FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Uvijek se nadju ovdje neki negativci da je 10 pobjeda u PL opet bi našli nesto, jbm ti nase navijace.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Ma ne treba obraćat pažnju na ove. Ovaj za Marsej navija nije sav svoj, doduše razumijem ga. Sezona je zasad iznad očekivanja.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- TzBulevar87
- Kontakt:
Znate kako to ide; prvo je bilo da necemo uopste sastaviti konkuretnu ekipu, da cemo ispasti cak i iz ove lige, da nas vode diletanti itd itd. U moru pozitive ti likovi ce traziti i trunku negativnog, samo da okaljaju nesto jer nije bilo onako kako su oni zamislili i zeljeli.
Negativnog ce naravno biti kroz sezonu, mora, jer sta smo to mi da prodjemo bez toga. Tek tada cete vidjeti ove likove kako iskacu sa tezama: "JA vam govorim od pocetka, evo vam sad, gledajte" i slicno.
Sve zato jer nije onako kako su zamislili i zeljeli.
Od huškanja po forumu, dosli su do toga da uopste vise ne pisu, da se ne oglasavaju. Zamisli ti taj mentalni sklop kada huskas raju na nekog, JER (pazi), nesto nije kako si ti zamislio i zelio, a sve to, daleko od stvarnog svijeta i borbe za nesto sto predstavljas kao sveto (u virtuelnom svijetu). Zamislite vi kakve su to p.ickurine od ljudi i kakvi karakteri...
Sve to, zato jer nije onako su zamislili i zeljeli.
Eto njih sa prvom negativom (koje ce, ponavaljam, sigurno biti) i svojim polutvrdim navijackim stavom da dokazu kako su oni yebeni likovi, kako su pravi navijaci, za razliku od nas kojim da je samo hljeba i igara, i koji nista ne kontamo... Da naglasim da je od tog navijackog stava im tvrdja moja kita sabahile.
Sve to...
Negativnog ce naravno biti kroz sezonu, mora, jer sta smo to mi da prodjemo bez toga. Tek tada cete vidjeti ove likove kako iskacu sa tezama: "JA vam govorim od pocetka, evo vam sad, gledajte" i slicno.
Sve zato jer nije onako kako su zamislili i zeljeli.
Od huškanja po forumu, dosli su do toga da uopste vise ne pisu, da se ne oglasavaju. Zamisli ti taj mentalni sklop kada huskas raju na nekog, JER (pazi), nesto nije kako si ti zamislio i zelio, a sve to, daleko od stvarnog svijeta i borbe za nesto sto predstavljas kao sveto (u virtuelnom svijetu). Zamislite vi kakve su to p.ickurine od ljudi i kakvi karakteri...
Sve to, zato jer nije onako su zamislili i zeljeli.
Eto njih sa prvom negativom (koje ce, ponavaljam, sigurno biti) i svojim polutvrdim navijackim stavom da dokazu kako su oni yebeni likovi, kako su pravi navijaci, za razliku od nas kojim da je samo hljeba i igara, i koji nista ne kontamo... Da naglasim da je od tog navijackog stava im tvrdja moja kita sabahile.
Sve to...

075
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jest vala bas,u pravu si.Nezadovoljni ljudi a imamo takav dobar niz ,jest da smo drugoligasi al rdjavom i dlake smetajuTzBulevar87 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 12:47I da, SHEME on me, da bi nekima makar malo bilo toplije oko srca.
Pozdrav!![]()

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa da je sve idealno i nije. Ima dugova iz prošle sezone i od prije 3 4 godine. Da je marketing dobar, pogotovo nije. Da recimo znaju tražiti od dijaspore karte koje neće koristiti, znaju. Da znaju istoj toj dijaspori se odužiti nekim live prenosom na YT, ne znaju. Da ih privatnici guraju, ne guraju jer je prošla garnitura svima dobro zgadila Slobodu, nije im lako, ali nije to ni razlog sad da se samo oslanjaju na navijače. Ali da je rezultat nakon teškog perioda tu, jeste, da nema finansijskih problema, nema, ostalo će se rješavati u hodu, samo vremena, ne može se druga liga preskočiti, ovi nas tu nisu doveli pa da im se podsmjehuje "10 pobjeda u drugoj ligi", oni nas vraćaju iz teškog perioda gdje pripadamo, a onda će se i druge stvari rješavati.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Podrska Aciju i Buciju, samo jako carsijski.....yebes Slobodu.
P.S. Sta ce njima neki "seljak" iz Kikaca.
P.S. Sta ce njima neki "seljak" iz Kikaca.
🔴⚫️
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sve tacno napisano, potpisujem. Treba vremena...simonknows je napisao/la: ↑02 okt 2023, 18:17Pa da je sve idealno i nije. Ima dugova iz prošle sezone i od prije 3 4 godine. Da je marketing dobar, pogotovo nije. Da recimo znaju tražiti od dijaspore karte koje neće koristiti, znaju. Da znaju istoj toj dijaspori se odužiti nekim live prenosom na YT, ne znaju. Da ih privatnici guraju, ne guraju jer je prošla garnitura svima dobro zgadila Slobodu, nije im lako, ali nije to ni razlog sad da se samo oslanjaju na navijače. Ali da je rezultat nakon teškog perioda tu, jeste, da nema finansijskih problema, nema, ostalo će se rješavati u hodu, samo vremena, ne može se druga liga preskočiti, ovi nas tu nisu doveli pa da im se podsmjehuje "10 pobjeda u drugoj ligi", oni nas vraćaju iz teškog perioda gdje pripadamo, a onda će se i druge stvari rješavati.
PS. Javi i ovim senilnim da su ti isti Aci i Buci doveli tog "seljaka" iz Kikaca, ne davsi da dodje onaj zbog koje se danas gase sportski kolektivi, a Bgm i nastavit ce se gasiti. Od mene im HVALA!

