Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Sir Matt
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Sir Matt » 24 feb 2011, 02:09

Čestitam vam samo zato jer smo mi zakurac , inače Marseille takođe ništa nije pokazao .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 feb 2011, 08:06

mi smo bili bolji iako utakmica nije bila za oci, ali da vam kazem nesto nije sto sam navijac marseillea, ja vam kazem deshamp nesto muti ovdje dobro znam ko je i sta je, i vjerujte mi nece vam nimalo biti lahko na OT, ovo veceras je nista kaka utakmica ce biti na OT, pruzena od obadvije ekipe, bit ce napeto ko na tuti i za nas i za vas, rezultat je jbn ali vise za vas nego za nas,

i nema sanse znaci nema teoreske da bi mi vako mogli igrati nekoliko godina unazad, tek sada kad je deshamp tu mozemo odigrati ovaku utakmicu sa dosta smirenosti i iskusno na nadmurivanje i sonim sto nam je deshamp dao najvise a to je kondicija, samo da kazem nesto ne zaboravite sta je deshamp radiosa monacom realu i chelsiju u lp 2004 godine, lisac je on i iskusan, ima ovdje jos da se igra pogotovo kad se vrati gignac
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 24 feb 2011, 13:53

Posto vidim da ovdje ima onih koji bi mi mogli dati odgovor na ovo pitanje: Zasto je Marseille prodao Nianga Feneru??? Jenostavno to mi nikako ne ide u glavu, pa covjek je, po meni, za dvije klase bolji napadac od Brandaoa...
Joint_fc

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 24 feb 2011, 17:13

kumkalesic je napisao/la:Posto vidim da ovdje ima onih koji bi mi mogli dati odgovor na ovo pitanje: Zasto je Marseille prodao Nianga Feneru??? Jenostavno to mi nikako ne ide u glavu, pa covjek je, po meni, za dvije klase bolji napadac od Brandaoa...
Niang je zelio da ode, bio je 5 godina u klubu i rekao je da treba novi izazov u karijeri i Marseille nije zelio da sputava svoju legendu...Sto se tekme tice, nisam je gledao jbg, ali vidim da nisam propustio mnogo...ja sam uvijek govorio da brandaa treba uvaliti nekome ako se ono uopste moze uvaliti, ono nije igrac , ono je bandera, drvo, stub, smetalo, koje vise steti nego sto pomaze timu. Nervira me takodjer sto Taiwo nije igrao, jbg znamo mi svi da on ide na ljeto al daj iskoristi ga maximalno jos ovih par mjeseci, pa covjek je jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu i uvijek je odlican u velikim tekmama. Deschamp je odlican trener i mislim da sprema neku taktiku za OT, a uzmimo i cinjenicu da ce Gignac biti spreman tada. Znaci brandao na klupicu, Gignac, Ayew , Valbuena, Remy i Taiwo u prvoj postavi i manchesteru nece biti nimalo lako. Lopta je okrugla, sve je moguce 8-)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 feb 2011, 19:11

kakis amo komentari na njihovoj temi, razvalit ce nas satrat ce nas ovo ono, ccc , polako polako nemaju pojma kako ih cudan mec ceka na OT
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 27 feb 2011, 07:25

sutra utakmica protiv nancya na umjetnom terenu bice tesko nadam se minimalnoj pobjedi iz penala, a uradio sam research zasto taiwo nije igrao kao i chyrou, i odgovor je zato sto je deshamp pucao na to da samo ne primi ne gol kao broj 1 a ako ga dadnu dadnu, zanci cilj je bio samo ne primiti gol i uspio je ,nadam se da ce mu drugi dio plana uspjeti
Tuzlanski_Malisa

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 27 feb 2011, 15:13

nadam se prolazu protiv man. utd. Deschamp je veliki profesionalac a sto se tice vecerasnje tekme s nancyem dobivamo garant
MARSEILLE EN FORCE !

