Premijer liga BiH - aktuelno

TurkishAirlines

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TurkishAirlines » 02 okt 2023, 00:11

let3 je napisao/la:
02 okt 2023, 00:09
Pitarima je Miske i njegova izjava, kao muslimana ili krscanima Bozija objava. Stalno ga citiraju :tokralju:
Sta Miske kaze, to je tako i nikako drugacije :mrgreen:
Nije reko @nastrojeni21, nepismeni lik, nego predsjednik kluba. I to zvanicno, za binom. Golemo bgmi.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 02 okt 2023, 00:12

ogadit cemo loptanje banjaluckom borcu kad budu u najvecem naletu :kafa:

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 02 okt 2023, 00:12

Tuzno je da niste svjesni kako vas je Vico popisao sa tim kupom.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 okt 2023, 00:12

CampobelloDiMazara je napisao/la:
02 okt 2023, 00:08
Kamaga11 je napisao/la:
02 okt 2023, 00:01

Navijac Veleza prica o Zelji da je to seoski klub, o majku yebo sta necu procitati.
Kako niste seoski prodali se savezu za licencu i pozajmicu tuzite se sa gospodarom familije po sudovima za neki smijesan iznos pozajmljivali sami sebi pare pa udarali kamatu otvarate humanitarne brojeve ne znate uplatnicu popuniti mastate o nekim investitorima iz sad onaj derpe vas lozio za ballon d'or ne znate fudbal na engleskom izgovoriti jasta ste nego seoski klub kralju mogao bi ti do ujutro nabrajati :rol:
Ti nekome pricas o necemu, zarez i tacka nepoznati pojmovi.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 02 okt 2023, 00:12

Morpheus je napisao/la:
02 okt 2023, 00:11
AvantiBL je napisao/la:
Ma da, Borac se gura, a ostalima "slučajno" pomognu sudije. Aha, kako da ne. Međutim, skrećeš sa teme, hoćete li išta uraditi po pitanju ovoga? Da se prestane i Borac gurati, a i da nestane tih "slučajnih :rol: " grešaka u korist drugih klubova?
Nisam rekao da je 100% slučajno, nego možda, postoji šansa. Čitaj. Za vas je već druga stvar. Uradit ćemo nešto u saradnji sa vama, vidim po komentarima da vam je neugodno šta gledate i kakav klub podržavate.
Zašto bježiš od realnosti kada i ja i ti znamo da niko neće pisnuti.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 02 okt 2023, 00:13

AvantiBL je napisao/la:
02 okt 2023, 00:12
Morpheus je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:
Ma da, Borac se gura, a ostalima "slučajno" pomognu sudije. Aha, kako da ne. Međutim, skrećeš sa teme, hoćete li išta uraditi po pitanju ovoga? Da se prestane i Borac gurati, a i da nestane tih "slučajnih :rol: " grešaka u korist drugih klubova?
Nisam rekao da je 100% slučajno, nego možda, postoji šansa. Čitaj. Za vas je već druga stvar. Uradit ćemo nešto u saradnji sa vama, vidim po komentarima da vam je neugodno šta gledate i kakav klub podržavate.
Ostale klubove poguraju sudije, ali Borca gura citav sistem kako fudbalski tako i politcki

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 02 okt 2023, 00:14

nastrojeni21 je napisao/la:
I kupom i korona titulom, al sta balavurdija zna.
Pročepit će negdje.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 okt 2023, 00:14

Kamaga11 je napisao/la:
02 okt 2023, 00:01
CampobelloDiMazara je napisao/la:
02 okt 2023, 00:00
Virtu4l je napisao/la:
01 okt 2023, 23:54

Ne postoji veća greška od one koju je napravio Petrović na utakmici Sarajevo - Velež.

Dakle, penal i crveni karton iz udžbenika, ne može očiglednije.

