Kakvo ce to da bude prcanje Pitara
Jaooo
Ma ja mislim da je ovo vece nego sto ga je dzeko barsi zabio... A pardon, dzeko je iz zelje...holyman je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:29Za tvoju informaciju, Adalberto Penaranda je igrao protiv Ronalda, Messija i njima sličnim igračima. A to nam nije jedini igrač koji je igrao protiv Messija i Ronalda, ovako na prvu Avdija Vrsajevic I Dal Varesanovic su takodjer igrali protiv tog dvojca.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:20Ovaj momenat Begana sa Ronaldom je vrijedniji nego Penarandino igranje za Watford, Udinese i jos neki klub iz Spanije, ne znam sad koji
Cao cao![]()
Za tvoju informaciju, Dzenis je dijete Zeljeznicara, dok se za Avdiju i Dala to ne moze reci u slucaju Sarajeva.holyman je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:29
Za tvoju informaciju, Adalberto Penaranda je igrao protiv Ronalda, Messija i njima sličnim igračima. A to nam nije jedini igrač koji je igrao protiv Messija i Ronalda, ovako na prvu Avdija Vrsajevic I Dal Varesanovic su takodjer igrali protiv tog dvojca.
Cao cao![]()
Nazalost, Dal jest dijete Sarajeva. Ne ponosimo se tim. Ne biste ni vi trebali Dzenisom, al et, ima nas raznih.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:38Za tvoju informaciju, Dzenis je dijete Zeljeznicara, dok se za Avdiju i Dala to ne moze reci u slucaju Sarajeva.holyman je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:29
Za tvoju informaciju, Adalberto Penaranda je igrao protiv Ronalda, Messija i njima sličnim igračima. A to nam nije jedini igrač koji je igrao protiv Messija i Ronalda, ovako na prvu Avdija Vrsajevic I Dal Varesanovic su takodjer igrali protiv tog dvojca.
Cao cao![]()
Edit:
Eno cim Dzenis izađe, nastao pad u igri Istiklola, te Al Nassr preokrenu
Ko je čije dijete to nije bila tema, odgovorio sam ti na stvari koje nisi znao.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:38Za tvoju informaciju, Dzenis je dijete Zeljeznicara, dok se za Avdiju i Dala to ne moze reci u slucaju Sarajeva.holyman je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:29
Cao cao![]()
Edit:
Eno cim Dzenis izađe, nastao pad u igri Istiklola, te Al Nassr preokrenu
Ovo su adnan jahic fore od prosle godine
Hvala komsija.FKSDoGroba je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:46Cestitamo Zeljeznicaru na osvajanju trofeja "Dijete Zeljeznicara asistiralo protiv Ronaldovog tima", prekinut je post dug 10 godina!
Golem si Zeljo!19vendetta87 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:50Hvala komsija.FKSDoGroba je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:46Cestitamo Zeljeznicaru na osvajanju trofeja "Dijete Zeljeznicara asistiralo protiv Ronaldovog tima", prekinut je post dug 10 godina!
Ali to nam nije prioritet, glavni cilj nam je odbrana titule Trofeja treceg mjesta kojeg drzimo od prosle sezone
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MikiPirs i 17 gostiju.