FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bitno je zabit u prvih 30 minuta i ostatak utamice bit na svojoj polovici i svim silama branit taj go
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Bitno je da ne zijanimo, pa kako god odigrali i završili. Nepostojeći penal u 99' nije bitno, bitno je ne zijanit. Zijanimol kukala nam majka svima.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Apelujem na bojkot i da sve nesuglasice sa drugim grupama poput hordi , rodjenih stavimo po strani
Jer ipak rivali su nam preci od dusmana
Jer ipak rivali su nam preci od dusmana
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sutra očekujem jako tešku utakmicu, Široki je jako dobra ekipa, koja ima i glavu i rep. Iznose loptu, sredina sa Tomićem i Ćavarom sigurna na lopti, vjerovatno će igrati sa tri brza igrača naprijed, Kpan je nezgodan, tako da će Galić sigurno biti na vjetrometini. Ni ovaj drugi stranac je opasan. Trener im je mlad, dosta realan.
Mulalić/Muftić (svejedno)
Galić Drina Cocalić Jašarević
Rustemović Ćosić (vjerovatno, mada bih ja Beću volio vidjeti)
Amoah obavezno desno Štilić Alyson (Drljo)
Krpić
Jako teško će biti, jer smo bez samopouzdanja, sa trenerom koji se pogubio. Ukoliko ne dobijemo sutra, derbi ćemo teško, onda dolazi Zvijezda09 i nek nam je Bog na pomoći, vrlo izvjesno je da bi mogli biti prezadnji ili zadnji nakon zvijezde Znal neko kad će ova dva pojačanja moći igrati?
Mulalić/Muftić (svejedno)
Galić Drina Cocalić Jašarević
Rustemović Ćosić (vjerovatno, mada bih ja Beću volio vidjeti)
Amoah obavezno desno Štilić Alyson (Drljo)
Krpić
Jako teško će biti, jer smo bez samopouzdanja, sa trenerom koji se pogubio. Ukoliko ne dobijemo sutra, derbi ćemo teško, onda dolazi Zvijezda09 i nek nam je Bog na pomoći, vrlo izvjesno je da bi mogli biti prezadnji ili zadnji nakon zvijezde Znal neko kad će ova dva pojačanja moći igrati?
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ljudi halalite na upadu, ali je vakat reagovat. Sutra cemo izgubiti titulu cerit cete se vi nama, mi cemo vama jer se vrtite po sredini, cetalj se smije, ne mogu vas u isti kos stavljati sa cetaljima, nikako. BOSNJACI SMO SVI REAGUJTE ZOVITE RAJU ZNAM DA VAS OVDE IMA PRVIH EKIPA S JUGA REAGUJTE, bar vi ste desni !!!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Evo sve letimo da podržimo toplu crveno-bordo braću koja se smijala kada je isto ovo Njegomirovic radio namaSedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:17Ljudi halalite na upadu, ali je vakat reagovat. Sutra cemo izgubiti titulu cerit cete se vi nama, mi cemo vama jer se vrtite po sredini, cetalj se smije, ne mogu vas u isti kos stavljati sa cetaljima, nikako. BOSNJACI SMO SVI REAGUJTE ZOVITE RAJU ZNAM DA VAS OVDE IMA PRVIH EKIPA S JUGA REAGUJTE, bar vi ste desni !!!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- SedrenikHz
- Kontakt:
zadnji moj post ovde.GIBRA je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:19Evo sve letimo da podržimo toplu crveno-bordo braću koja se smijala kada je isto ovo Njegomirovic radio namaSedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:17Ljudi halalite na upadu, ali je vakat reagovat. Sutra cemo izgubiti titulu cerit cete se vi nama, mi cemo vama jer se vrtite po sredini, cetalj se smije, ne mogu vas u isti kos stavljati sa cetaljima, nikako. BOSNJACI SMO SVI REAGUJTE ZOVITE RAJU ZNAM DA VAS OVDE IMA PRVIH EKIPA S JUGA REAGUJTE, bar vi ste desni !!!
Vi se niste smijali nama? Jeste. Mi se smijali vama? Jesmo.
Covjece opet imamo i kesa i to i ne brinem se hoce li sutra se Sarajevu desiti kao zelji da se zapita hocemo li opstanak izboriti. Ali ne interesuje me to, interesuje me da skinemo mrzitelja nam JEDNE jedine.
Mozda je bolje gledat kako ti titulu slavi onaj sto bi te sutra preparirao. Mozda zaista bolje i ne zasluzujemo. Zivio i halali za upad