Čak se i ne sjećam da je Borcu nekad nešto slično dosuđeno/nedosuđeno, osim možda onaj smiješni penal protiv Igmana prošle sezone.

Još se tada Sarajevo šprdalo sa Veležom na društvenim mrežama, pa ovi opet šute k'o zaliveni.

Nema dvostrukih aršina mangupi, nego ili sve ili ništa.

Ne možete da šutite kad vas oštete protiv guznog havera sa Koševa, a onda da grakćete i pišete saopštenja kad vas negdje drugo zakinu.
Pa evo drugi put nas ostecuju sutimo opet. Ne razumijem sta zelis da kazes mozda iz vaseg da nam se treneri blamiraju kako treba busiti lopte kada te pokradu pa hvaliti svoju taktiku i ideju kada ti pokrades druge :rol:

Mi smo majstore Velez puno vise od tog vaseg seoskog kluba koji se sa gospodarom familije tuzi po sudovima radi sto hiljada maraka :thumbup:
Navijac Veleza prica o Zelji da je to seoski klub, o majku yebo sta necu procitati.
:lol: :lol:

Ma pijacari su posebni pacijenti :mrgreen:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 okt 2023, 00:15

Hajdeee je napisao/la:
01 okt 2023, 23:56
zeljovolimte je napisao/la:
01 okt 2023, 23:53
Navijaci FKS jednostavno ne mogu podnijeti ovo oko Borca i Zrinskog.
Sta vam je poslije svake njihove utakmice pravite cirkus i placete.
Nije vam Borac kriv sto vas Sloga dobi na Kosevu ili Siroki na Pecari. Ne znam da ste negdje i zakinuti, popustite malo, evo pozvan vam i Ziljkic u repku (vas lobi).
Pretjeruje se stvarno, cak i te zamjene domacinstva. Borac ce odraditi te utakmice u gostima.
Sta spominjes Zrinjski ba.
Ljudima se javno i otvoreno, a i masovno, cestitalo ovdje na forumu na zasluzeno osvojenoj tituli. Ljudi su bili dobri, najbolji i zdravo.
Sta se tu ima negirati.
Ovo sto radi Borac je skroz deseta stvar. Neuporedivo.
Govorim o utakmicama Zrinskog ovog ljeta u Evropi.
Udjes na ovaj pdf, vas, onaj za evropu. Samo vi pisete, i to sve neka kuknjava i otvoreno navijanje za protivnike.
Eto vama neko kriv sto vas gruzijski drugligas izbaci.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 02 okt 2023, 00:15

Napoleon1921 je napisao/la:
02 okt 2023, 00:13
AvantiBL je napisao/la:
Morpheus je napisao/la:

Ostale klubove poguraju sudije, ali Borca gura citav sistem kako fudbalski tako i politcki
Hajde recimo da se djelimično slažem. Hoćete li išta uraditi po pitanju toga, ili ćete šutati kao pi... ?

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 02 okt 2023, 00:15

MojaMalenkost je napisao/la:
02 okt 2023, 00:14
I kupom i korona titulom, al sta balavurdija zna.
Da je Nermin Basic tad bio, kako bi ga to razaralo.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 02 okt 2023, 00:16

02 okt 2023, 00:10
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
02 okt 2023, 00:04
Svi imaju situacije kad su osteceni i kad su pogurani, svi imaju svoje fudbalske uspjehe i neuspjehe za raspravu...i skroz je ok da se prepucavamo svi ...medjutim

Borac, Vico, savez i sve oko toga nema nikakve veze sa fudbalom....tako da suvisno je usporedjivati sa bilo kime drugim

