.AvantiBL je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:34Znate li šta je najjače od svega? Što nakon svake utakmice je.ete, grebete, skidate sa neba, kunete, organizujete, rušite savez, a onda sutra se vratite u rupe i pravite se da ništa nije bilo jer će već za vikend vaš klub biti poguran od sudija, a onda će sve biti med i mlijeko. Živjeli i uzdravlje
-
- Kontakt:
Pa nismo bolje zasluzili i to je jedina istina. Samo pomenes da frajer na sva usta Slobu Milosevica hvali, ljudi te okaratkerisu kao nacionalistu i desnicara, jos kazu on je mlad i energican strucnjak.Espiritosanto je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:46Kažu kakav CV Savo ima u UEFI to je neki stručnjak.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:41Ne mogu ljudi sa shvate sta se desava i dzaba. Boli i Vicu i Dodika **** za Borac, razvaljuje se drzava u svakom segmentu, pa mora i kroz sport. Ako su probni baloni, onda su bas fino isprobali. Brane ljudi na ovom forumu Savu Milosevica zivotom, znaci moze Vico sta hoce.Napoleon1921 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:36
Piso sam na temi repke..ljudi u savezu pustaju probne balone za politku. Da vide kakva ce rakcija bit i dokle trenutno mogu...
Pa i treba nas yebavati sve redom,yebi Vico zajedno sa daidzom i fudbal i savez i državu i parlament.
Ništa bolje nismo ni zaslužili.

1921
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Pact1921, Vanja8 i 34 gosta.