Pitaj te kod kojih si vidio kako su oni radili.jacky09 je napisao/la:ma vidio sam to kod dosta ljudi, a sumnjam da su išli baš brisati sve objave unazad 3-4 godine.Monolog je napisao/la:Mislim da je to moguće samo ručno, tj. brisanje jedne po jedne objave.jacky09 je napisao/la:znate li kako da izbrišem sve sa zida???
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
pitao sam jednog kaze da je nesto prckao po postavkama.. ni sam nezna.Dino_TM je napisao/la: Pitaj te kod kojih si vidio kako su oni radili.
ali kako je lijepo sa 900 smanjit broj frendova na 150.. nema više onih debilnih statusa i grupa od nekih ljudi koje vidiš jednom godišnje.
...što je više lome to je volim jače...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Status curice od 11 godina:
-Ženskaaaarošš me prewariooo heeej
MA KOJI ZENSKAROS PIZDA TI MATERINA,kad sam bil tvojih godina najveci zenskaroš za mene je bil Johnny Bravo!

Samo 3850 KG
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Status curice od 11 godina:
-Ženskaaaarošš me prewariooo heeej
MA KOJI ZENSKAROS PIZDA TI MATERINA,kad sam bil tvojih godina najveci zenskaroš za mene je bil Johnny Bravo!![]()
![]()
![]()
- Centre forward
- Kontakt:
nece vam chat 
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sinoć/rano jutros/ dobih sljedeći link. Ok, znam da ima svakakih ljudi, al' ovo je nenadyebivo. Strašno.
http://www.facebook.com/samoqulijana
Ako su ovo osnovne informacije, onda...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Sinoć/rano jutros/ dobih sljedeći link. Ok, znam da ima svakakih ljudi, al' ovo je nenadyebivo. Strašno.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Au što se ova nafurala na FB..... Treba joj reći da nije FB jedina stvar pa da ovoliko vremena troši.....Monolog je napisao/la:Sinoć/rano jutros/ dobih sljedeći link. Ok, znam da ima svakakih ljudi, al' ovo je nenadyebivo. Strašno.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Upravo sad slusam na radiju da je otvorena neka klinika za odvikavanje od facebooka, likeova... Prva pacijentica je bila neka maloljetnica koja boluje od nedostatka likeova. Navodno je stavljala linkove i slike za koje je bila sigurna da ce dobiti dosta likeova, cak se budila i u rano jutro da vidi da li joj neki manjka. Davno sam ja kao psiholog dosao na ovu ideju ali nemam sredstava da je otvorim. Druga klinika za facebook odvikavanje u Sarajevu, nije lose.
Ne daj Boze da su stavili "Informacije" a ne "Osnovne informacije", tek bi tada nastao kaos.
Ne daj Boze da su stavili "Informacije" a ne "Osnovne informacije", tek bi tada nastao kaos.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Upravo sad slusam na radiju da je otvorena neka klinika za odvikavanje od facebooka, likeova... Prva pacijentica je bila neka maloljetnica koja boluje od nedostatka likeova. Navodno je stavljala linkove i slike za koje je bila sigurna da ce dobiti dosta likeova, cak se budila i u rano jutro da vidi da li joj neki manjka. Davno sam ja kao psiholog dosao na ovu ideju ali nemam sredstava da je otvorim. Druga klinika za facebook odvikavanje u Sarajevu, nije lose.![]()
- Arsenalisation
- Kontakt:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001889697906
1.- 12:11 stavila da je u vezi...
2.- 12:13 status u kojoj navodi da su joj leptirici u stomaku davno "pocrkali"(vratite se na 1.)
3.- 12:15 veza je prekinuta---

1.- 12:11 stavila da je u vezi...
2.- 12:13 status u kojoj navodi da su joj leptirici u stomaku davno "pocrkali"(vratite se na 1.)
3.- 12:15 veza je prekinuta---
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Dosta 4 minute..... 
ma bolest ....Unica_Liverpool_ je napisao/la:Au što se ova nafurala na FB..... Treba joj reći da nije FB jedina stvar pa da ovoliko vremena troši.....Monolog je napisao/la:Sinoć/rano jutros/ dobih sljedeći link. Ok, znam da ima svakakih ljudi, al' ovo je nenadyebivo. Strašno.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
znal iko kakko stavit ono ad hoces da lajkas grupu da moras ici ono Shere,pa tek onda vidjet grupu

Rođen s tobom da budem
pa slijedis sve one korake ... i onda u gornjem desnom uglu sacekas da odbroji 5 sekundi i pritisnes nesto sto ti dodje ... i onda mozes vidjet sadrzaj grupe ....Faraon iz Visokog je napisao/la:znal iko kakko stavit ono ad hoces da lajkas grupu da moras ici ono Shere,pa tek onda vidjet grupu![]()
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
kako da ja stavim to na svoju grupuforza je napisao/la:pa slijedis sve one korake ... i onda u gornjem desnom uglu sacekas da odbroji 5 sekundi i pritisnes nesto sto ti dodje ... i onda mozes vidjet sadrzaj grupe ....Faraon iz Visokog je napisao/la:znal iko kakko stavit ono ad hoces da lajkas grupu da moras ici ono Shere,pa tek onda vidjet grupu![]()

Rođen s tobom da budem
Jest i ovaj fejs glupost upravo se dopisujem s trebom pored koje sam dvaput u životu prošao
Koja me je dodala,ali sad maksuz chatuje sa mnom da sazna ko sam

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
To sam i ja jednom tražio i ne znam šta da ukucam u google da vidim i okanio se.....Faraon iz Visokog je napisao/la:kako da ja stavim to na svoju grupuforza je napisao/la:pa slijedis sve one korake ... i onda u gornjem desnom uglu sacekas da odbroji 5 sekundi i pritisnes nesto sto ti dodje ... i onda mozes vidjet sadrzaj grupe ....Faraon iz Visokog je napisao/la:znal iko kakko stavit ono ad hoces da lajkas grupu da moras ici ono Shere,pa tek onda vidjet grupu![]()
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, napoleon72 i 4 gosta.