Al hajde krvite se izmedju sebe dok nam se cetalji smiju
Kaze daj da se ujedinimo, idemo pred savez... ljubav trajala jedno tri stranice, sad opet za vratove :urnebes: Ako neko od ovih SNSD botova ima kontakt s Vicom, treba link da mu posalje. Ukocice se frajer od smijeha.
Da krene korteo za proteste sa Malte nedje na otoci kod mrekrura bi izbila opsta tuca...mada eto nisam vise u tom svijetu pa ne znam ni ljude toliko, al cini mi se da navijacke grupe su dosta ujedinjenjje za ove stvari nego li raja na forumu...bar se nadam da jesu
Ne treba forum ozbiljno shvatati. Ljudi ovdje pisu dok im klub igra domacu tekmu, hvale se tucama kao da su licno ucestvovali (u prvom licu mnozine obavezno :urnebes: ) itd. To sto se foruma tice, a ja licno ne mislim da moze biti bolje niti da se nesto moze organizovati. Nema ovaj narod svijesti da se pozabavi puno bitnijim stvarima od PLBiH.
1921

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 02 okt 2023, 00:17

02 okt 2023, 00:00
mosarajvosa83 je napisao/la:
01 okt 2023, 23:53
01 okt 2023, 23:46

Barem na forumu je to potpuno drugacije. Vasi navijaci vrijedjaju Djilu, Mirzu, Odu, Ivicu. Sa nase strane je to puno manje izrazeno. Ko li koga tu mrzi..
A Zeljo se nece ugasiti, ne sekirajte se toliko.

Nismo htjeli u koaliciju sa vama. Niste koaliciju pravili nakon korone, nego ste ovdje i u klubu slavili. "Vico sitnije, daj nam najbitnije", eh kad je vrag odnio salu i pored namjestenog finala kupa, vi i Velez bi neke korekcije pravili.
Vjerovatno da mozete sazivati telefonske sjednice nakon svake zeljine utakmice i glupirati se sa suspenzijama.

Pored cetnika i ustasa, treci koji dolaze su najvecim dijelom krivci, a oni su 70% njih bivsi clanovi UO, NO FKS, Demidzici i co..

Kakva je razlika izmedju 90% vas i njih?
Samo u tome sto se ovima igraci i navijaci ne hvale sudjenjem ima njih cak ih i stid bude. Dok se Stanojevic, Rahmanovic po instagramu kacili "mesari", mahalali da sudija ne smije crveni pokazati.
Ili vasih par ovdje sa cuveno "kupili", "moze nam se", "sve cemo kupiti".
Nemojte vi o ljubavi i postenju, a znate ko o tome samo prica.
E moja budalo,toj ekipi Sarajeva su svi cestitali,na Borcevoj tituli niko. Daj Boze da nam sude tako kao nasim protivnicima tada ja nemam nista protiv.
Pa vi ste im pustili da vas prestignu. Vasi ljudi iz kluba zajedno sa NSBiH. Sve unaprijed dogovoreno, samo ste se nadali da ce Demidzic ili neko imati puno veci uticaj odnosno da ce Vico biti zahvalan.

Da ste juniore izvodili sacuvali bi +13. Ko vam je kriv danas?
Nije niko od nas sa foruma kriv sto je usljo vinko bio nas trener, a ustvari njihov igrac pa namjerno ispustio +13, Ili da smo mi krivi sto nam je poklonjen kup protiv bopca ko da ga je neko s foruma namjestao.
Ja sam o tome pisao na nasoj temi i tokom utakmice finala.
Tad je naravno bio totalni raspad i lige i kluba kada smo tjerali sve zivo i nezivo.

Ali ako cemo se vracati na neregularnost i kupljenje titule, te koliko je kome savez valjao, zeljo i zrinja bi imali glavnu ulogu i ovdje bismo eseje pisali, te argumentovano ukazali na sve sto su nelegalno pridobili, ali su tad barem sudije bile suspendovane do kraja sezone za nevidjene kradje, a ovo zadnjih godina je genocid.

