Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Sek.s koreografija 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Sjenjak1919
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Najbitnije da su 3 boda tu ali žao mi je što nije Hajduk igrao bolje i napunio mrežu do vrha ovom raspalom i tzv.klubu iz Zagreba!
Što se tiče atmosfere,koreografije i navijača Hajduka zna se odavno da im nije niko do koljena,ali ono sinoć je bilo iznad svih očekivanja,RESPECT !!!!
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
Što se tiče atmosfere,koreografije i navijača Hajduka zna se odavno da im nije niko do koljena,ali ono sinoć je bilo iznad svih očekivanja,RESPECT !!!!

HAJDUK ŽIVI VJEČNO
-
- Kontakt:
Prekrasan tjedan iza nas, lijepo je biti dio ovog ludila
Sto se tice utakmice, realno losa i sa jedne i sa druge strane
Uremovic i Sarlija beton
Sto se tice utakmice, realno losa i sa jedne i sa druge strane
Uremovic i Sarlija beton
Lipo je doživit ovakve pobjede. Sada nastaviti ovako dalje.
-
- Kontakt:
Prvi a tema neaktivna...
Rokas Pukstas potpisao novi ugovor do 2027. godine, ovaj decko ce biti u TOP3 najveca izlazna transfera kluba
Niko Sigur bi takodjer ovih dana trebao potpisati novi ugovor
..
Aldo Drosina skoro rasprodana za nedjelju, Hajduk prakticki igra pred domacom publikom, a bilo bi im lijepo uzvratiti za onaj poraz na Poljudu

Rokas Pukstas potpisao novi ugovor do 2027. godine, ovaj decko ce biti u TOP3 najveca izlazna transfera kluba
Niko Sigur bi takodjer ovih dana trebao potpisati novi ugovor
..
Aldo Drosina skoro rasprodana za nedjelju, Hajduk prakticki igra pred domacom publikom, a bilo bi im lijepo uzvratiti za onaj poraz na Poljudu

-
- Kontakt:
Treba iskoristit krizu Dinama i do pauze se odvojit što više. U zadnjih dosta godina nikad nismo bili ovako dobri, a ni oni onako loši.
Što kažete za mogući povratak Nikole Kalinića?
-
- Kontakt:
Evo Karoglan kaze da bi se mogao vratitiCipiripiblicblic je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:30Treba iskoristit krizu Dinama i do pauze se odvojit što više. U zadnjih dosta godina nikad nismo bili ovako dobri, a ni oni onako loši.
Pa nezz, iako mi je jedan od najdrazih igraca koji su nosili Bijeli dres, nisam siguran koliko moze dati
-
- Kontakt:
Karoglan 5 rutinskih pobjeda u 5 utakmica.
Do pauze još 3.
Sa 7 bodova kao favoriti ulazimo u drugi dio sezone.
Mislim da ćemo mljeti veliku većinu protivnika dok nam najbolji igrači budu zdravi.
Dinamo će vjerojatno imati dodatnu obvezu u KL, mislim da je to za nas više plus nego minus jer im ne donosi puno... A igraju s prvom postavom.
Do pauze još 3.
Sa 7 bodova kao favoriti ulazimo u drugi dio sezone.
Mislim da ćemo mljeti veliku većinu protivnika dok nam najbolji igrači budu zdravi.
Dinamo će vjerojatno imati dodatnu obvezu u KL, mislim da je to za nas više plus nego minus jer im ne donosi puno... A igraju s prvom postavom.
-
- Kontakt:
Sa 7 bodova bih bio zadovoljan
Goricu i Lokose se mora pobjediti, a onda se na Maksimiru potuci momacki

Goricu i Lokose se mora pobjediti, a onda se na Maksimiru potuci momacki
-
- Kontakt:
Kakva igra 
Karoglan je genijalan trener
Godinu dana smo potrošili s Lekom, al evo ispravlja se greška. Trenutno smo znatno bolji od ostatka lige. Jesenski prvaci nakon 19 godina.

Godinu dana smo potrošili s Lekom, al evo ispravlja se greška. Trenutno smo znatno bolji od ostatka lige. Jesenski prvaci nakon 19 godina.
-
- Kontakt:
Nevjerovatna navala na ulaznice za sutra u Kranjci, 90% stadiona ce se bijeliti
Filijala u losoj formi, zadnja prvenstvena pobjeda jos tamo pocetkom desetog mjeseca, no svakako ih treba shvatiti jako ozbiljno jer su nam mnogo puta pomrsili racune
Filijala u losoj formi, zadnja prvenstvena pobjeda jos tamo pocetkom desetog mjeseca, no svakako ih treba shvatiti jako ozbiljno jer su nam mnogo puta pomrsili racune
-
- Kontakt:
Moram priznati da sam bio malo skeptican oko ponovnog imenovanja Mislava, ali evo, pun pogodakCipiripiblicblic je napisao/la: ↑02 dec 2023, 21:50Kakva igra
-
- Kontakt:
Najvažniji prijelazni rok unazad tko zna koliko. Krilo je obavezno, ako za dubinu ubodu nekog veznog ne bi bilo loše, a za Kalu već znamo da dolazi.
-
- Kontakt:
Gdje cemo za LaszlomCipiripiblicblic je napisao/la: ↑26 dec 2023, 20:24Najvažniji prijelazni rok unazad tko zna koliko. Krilo je obavezno, ako za dubinu ubodu nekog veznog ne bi bilo loše, a za Kalu već znamo da dolazi.

Duple objavio, to je rijesena stvar, Laszlo Kleinheisler ce biti prvo zimsko pojacanje Hajduka
-
- Kontakt:
On je kvaliteta za prvih 11.
Znao se uvlačiti s lijeve strane, možda na lijevo krilo
Ne mislim da bi samo tako prihvatio ulogu zamjene.
Kale je također riješena stvar, još dvojica za dubinu i dobri smo.
Znao se uvlačiti s lijeve strane, možda na lijevo krilo

Ne mislim da bi samo tako prihvatio ulogu zamjene.
Kale je također riješena stvar, još dvojica za dubinu i dobri smo.
-
- Kontakt:
Ja nisam za Kalinića ali neka me razuvjeri. Palac gore za Laszla
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.