Fair play nagradu decenije ce dobit od UEFE
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ne, treba od saveza uzeti pozajmicu da im ucvrstis pozicijulet3 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:39Gledaj kakve bljuvotine pisuFCUM je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:23bagra je gora od cetnika sa Pala. Prije ces na stol sjesti i dogovoriti se sa cetnicima nego sa plavom kurvom koja je ce prodati za 20 km viseSedrenikHz je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:19Suhveli mi je sto navijaci plavih (par njih) su za Borac i brane ih zivotom. Je li nam to govori da ce se veceras dogoditi nesto ?
He balijo prodana, popusio bi ga ti vlahu samo da komsiji crkne krava (cast izuzetcima a ima vas), tacno se vidi koliki su kompleksi nabijeni.
Nije mi djaba haver reko prije bih kokardu stavio nego za vas navijao, sugavci pogani
![]()
I sa ovakvim balijama ko fol treba rusiti savez.

Ili ste skontali u pola da necete sa Sarajevom iako ste potpisali pa izasli. Nemoj opravdavati Nazifov uzasan potez kojim je dao kljuceve od lige Vici za sicu. Zeljeznicar je brend i ne smijete takve stvari opravdavat, to je gore od toga sto se desilo.
Bljuju na vas sa razlogom, vjerovatno ne bi da ste se u stanju ograditi od Nazifa a ne pokrivati njegovu nesposobnost i cak pokusati opravdati pozajmicu. Nisu vam kralju ni pitari ni rodjeni veci dusmani od Vice.
Degutantno je koliko trazite postove individua koje se nista ne pitaju da opravdate nesto sto se ne da opravdati.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 02 okt 2023, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
sa vama necemo sigurno . Ima jos klubova koji nisu guzicu prodali Vicilet3 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:39Gledaj kakve bljuvotine pisuFCUM je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:23bagra je gora od cetnika sa Pala. Prije ces na stol sjesti i dogovoriti se sa cetnicima nego sa plavom kurvom koja je ce prodati za 20 km viseSedrenikHz je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:19Suhveli mi je sto navijaci plavih (par njih) su za Borac i brane ih zivotom. Je li nam to govori da ce se veceras dogoditi nesto ?
He balijo prodana, popusio bi ga ti vlahu samo da komsiji crkne krava (cast izuzetcima a ima vas), tacno se vidi koliki su kompleksi nabijeni.
Nije mi djaba haver reko prije bih kokardu stavio nego za vas navijao, sugavci pogani
![]()
I sa ovakvim balijama ko fol treba rusiti savez.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- IsmirMirvic
Reci cu vam sada nesto, mada ne bih smio dijeliti ovako javno: UEFA posmatra situaciju, a i FIFA je upoznata sa istom.
Bitno je da je NSBiH sada pod lupom, a utakmice Borca se analiziraju sa posebnom paznjom. Kao sto znate, Gospodin Zeljkovic je potpredsjednik Komiteta nacionalnih asocijacija pri UEFA-i, veoma je blizak Gospodinu Ceferinu. To je velika prepreka, ali nije nepremostiva. Zamrsena je ta fudbalska bureaucracy, sto dodatno komplikuje stvari. Ipak, pojedini bitni ljudi su izrazili zabrinutost off the record. Stay tuned.
Pozdrav za sve dobronamjerne ljude, a posebno za istinske navijace banjaluckog Borca, makar to bio jednocifren broj.
Bitno je da je NSBiH sada pod lupom, a utakmice Borca se analiziraju sa posebnom paznjom. Kao sto znate, Gospodin Zeljkovic je potpredsjednik Komiteta nacionalnih asocijacija pri UEFA-i, veoma je blizak Gospodinu Ceferinu. To je velika prepreka, ali nije nepremostiva. Zamrsena je ta fudbalska bureaucracy, sto dodatno komplikuje stvari. Ipak, pojedini bitni ljudi su izrazili zabrinutost off the record. Stay tuned.
Pozdrav za sve dobronamjerne ljude, a posebno za istinske navijace banjaluckog Borca, makar to bio jednocifren broj.
Sto je Fikret Abdic Smrado bio u ratu sad je to Irfan Duric.(Cazin pun autonomasa)
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nemojte se cuditi. Ovo je stvarno Ismir Mirvic.IsmirMirvic je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:52Reci cu vam sada nesto, mada ne bih smio dijeliti ovako javno: UEFA posmatra situaciju, a i FIFA je upoznata sa istom.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i neka je, ako jeste. Meni nema nista cudno sto se ljudi ukljucuju, citaju i pisu na forum najcitanijeg sportskog portala u BiH.KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:58Nemojte se cuditi. Ovo je stvarno Ismir Mirvic.IsmirMirvic je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:52Reci cu vam sada nesto, mada ne bih smio dijeliti ovako javno: UEFA posmatra situaciju, a i FIFA je upoznata sa istom.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kontradikcija u jednom postu. Pokusavas glumiti pitarskog advokata i ispadnes glup na kraju. Pitarski forumasi se nista ne pitaju, a zeljovci forumasi se ko biva pitajukillafrommanilla je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:49Ne, treba od saveza uzeti pozajmicu da im ucvrstis pozicijuje li mozda forumski puk kriv sto je zeljeznicar potrcao da uzme pare i izadje iz 4R?
Ili ste skontali u pola da necete sa Sarajevom iako ste potpisali pa izasli. Nemoj opravdavati Nazifov uzasan potez kojim je dao kljuceve od lige Vici za sicu. Zeljeznicar je brend i ne smijete takve stvari opravdavat, to je gore od toga sto se desilo.
Bljuju na vas sa razlogom, vjerovatno ne bi da ste se u stanju ograditi od Nazifa a ne pokrivati njegovu nesposobnost i cak pokusati opravdati pozajmicu. Nisu vam kralju ni pitari ni rodjeni veci dusmani od Vice.
Degutantno je koliko trazite postove individua koje se nista ne pitaju da opravdate nesto sto se ne da opravdati.