075
Ima ovdje opasno oboljelih. Zelim im svima brz oporavak.
Senad i vise nego solidan predsjednik, kao i prosli put, Sloboda klasa za federalnu, sve ocekivano. Malo je crnjak da se Stupacnice pribojavamo. U klubu jos uvijek ljudi nikakvih referenci, samo jako carsijski. Na Tusanj ne idem, nit serem kome sto ide. U Gradačcu se bilo svakako, mozda jos koje gostovanje bude
Ovaj niz je za svaki respekt, realno nema ko nista popljuvati isto tako je smijesno porediti s nizom rahmetli Huke. Ostale stvari u klubu isto tako apsolutno prerano komentarisati, treba dati sansu i vrijeme, ne moze niko nista preko noci.

Senad i vise nego solidan predsjednik, kao i prosli put, Sloboda klasa za federalnu, sve ocekivano. Malo je crnjak da se Stupacnice pribojavamo. U klubu jos uvijek ljudi nikakvih referenci, samo jako carsijski. Na Tusanj ne idem, nit serem kome sto ide. U Gradačcu se bilo svakako, mozda jos koje gostovanje bude

Ovaj niz je za svaki respekt, realno nema ko nista popljuvati isto tako je smijesno porediti s nizom rahmetli Huke. Ostale stvari u klubu isto tako apsolutno prerano komentarisati, treba dati sansu i vrijeme, ne moze niko nista preko noci.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kakav elaborat i izlaganje, mislim da ovo svi trebamo pozdraviti. Ne pojavi se dugo, ali kad se pojavi standardno izdominira glupostima
PS:
-Beogradski sindikat
UPRAVA NAPOLJE!
PS. PS. ko doticnom u postovima izbroji koliko je puta napisao Aci i Buci, castim ga gajbom piva. Nije bolest sve sto boli, definitivno

PS:
-Beogradski sindikat
UPRAVA NAPOLJE!
PS. PS. ko doticnom u postovima izbroji koliko je puta napisao Aci i Buci, castim ga gajbom piva. Nije bolest sve sto boli, definitivno

075
Vjerovatno i premalo s obzirom da su uzeli za pravo da se pitaju u klubu i vise nego bi smjeli.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Nisam fan Macka, al da je u klubu trenutno dobro stanje, dobro je. To rezultati govore a i sama posjeta na tribinama.
Kako bi bilo sa nekim drugim, to ne znamo, nit cemo saznati.
Dat ljudima sansu, pa cemo za godinu vidjet sta smo i gdje smo.
Sve dok je Slobodi dobro, moju podrsku imaju.
A ko ce bit na celu kluba, iskreno me zaboli kita. Samo nek radi kako treba.
Volim tebe, više od sebe
Apsolutno ovdje niko nije protiv Senada Mujkanovica, cak naprotiv, covjek radi odlican posao zajedno sa Nalicem. Niko nije ni mogao ni sanjati ovakav rezultat s obzirom na okolnosti koje su se desavale, naravno osim dva velika vizionara Acija i Bucija i njihovih sljedbenika koji su znali da ce biti 10/10.....Vjerovatno Senad i Nala jos to nisu prepoznali, vidim da se ljudi lavovski bore za njihovu prciju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:08Nisam fan Macka, al da je u klubu trenutno dobro stanje, dobro je. To rezultati govore a i sama posjeta na tribinama.
🔴⚫️
Ljudi se ovdje lako vezu za pojedinca, idolizuju i brane stavove ko da im je babo licno. Drugi opet sve u kontru samo zato jer nije njihov "favorit "na celu kluba.
Senad, Azmir bilo ko najmanji je problem ustvari ali tesko je to pojedinim objasnit.
Senad, Azmir bilo ko najmanji je problem ustvari ali tesko je to pojedinim objasnit.
Treba vidjeti sta je sa ZFK Sloboda jer ako se ugase( a krecu ) necemo moci dobiti licencu za premijer ligu.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Obecali im pola plate i djevojke nisu htjele, opravdano. Onda su se vadili da ako protiv Zelje skupe finu svotu isplatit ce im dogovorenu platu. Ne znam jesul preko vikenda sta dogovorili i natjerali djevojke da odigraju mec, ali slabo i treniraju i zadnje vrijeme jer su pravi klosari ispali prema njima. Bilo je daj da izborimo visi rang i vec tu ih zakidali. Onda napravili bolje ugovore da potpisu i sad ih vuku za nos i uslovljavaju, klosarcine raspale.
Nisu ovakav tretman zasluzile te cure.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
S obzirom da je smiješno porediti ova dva niza, a pretpostavljam da si tada nazočio tom nizu molim te da nam poredas klubove iz tog niza prije 25 gMadal je napisao/la: ↑02 okt 2023, 20:04Ima ovdje opasno oboljelih. Zelim im svima brz oporavak.![]()
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Nije uvjet licence ženska sekcija FK Sloboda, sto se tiče toga mogu opet biti salt City ili sl nema ucjena vise nikome
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.