FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvalim te Bože pa nas pogleda. Ludilo je bilo, ali bili smo bolji. Ali onaj Ćosić majko moja rođena, ono stvarno nije za ovog posla. Galić je namah trebao u crkvu poslije stadiona da ga malo dozovu sebi, Jašarević standardno loš, ali makar ne bježi od lopte, Arap bi mogao biti pravo dobar. Bašiću ako si ispao pizda što niste izletili je.at sve po spisku onom međedu u Mostaru kad vas je došao psovati pred klupu, nemoj sad biti pred pitarluk pizda na kub. Nek nam je sretno i samo hrabro.
Samo Željo!
Ma vjerovatno pritisak javnosti, on je aktivan i na društvenim mrežama i sigurno je čitao komentare "yebavanja majki seljačkih" i sličnih epiteta kojim su ga častile naše sveznalice.Virtu4l je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:32Nije baš da je imao toliki pritisak, osim ako ga sam sebi nije nabio.
Ne postoji trener koji bi u Želji preživio pet vezanih poraza, a on ih je glat preživio. I ne samo da ih je preživio, nego je imao maksimalnu podršku.
Ne znam o čemu se ovdje radi, sad bi valjda trebalo biti malo lakše, uskoro ćemo imati dva odlična igrača na raspolaganju i sve bi se moglo okrenuti u našu korist. Baš loš trenutak za Bašićev odlazak.
Utiče to na čovjeka sigurno, bez obzira na podršku uprave koja je svakako iza njega trebala stati djelima (dovođenjem pojačanja na vakat) a ne riječima od kojih i nema neke koristi.
Ja ni u jednom momentu nisam bio za otkaz, jer nismo igrali tako loše sa evidentno limitiranim igračkim kadrom. Imao je on svojih grešaka, i sada ih pravi, ali ne vidim razlog zašto mu dati otkaz i zbog čega se vještački pumpa nekakav pritisak rezultata sa ovakvom ekipom.
Sine sa Turanjaninom, Gasalom, Drljom, Drinom, Biberom i ostalim je sredina tabele premija i da se udaraš nogom u zicagu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Treba čitav stadion zapad izviždati. Koji su to klocevi koji tamo budu.
Bravo momci i bravo Bašiću, idemo daljeNajvatreniji navijači Željezničara poručili šta misle o Bašiću, on im se naklonio
Željezničar je došao do trijumfa protiv Širokog Brijega (2:1) u posljednjoj utakmici 9. kola Premijer lige BiH i tako prekinuo niz od pet vezanih poraza.
Nakon utakmice, igrači i trener Nermin Bašić otišli su do južne tribine gdje su smješteni najvatreniji navijači.
Zajedno su proslavili trijumf, a onda su "Manijaci" poslali poruku igračima pred sarajevski derbi u narednom kolu. Poručili su i šta misle o treneru Bašiću.
- Treneru imaš našu podršku - poručili su "Manijaci" nakon čega se Bašić naklonio.