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 feb 2011, 02:07

joj kakva vazna i teska pobjeda danas na teskom gostovanju hehe ayew gol u 87 minuti bravo momci

bravo deschamppppppp careeee kako zna kada kojeg igraca treba odmoriti,

marseille en force
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 28 feb 2011, 17:28

Odlicno, veoma bitna pobjeda, mislim da cemo osvojiti ligu..Ayew jos jednom pokazao koliki je talenat i sto duze ostane u klubu to je bolje. ALLEZ L'OM!

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 28 feb 2011, 22:47

Liga ovisi od slijedece tekme ako dobijemo Liga nasa.. a ako izgubimo tesko
MARSEILLE EN FORCE !

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 01 mar 2011, 12:20

Marseille_CU84 je napisao/la:Liga ovisi od slijedece tekme ako dobijemo Liga nasa.. a ako izgubimo tesko
Ma dobicemo, jaci smo od Lillea realno, ali i da izgubimo (znam da necemo) opet liga nije gotova.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 01 mar 2011, 19:12

ako dobijemo lila i psg kod kuce isto mislim te dvije tekme mislim da je gotovo sve onda a ne vidim nas u ove dvije utakmice nikako drugacije nego faborite i ovo sto pobjedujemo trenutno u ligi je veliki veliki plus protiv manchestera samo da ostane vaka atmosfera i ritam koji je deschamp ufatio
Tuzlanski_Malisa

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 05 mar 2011, 16:50

Dođite na novootvorenu temu LIlla kako bi ona opstala što je nadam se svima u interesu :D :D 8-) 8-) .......sretno u nedjelju ali pobjedit će Lille :D :D

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 06 mar 2011, 22:55

Izgubismo...onog heinzea treba iz grada a brandaa iz drzave protjerat. Fulili su oni zanimanje skroz. Mislim da sada imamo male sanse za ligu jbg, treba se okrenuti manchesteru sad, i kasnije kup osvojiti.

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 06 mar 2011, 23:09

oj sranja mrtvog ... nista papa liga jedino od zadovoljstva ostaje da djubrad crvenu izbacimo
MARSEILLE EN FORCE !

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 07 mar 2011, 20:37

ma dajt eba ljudi sta vam je , nema nista od toga liga je nasa, pa znate li vi kolko smo mi imali povreda , te gignac malo malo povriejdi se pa lucho pa ovaj onaj, nikako da se uigraju kako trbea jedno 5 utakmica, dobro smo i ovdje sada gdje smo mogli biti, razmislite malo, 4 boda samo iza lilla koji nema sanse da ovo osvoji,

nemojte da zaboravite da deschamp vodi ekipu on kad vodi nekog u njeg su i porazi svjesni dio njegovog plana ka cilju, polako sacekajte malo
Tuzlanski_Malisa

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 11 mar 2011, 16:22

Marseille_CU84 je napisao/la:oj sranja mrtvog ... nista papa liga jedino od zadovoljstva ostaje da djubrad crvenu izbacimo
Gluposti govoriš druže moram ti to reći zato što od prvog Marseille dijeli samo 4 boda ;) ;)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 mar 2011, 21:16

Cijela ekipa Marseja je bila na ispitivanju kod policije u toku sedmice zbog optuzbi protiv Brandaa da je pocinio silovanje..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 mar 2011, 09:42

bravo momci dva nula pobjeda u gostima kod rennesa koji je drugi sjanjno svaka cast sjajna uvertitra za manutd
Tuzlanski_Malisa

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 mar 2011, 15:50

Odlicna igra Marseia u gostima ,ono sto ssmo i naucili od njih (da dobro odigraju ) ,imaju stvarno dobru ekipu ,medutim tesko da ce moci odrzati ekipu na okupu jer se vec sad spominje odlazak pojedini igraca :Gignac .M"bia ,mozda i lucho ..kad bi ovako ostalo i ako se Drogba vrati sto je vrlo vjerovatno ...onda bi to bila jedna odlican ekipa....na evropskoj sceni :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.