Ovo veceras je jos jedna grozota, a htjeli vi ili ne, buknut ce nesto uskoro, a vi cete opet biti nijemi posmatraci i foruma pljuvaci

Vama je derbi utakmica decenije i razumljivo je da vas ove stvari ne zanimaju, pogotovo sto imate jos jedan poraz pred derbi.
NEMA NAZAD

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 02 okt 2023, 00:17

Pa i vas je onda sa onim plasmanom u Europu. :)
AvantiBL je napisao/la:
Na našu žalost vrlo moguće, ali dobro vidjet ćemo dokle će ovako.

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 02 okt 2023, 00:18

Prije ovog gola iz čistog ofsajda bio je grubi faul nad Blagajicem gdje je on burno reagovao i obojica su dobila po žuti. Nakon kartona igrači su nastavili raspravu na terenu, a lijevi bek Veleža raspravlja sve vrijeme sa pomoćnim sudijom i ne vidi da mu se mali Čavić ubacuje u prazan prostor. Sudija zaostaje za sutuacijom (što se i vidi na slici) ali je bilo očigledno i nama na stadionu da je ofsajd.
Inače crveni karton Suljića čist kao suza kao i faul Herere u 76om.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 02 okt 2023, 00:20

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
02 okt 2023, 00:04
Svi imaju situacije kad su osteceni i kad su pogurani, svi imaju svoje fudbalske uspjehe i neuspjehe za raspravu...i skroz je ok da se prepucavamo svi ...medjutim

Borac, Vico, savez i sve oko toga nema nikakve veze sa fudbalom....tako da suvisno je usporedjivati sa bilo kime drugim

Al hajde krvite se izmedju sebe dok nam se cetalji smiju
Kaze daj da se ujedinimo, idemo pred savez... ljubav trajala jedno tri stranice, sad opet za vratove :urnebes: Ako neko od ovih SNSD botova ima kontakt s Vicom, treba link da mu posalje. Ukocice se frajer od smijeha.
E cuj ukocice se od smijeha :rol: :rol: posteno me nasmija

Sto je najgore mislim da bi neki protesti za fudbal izmamili ljude na ulice jer smo mi takvi, ako je u pitanju zadruga, fudbal, zvezde granda raja bi se fakat aktivirala vise nego za gorivo, ubistva, korupciju itd
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 02 okt 2023, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 02 okt 2023, 00:20

ExBlueone je napisao/la:
02 okt 2023, 00:15

:D
:rol: al gico ovaj vico :rol:

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 02 okt 2023, 00:20

Fudbal je napisao/la:
02 okt 2023, 00:18
Prije ovog gola iz čistog ofsajda bio je grubi faul nad Blagajicem gdje je on burno reagovao i obojica su dobila po žuti. Nakon kartona igrači su nastavili raspravu na terenu, a lijevi bek Veleža raspravlja sve vrijeme sa pomoćnim sudijom i ne vidi da mu se mali Čavić ubacuje u prazan prostor. Sudija zaostaje za sutuacijom (što se i vidi na slici) ali je bilo očigledno i nama na stadionu da je ofsajd.
Inače crveni karton Suljića čist kao suza kao i faul Herere u 76om.
Blagajić je kriv, majku mu njegovu prodanu. Namjerno sudiju zadrzavao da bi ovaj namjerno pogrjesio.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 02 okt 2023, 00:21

Morpheus je napisao/la:
02 okt 2023, 00:17
Pa i vas je onda sa onim plasmanom u Europu. :)
AvantiBL je napisao/la:
Na našu žalost vrlo moguće, ali dobro vidjet ćemo dokle će ovako.
Ma nije vrlo moguće nego 100%. Trenutno niko nema kapacitet da se nešto buni osim Hordi i Manijaka, i možda Red Army. Kada se stvari malo izmaknu kontroli, Vico direktno pogura sa sudijama Želju Sarajeva ili Veleža, te samim tim napravi mir u kući, Vico bude Bog i nikome ne pada na pamet da ga ruši. Što bi se reklo, ćutite i pušite.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], goGlobal i 10 gostiju.