-
- Kontakt:
Da mi je dočekati utakmicu da Ćosić ne igra na sredini,stvarno je čovjek teror,stavi ga na njegovu poziciju standardnu vjerujem da bih bolje od Galića igrao,što nije teško,Al Jaber mora igrati u paru s Mekićem i Štilom,vidi se da zna igrati.
Ni slucajno prihvatiti !!!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Iako smo dobili, kao svaku do sad na mišiće, biće teško u derbiju Realno mi igramo svaku sa dva,tri igrača manje. Danas su to bili Ćosić, Alison, Gasal, Biber, Turanjanin sutra neko drugi. Za pohvaliti su danas bili Štilić, Amoah, Cocalić, Drina, Muftić (spasioc), Jaber, Krpić Prolaznu ocjenu po meni imaju i Galić Jašarević, Drljo. Najlošiji su bili Ćosić (ubjedljivo), Gasal, Biber, Turanjanin. Haračić bez učinka ikakvog. Što se tiče Bašića, prihvatiti objeručke ostavku, valjda imaju rezervnu varijanti, a da nije Adžem, Mulalić i slični. Treba školovanog nekog mladog dovesti (ne znam koga). Zašto prihvatiti ostavku? Jednostavno, nema m... da povede ekipu na derbi, nedosljedan je, izgubio je svlačionicu. Sve pobjede mu je donijela publika. Nećemo dobro proći ako ostane. Naravno prihvatiti ako ćemo dovesti nekog baš dobrog trenera, ne iz BiH, ako nije Ćorić., i ne metuzalems nekog niti ublehu tipa Dudić i sl Upravo do vas je. Većeras su bašiću iznijeli utakmicu Cocalić, Štilić, Drina i Krpić.
Ma nisam rekao da je to ali je jako ruznoAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:05Isti divljaci koju su psovali svakom treneru do sad. Ne vjerujem ja da je to pravi razlog sto on nudi ostavku, a poprilicno sam siguran da ce je uprava ionako odbiti.
Dobro se sjecam derbija 2 2 pa kad sam dosao kuci i gledao snimak isti glas se cuje kadj je Bekric sutao slobodni....
Kritike sve oke al psovanje nekome familije ili slicno je jako ruzno
Ja sam Basica podrzavao do veceras. Ti si šef i ima da se igra onako kako ti kažeš, ako neće, noga.
On kao u juniorima prosipa emocije i patetiku na klupi.
Nema emocija u profesionalnom poslu.
On kao u juniorima prosipa emocije i patetiku na klupi.
Nema emocija u profesionalnom poslu.
Najlakše je otjerati Bašića ali neki panjevi od igrača tj amateri koji se nazivaju profesionalcima će i dalje biti tu dok ne smjene i novog trenera da ne pričam o levatima iz uprave.Nadam se da im je ostalo bar malo mozga i da će Bašić ostati trener pogotovo nakon ove pobjede koja je digla ekipu na psihološkom planu pred derbi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Muftic igrac utakmice.
Razvalili smo ih, ali njegove su nas odrzale u zivotu.
Igrajte srcem kao nikad prije!
Razvalili smo ih, ali njegove su nas odrzale u zivotu.
Igrajte srcem kao nikad prije!
-
- Kontakt:
Ne prihvatiti ostavku sad pred derbi,mada mu ovo nije trebalo veceras,ali ocito ima neki kratki spoj na relacijama u klubu.
Stila doktor,Amoh,Drina,Muftic,Krpic,dobri,arap vrlo interesantan,brazilac za nogom nabit veceras,bekovi tanko,ostali srednja zalost.
Stila doktor,Amoh,Drina,Muftic,Krpic,dobri,arap vrlo interesantan,brazilac za nogom nabit veceras,bekovi tanko,ostali srednja zalost.
Muftic -momak nas spasavao u prvom poluvremenu
Galic - amaterska reakcija kod gola Sirokog.
Drina - danas bolji stoper, asistent kod gola.
Cocalic - danas losiji stoper.
Jasarevic - 50 centarsuteva i nijedan precizan
plus mu je sto se nudi za igru, ne bjezi od lopte, iako sa njom malo zna.
Biber - bjezac od lopte.
Cosic - momak ograjisao
Alyson - cirkusantski amater.
Stila - veteran koji zna igrati lopte, ali za maximalno jedno pouluvrijeme.
Amoah - motor Zelje i nas najbolji igrac trenutno.
Krpic - slicno Stilicu veteran koji zna lopte, koji zna zabiti, ali na zalasku karijere.
Izmjene:
Turanjanin - cirkusant.
Drljo- odron na putu.
Al Jaber - najveci dobitak utakmice, momak zasluzuje prvu postavu
Haracic i Gasal - premalo igrali za neku ocjenu.
Manijaci - jedno sto vrijedi u i oko ovog napacenog kluba, standardan kvalitet koji ne pada
Na kraju, potez Basica je preofiran
pusti se tih folova.

Galic - amaterska reakcija kod gola Sirokog.
Drina - danas bolji stoper, asistent kod gola.
Cocalic - danas losiji stoper.
Jasarevic - 50 centarsuteva i nijedan precizan

Biber - bjezac od lopte.
Cosic - momak ograjisao

Alyson - cirkusantski amater.
Stila - veteran koji zna igrati lopte, ali za maximalno jedno pouluvrijeme.
Amoah - motor Zelje i nas najbolji igrac trenutno.
Krpic - slicno Stilicu veteran koji zna lopte, koji zna zabiti, ali na zalasku karijere.
Izmjene:
Turanjanin - cirkusant.
Drljo- odron na putu.
Al Jaber - najveci dobitak utakmice, momak zasluzuje prvu postavu

Haracic i Gasal - premalo igrali za neku ocjenu.
Manijaci - jedno sto vrijedi u i oko ovog napacenog kluba, standardan kvalitet koji ne pada

Na kraju, potez Basica je preofiran

Zadnja izmjena: let3, dana/u 02 okt 2023, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
bablaz1 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 22:01Iako smo dobili, kao svaku do sad na mišiće, biće teško u derbiju Realno mi igramo svaku sa dva,tri igrača manje. Danas su to bili Ćosić, Alison, Gasal, Biber, Turanjanin sutra neko drugi. Za pohvaliti su danas bili Štilić, Amoah, Cocalić, Drina, Muftić (spasioc), Jaber, Krpić Prolaznu ocjenu po meni imaju i Galić Jašarević, Drljo. Najlošiji su bili Ćosić (ubjedljivo), Gasal, Biber, Turanjanin. Haračić bez učinka ikakvog. Što se tiče Bašića, prihvatiti objeručke ostavku, valjda imaju rezervnu varijanti, a da nije Adžem, Mulalić i slični. Treba školovanog nekog mladog dovesti (ne znam koga). Zašto prihvatiti ostavku? Jednostavno, nema m... da povede ekipu na derbi, nedosljedan je, izgubio je svlačionicu. Sve pobjede mu je donijela publika. Nećemo dobro proći ako ostane. Naravno prihvatiti ako ćemo dovesti nekog baš dobrog trenera, ne iz BiH, ako nije Ćorić., i ne metuzalems nekog niti ublehu tipa Dudić i sl Upravo do vas je. Većeras su bašiću iznijeli utakmicu Cocalić, Štilić, Drina i Krpić.