Hajd proganjaj Virtu po forumu ko kakav voajer, to ti bolje ide.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
FCUM je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:23bagra je gora od cetnika sa Pala. Prije ces na stol sjesti i dogovoriti se sa cetnicima nego sa plavom kurvom koja je ce prodati za 20 km viseSedrenikHz je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:19Suhveli mi je sto navijaci plavih (par njih) su za Borac i brane ih zivotom. Je li nam to govori da ce se veceras dogoditi nesto ?
Denchi je napisao/la:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Laznjak je napisao/la:
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
ITD ITD.Ado76 je napisao/la:
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 02 okt 2023, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
DobarKONTRASVIH je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:58Nemojte se cuditi. Ovo je stvarno Ismir Mirvic.IsmirMirvic je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:52Reci cu vam sada nesto, mada ne bih smio dijeliti ovako javno: UEFA posmatra situaciju, a i FIFA je upoznata sa istom.

Ja sam odavno ubijeđen da Tegeltija u najmanju ruku čita forum

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Balije prodane, kad budete krenuli rusiti Vicu, ne zaboravite prije toga vratiti mu onu titulu koju vam je poklonio 2020

Zadnja izmjena: let3, dana/u 02 okt 2023, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Poduzimaj nesto mrvicu!!!IsmirMirvic je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:52Reci cu vam sada nesto, mada ne bih smio dijeliti ovako javno: UEFA posmatra situaciju, a i FIFA je upoznata sa istom.
Pa oni su u pravu , penala i nije bilo, samo sto je ovaj sviraoSuvorov je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:36Da, zaboravio sam. Podaci su sa flashscore, oni nisu stavili da je iz penala bio.
cuj poklonjena

placi cetalju
FC United Of Manchester !
Ajojjj, mogu misliti sta se sprema kad u B.Luci bude gostovalo Sarajevo...
Treba zaustaviti onu brzu tranziciju, a i Rozmanu su smijesi crveni karton vec negdje oko 10 minute...

Treba zaustaviti onu brzu tranziciju, a i Rozmanu su smijesi crveni karton vec negdje oko 10 minute...

Ova je najjaca balijskaKONTRASVIH je napisao/la: ↑02 okt 2023, 14:03FCUM je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:23bagra je gora od cetnika sa Pala. Prije ces na stol sjesti i dogovoriti se sa cetnicima nego sa plavom kurvom koja je ce prodati za 20 km viseSedrenikHz je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:19Suhveli mi je sto navijaci plavih (par njih) su za Borac i brane ih zivotom. Je li nam to govori da ce se veceras dogoditi nesto ?
Nije mi djaba haver reko prije bih kokardu stavio nego za vas navijao, sugavci poganiDenchi je napisao/la:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!Laznjak je napisao/la:
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.ITD ITD.Ado76 je napisao/la:
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!

-
- Kontakt:
Majstori ste izbjegavanja, jedan piše smajlije, drugi preskače podforum kompletan a treći ne zna šta će pa krene sa glup i poremećenlet3 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 14:01Kontradikcija u jednom postu. Pokusavas glumiti pitarskog advokata i ispadnes glup na kraju. Pitarski forumasi se nista ne pitaju, a zeljovci forumasi se ko biva pitajukillafrommanilla je napisao/la: ↑02 okt 2023, 13:49Ne, treba od saveza uzeti pozajmicu da im ucvrstis pozicijuje li mozda forumski puk kriv sto je zeljeznicar potrcao da uzme pare i izadje iz 4R?
Degutantno je koliko trazite postove individua koje se nista ne pitaju da opravdate nesto sto se ne da opravdati.![]()
eee kakav si ti ublehas, grob te ne yebo poremeceni.
Hajd proganjaj Virtu po forumu ko kakav voajer, to ti bolje ide.

Ne vrti se cijeli svijet oko FK Sarajeva. Vaš možda da, moj ne. Ja ti pričam onako kako je, hraču ljudi na vas i ja prvi jer ste za 100k napustili projekat u koji ste ušli. Zrinjski i Široki su odmah odustali od 4R odnosno nisu se odazvali pozivu, vi jeste pa ste naglo izašli nakon stogodišnjice.
I šta je ovdje kontradiktorno, možeš li mi to objasniti? Ja sam samo pitao je li forumski puk u smislu navijača FKS poput Denchija (dokazani bot Sabrine koji je nestao čim je ista otišla) kriv za vaš izlazak iz 4R? Šta, ušli u 4R, izašli nakon 2mj zbog postova na forumu, jel to opravdanje

Al' kaže, kontradikcija, veze nema šta znači

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 02 okt 2023, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Šta li je FK Penal/FK Faul/FK Ofsajd/FK Sudija smislio za novo kolo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.