železničar RS !!!
Svaka cast fukarama koje su otvoreno prozvale vicu i savez. Nadam se i nasoj reakciji sutra
- SedrenikHz
- Kontakt:
Zadnji moj post.GIBRA je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:19Evo sve letimo da podržimo toplu crveno-bordo braću koja se smijala kada je isto ovo Njegomirovic radio namaSedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:17Ljudi halalite na upadu, ali je vakat reagovat. Sutra cemo izgubiti titulu cerit cete se vi nama, mi cemo vama jer se vrtite po sredini, cetalj se smije, ne mogu vas u isti kos stavljati sa cetaljima, nikako. BOSNJACI SMO SVI REAGUJTE ZOVITE RAJU ZNAM DA VAS OVDE IMA PRVIH EKIPA S JUGA REAGUJTE, bar vi ste desni !!!
Smijali ste se nama? Jeste.
Smijali se mi vama? Jesmo.
Klub mi je finansijski stabilan, titulu nece osvojiti, tvoj nije? Trebam se sada nasladjivati dok cetalj gazi prema titulu.
Mozda nam je i bolje ovako, da se slavi titula tamo gdje se skandira protiv nam JEDINE DRZAVE.
Ne znam drug, kontamo ovo promijeniti iz temelja da dozivim da se dva najveca sarajevska kluba bore za titulu, puno Kosevo, Grbavicu. Hajcanja pred derbi jednu placu od tuge jedni od radoati, ali izgleda da ima kome nije u interesu. Ziv ti meni bio drug i halali na upadu

železničar RS !!!
-
- Kontakt:
Bas Vicu zaboli neka stvar sta se po tribinama skandinira i pise o njemu. Ima politicku pozadinu i mandata jos 2 godine, moze samo jos kazne lupiti klubovima zbog kritikovanja saveza i njega
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
E to ces tesko dozivjet jer mahalski bosnjacki mentalitet tesko moze organizovat klub poput Zrinjskog da se moze borit i protiv ovako sudijski jakog borcaSedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:28Zadnji moj post.GIBRA je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:19Evo sve letimo da podržimo toplu crveno-bordo braću koja se smijala kada je isto ovo Njegomirovic radio namaSedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:17
Ljudi halalite na upadu, ali je vakat reagovat. Sutra cemo izgubiti titulu cerit cete se vi nama, mi cemo vama jer se vrtite po sredini, cetalj se smije, ne mogu vas u isti kos stavljati sa cetaljima, nikako. BOSNJACI SMO SVI REAGUJTE ZOVITE RAJU ZNAM DA VAS OVDE IMA PRVIH EKIPA S JUGA REAGUJTE, bar vi ste desni !!!
Klub mi je finansijski stabilan, titulu nece osvojiti, tvoj nije? Trebam se sada nasladjivati dok cetalj gazi prema titulu.
Mozda nam je i bolje ovako, da se slavi titula tamo gdje se skandira protiv nam JEDINE DRZAVE.
Ne znam drug, kontamo ovo promijeniti iz temelja da dozivim da se dva najveca sarajevska kluba bore za titulu, puno Kosevo, Grbavicu. Hajcanja pred derbi jednu placu od tuge jedni od radoati, ali izgleda da ima kome nije u interesu. Ziv ti meni bio drug i halali na upadu![]()
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Pitara u savezu masa, zeljovaca ni na mapi. Pomjenjajte prvo Pilave, Colpe i ostale koje ste tamo ugurali, a bez kojih Vico ni jednu odluku ne bi mogao donijeti, pa cemo pricati o zajednickim protestimaSedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:28Zadnji moj post.GIBRA je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:19Evo sve letimo da podržimo toplu crveno-bordo braću koja se smijala kada je isto ovo Njegomirovic radio namaSedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:17
Ne znam drug, kontamo ovo promijeniti iz temelja da dozivim da se dva najveca sarajevska kluba bore za titulu, puno Kosevo, Grbavicu. Hajcanja pred derbi jednu placu od tuge jedni od radoati, ali izgleda da ima kome nije u interesu. Ziv ti meni bio drug i halali na upadu![]()

Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Jos mu tece prvi mandat, imace jos jedan citav poslije ovog.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:43Bas Vicu zaboli neka stvar sta se po tribinama skandinira i pise o njemu. Ima politicku pozadinu i mandata jos 2 godine, moze samo jos kazne lupiti klubovima zbog kritikovanja saveza i njega
1921
- WeekendOffender
- Kontakt:
Naucio sam da ti prastam i kad potones do dna.
A sto se tice ostalih stvari - Željovci u se i u svoje kljuse
A sto se tice ostalih stvari - Željovci u se i u svoje kljuse
Curva Sud
SedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:17Ljudi halalite na upadu, ali je vakat reagovat. Sutra cemo izgubiti titulu cerit cete se vi nama, mi cemo vama jer se vrtite po sredini, cetalj se smije, ne mogu vas u isti kos stavljati sa cetaljima, nikako. BOSNJACI SMO SVI REAGUJTE ZOVITE RAJU ZNAM DA VAS OVDE IMA PRVIH EKIPA S JUGA REAGUJTE, bar vi ste desni !!!

ŠibePostao/la SedrenikHz » 15 maj 2020, 02:00
Pravi su srbi, odavno se to znalo
InsAllah kad se ugasite. Umri zeljo u avaz da te metnem

let3 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 01:54SedrenikHz je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:17Ljudi halalite na upadu, ali je vakat reagovat. Sutra cemo izgubiti titulu cerit cete se vi nama, mi cemo vama jer se vrtite po sredini, cetalj se smije, ne mogu vas u isti kos stavljati sa cetaljima, nikako. BOSNJACI SMO SVI REAGUJTE ZOVITE RAJU ZNAM DA VAS OVDE IMA PRVIH EKIPA S JUGA REAGUJTE, bar vi ste desni !!!![]()
![]()
ŠibePostao/la SedrenikHz » 15 maj 2020, 02:00
Pravi su srbi, odavno se to znalo
InsAllah kad se ugasite. Umri zeljo u avaz da te metnem![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MocMahale444
gico jeste četnik, treba se bilo kako boriti protiv njega i onih zatucanih, hinjavih, ljigavih balija koji samo hinjski sute.
Nego cuj pitara
vakat je reagovati.
Sto nisi reagovao na korona titulu?
Svako svoje, imate rodjene pa se liznite kao topla braca.
Eno Fukare nisu pozivale nikoga nego same i svaka cast.
Nego cuj pitara

Sto nisi reagovao na korona titulu?
Svako svoje, imate rodjene pa se liznite kao topla braca.
Eno Fukare nisu pozivale nikoga nego same i svaka cast.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pun savez bordo fuksi i ono bi pozivalo nekog na bojkot zbog svog toplog brata veleza. A zna velez sutiti kad bude ostecen protiv vas a dizati halabuku kad bude ostecen protiv nas, a sve je sbakako cilj borca a ne nasih klubova.
Znate uzivati i slaviti kad se nesto slicno nama desi. Direktno su nam 2 titule skinute sudijskim odlukama a jedna od tih je dodijeljena vama.
Mrs stoko sitnog zuba, da sta valjas ne bi navijao za njanjajvo.
Znate uzivati i slaviti kad se nesto slicno nama desi. Direktno su nam 2 titule skinute sudijskim odlukama a jedna od tih je dodijeljena vama.
Mrs stoko sitnog zuba, da sta valjas ne bi navijao za njanjajvo.
- diplomatija
- Kontakt:
Danas moramo dobiti, navijaci moraju dobiti utakmicu i onfa kreće serija, uospte nam nisu pobjegli ovi gore a toliko poraza imamo u nizu, idemo
Majke mi. Meni je ovo sve u 5 deka.MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 okt 2023, 21:56Nije bitno ko ce poceti. Bitan je pristup onih koji pocnu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: mamonelafo, Merhaba i 30 gostiju.