Evo se svi otimaju za posao trenera u FK Željezničar, eno Nagelsmana i Zidanea čekaju poziv Bekrića
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Muftić (zacementirao)
Galić Drina Cocalić Jašaravić
Rustemović Mekić
Drljo Štilić Amoah
Krpić
za ući u igru: Ovčina, Jaber, eventualno Dubačkić i Čosić (isključivo na krilo). I to je to što imamo. Probati još dohavizati Alisona, ostalim se zahvaliti izuzev Musića i Šehića (nisu nikako igrali). Nadam se da će ova dvojica novih što prije dobiti dozvole. I to bi bilo to. Turanjanin, Gasal, Aco nek treniraju da semože igrati na dva gola
Galić Drina Cocalić Jašaravić
Rustemović Mekić
Drljo Štilić Amoah
Krpić
za ući u igru: Ovčina, Jaber, eventualno Dubačkić i Čosić (isključivo na krilo). I to je to što imamo. Probati još dohavizati Alisona, ostalim se zahvaliti izuzev Musića i Šehića (nisu nikako igrali). Nadam se da će ova dvojica novih što prije dobiti dozvole. I to bi bilo to. Turanjanin, Gasal, Aco nek treniraju da semože igrati na dva gola
-
- Kontakt:
Biber bi bio dobar za nekih tajnih zadataka, siguran sam da moze 3.4 dana biti negdje da se nikako ne primjeti.
Onaj ko je u jednom prelaznom doveo u ekipu rustemovica, turanjanina, bibera, alisona, dubackica, rezervnog golmana treba da odgovara pred zakonom.
Onaj ko je u jednom prelaznom doveo u ekipu rustemovica, turanjanina, bibera, alisona, dubackica, rezervnog golmana treba da odgovara pred zakonom.
Ovakvim uhljupima treba je. bat od do jer su klosari ko oni sa zapada crkotine i grobari kluba.Virtu4l je napisao/la: ↑02 okt 2023, 20:58akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 17:15Tačno mi se smučilo od njegove njuške i krivih ustaMocMahale444 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 17:13Glumi vala, nadam se da mu je ovo zadnja.
Podrsku je imao ali
Eto, dođoste i vi na svoje. Nadam se da imate pravog trenera u rukavu.![]()
Fk Željezničar.
Biber, Turanjanin, Rustemovic to su tri levata koja su zalutala u Zelju. Kad govorimo konkretno o veznjacima. Beca nista nije losiji od njih.
Sva trojica zajedno ne vrijede mlađeg Hodzica. Njegov odlazak je daleko veci hendikep za Zelju, nego npr. odlazak Santosa.
Imamo samo jednog normalnog veznjaka, to je Mekic... i 3,4 levata ukljucujuci i ludaka Cosica (momak ne zna kud udara).
A bez kvalitetnih veznjaka nema igre, nemoguce je praviti igru. Sadikovic se morao dovesiti.
Sva trojica zajedno ne vrijede mlađeg Hodzica. Njegov odlazak je daleko veci hendikep za Zelju, nego npr. odlazak Santosa.
Imamo samo jednog normalnog veznjaka, to je Mekic... i 3,4 levata ukljucujuci i ludaka Cosica (momak ne zna kud udara).
A bez kvalitetnih veznjaka nema igre, nemoguce je praviti igru. Sadikovic se morao dovesiti.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
niste u pravu za bibera sto pisete i stavljate ga u isti kos sa rustemovicem i turanjaninom, momak je korektno svaki put odigrao, znamo svi da nije ekstra klasa ali je zahvalan igrac trudi se radi ne pravi greske ni priblizno ko rustem na toj poziciji kad igra a uz to puno vise daje lopte naprijed i u stranu nego rustemovic.. brzo se oslobadja lopte ne komplikuje igra skolski zalaganje na nivou, ne pricajte bezveze, ko od njega ocekuje da odjednom pocne asistirati ili nesto da izmisli u svojoj igri nije realan.. da je tu hodzic da hapsi biber i mekic ispred njega imali bi prejaku sredinu
ne znam sta ste se nakacili na momka klasa iznad hajdarevica bece turanjanina i rustema nikako ne moze u isti kos s tim igracima a do jucer su nam to opcije bile na toj poziciji..
problem je sto veceras nije bilo mekica s kojim on u paru odlicno radi jer meka je takav igrac da preuzima odgovornost u sredini jer zna s loptom, biber je tu odlican osigurac za presjeci napad protivnika kad treba..
ne znam sta ste se nakacili na momka klasa iznad hajdarevica bece turanjanina i rustema nikako ne moze u isti kos s tim igracima a do jucer su nam to opcije bile na toj poziciji..
problem je sto veceras nije bilo mekica s kojim on u paru odlicno radi jer meka je takav igrac da preuzima odgovornost u sredini jer zna s loptom, biber je tu odlican osigurac za presjeci napad protivnika kad treba..
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 02 okt 2023, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.