FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma Adžem ce ih garant preuzeti, nema ko drugi.
Trn u oku konama, moramo ih dobiti - apsolutno moramo. Iskreno ni najmanje ne sumnjam, mentalitet Rožmana će presuditi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma samo pametno i hladne glave, bolji smo na svim pozicijama od njih, a vrijeme da i nama se vrati na derbiju
Ne odgovara borcu da mi pobijedimo u derbiju. Ocekujte grubu igru zelje bez faula za nas, a svaki nas start i kontakt faul za njih. Samo tako ce nam i biti opasnost.
Nemojte imati velika ocekivanja pa psovati igracima kad nam sudija unisti tecnost u igri, koja je zapravo nasa jedina prednost.
Dati sve i na terenu i na tribinama pa sta bude!
Nemojte imati velika ocekivanja pa psovati igracima kad nam sudija unisti tecnost u igri, koja je zapravo nasa jedina prednost.
E ako nakon svega trebamo se pribojavati ove prigradske sirotinje, j.ebo ti nas. Ono sto posebno nervira, u ovim okolnostima, je prica “derbi je, nikad ne znas”. Znas, kad si bolji moras znati. Izrutiniraj stoku i gurni ih u jos dublji ponor. Gazi male, plave Saraj’vo!
1946-1987
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Stilica obavezno, preiskusan igrac.BegovicRamiz je napisao/la: ↑02 okt 2023, 22:31nije zadnje kolo i da ispadaju pa da kucamo neke eksere yeboga ljeljaknapoleon72 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:39"Zadnji ekser" mi polahko postaje najomrazenija faza na ovom forumu. Kao bumerang nam se vratila hiljadu puta i opet ce jer se qrcimo unaprijed.
al da ih moramo dobiti moramo sramota bi bilo ne uzeti realno
cupavi malac Amoa i Krpic pripaziti
Sjetite se Posusaka kako su igrali. Nije bilo lako svejedno.
A ovo je ipak derbi gdje ce biti naboja itekako.
Pametno i hrabro!!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Vidjet cemo to po tome ko ce biti sudija. Svakako borcu ne odgovara pa se slazemo.kosevodom je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:00Ne odgovara borcu da mi pobijedimo u derbiju. Ocekujte grubu igru zelje bez faula za nas, a svaki nas start i kontakt faul za njih. Samo tako ce nam i biti opasnost.
- 1 9 4 6 -
Ja se ne sjećam kad smo mi u derbiju dobili nezasluženo, ono baš da nas igrom izdominiraju i mi frljokom uzmemo tri bobe. Fkt ne znam. Pusti i to vratiće nam se, blizu sam 40. God još nikad da nam se vrati. 
Nikakva gašenja , ofanzive...oprezno kao i protiv Zvijezde. Završnica nam je očajna već 4-5 kola, pravimo bruku prilika a slabo završavamo. Strah me samo frustracija zbog neiskorištenih prilika.

Nikakva gašenja , ofanzive...oprezno kao i protiv Zvijezde. Završnica nam je očajna već 4-5 kola, pravimo bruku prilika a slabo završavamo. Strah me samo frustracija zbog neiskorištenih prilika.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Što se tiče sudije tražiti Peljtu, a ako vas je strah Amoaha, Krpića i Ovčine kako bi reagovali da su nam sastavi zamijenjeni, da za njih igraju Renan, Ziljkić, Hasić. Ovaj derbi će biti drugačiji i sa naše i njihove strane. N Rožman ni Bašić nisu onaj tip trenera kao Varešanović i Mulalić pa da hajpaju ekipu i traže neke "udarce ispod pojasa".
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma samo o sebi voditi racuna. Sta me briga kakva je njihova situacija sad u svlacionici. Mi moramo biti pravi i da ne izgorimo u želji za pobjedom a rezultat ce doci sam siguran sam. U Rozmanov sastav za utakmicu ne sumnjam sekunde i mislim da je dobro sto imamo trenera koji je miran radoholicar bez nekih degutantnih izjava i slicno. Opet kazem ako budemo pravi ne sumnjam u pobjedu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Lagano, pustimo momke nek rade svoj posao na terenu najbolje sto znaju. Mi moramo biti ko jedno kao sto jesmo sve vrijeme. Od sloge veleza goska zrinjskog .. iako krene lose igra se 90 minuta!!!
dobra atmosfera, zdrava, bordo, pitarska, ko moze pomoci i ima snage neka dodje pogurati podrsku na SJEVERU, da damo vjerar u ledja ekipi i ugasimo male plave jer ce ih biti.
dobra atmosfera, zdrava, bordo, pitarska, ko moze pomoci i ima snage neka dodje pogurati podrsku na SJEVERU, da damo vjerar u ledja ekipi i ugasimo male plave jer ce ih biti.
- 1 9 4 6 -
Dosta 1:0 

-
- Kontakt:
Uci bez straha, maksimalno fokusirano. Sto se tice sastava, ostavio moje misljenje je da i Avram i Hasic trebaju ostati na klupi. Kyeremeh mora poceti utakmicu, jasarevic ga ne moze cuvati to je broj 1
Broj 2 ako iko poznaje Oliveiru u dusu to je on, sjetite se proslog derbija i asistencije kod drugog gola. Broj 3 velike sanse su da naprave penal nad njim jer su mesari i jedino prekrsajima ce ga uspijevati zaustaviti (ista je stvar i sa Penom). Umjesto Avrama Julardzija, Mustafic, Vrancic, Zeljkovic, svejedno samo da dobijemo tu cvrstinu na sredini terena i onda nemaju 1% sanse da kreiraju nesto, jer bi ih trkom razbili.
Rekao bih igracima da pokusavaju udarcima sa distance, jer ovi imaju rupu na golu i mora jedna uci. Ma sve u svemu samo hrabro uci u ovo i hladne glave.
Broj 2 ako iko poznaje Oliveiru u dusu to je on, sjetite se proslog derbija i asistencije kod drugog gola. Broj 3 velike sanse su da naprave penal nad njim jer su mesari i jedino prekrsajima ce ga uspijevati zaustaviti (ista je stvar i sa Penom). Umjesto Avrama Julardzija, Mustafic, Vrancic, Zeljkovic, svejedno samo da dobijemo tu cvrstinu na sredini terena i onda nemaju 1% sanse da kreiraju nesto, jer bi ih trkom razbili.
Rekao bih igracima da pokusavaju udarcima sa distance, jer ovi imaju rupu na golu i mora jedna uci. Ma sve u svemu samo hrabro uci u ovo i hladne glave.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
brao njega sam zaboravioLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:15Stilica obavezno, preiskusan igrac.BegovicRamiz je napisao/la: ↑02 okt 2023, 22:31nije zadnje kolo i da ispadaju pa da kucamo neke eksere yeboga ljeljaknapoleon72 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:39"Zadnji ekser" mi polahko postaje najomrazenija faza na ovom forumu. Kao bumerang nam se vratila hiljadu puta i opet ce jer se qrcimo unaprijed.
al da ih moramo dobiti moramo sramota bi bilo ne uzeti realno
cupavi malac Amoa i Krpic pripaziti
Sjetite se Posusaka kako su igrali. Nije bilo lako svejedno.
A ovo je ipak derbi gdje ce biti naboja itekako.
Pametno i hrabro!!
guzelja al jedan potez moze biti koban
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Rožmane, zgazi plavu kurvu!
Ma ovo ti je ono udji sa nekoliko profila Pisi zadnji ekser u tabut, ugasit ceni ih...bla bla...
Pa onda kao i mnogi derbiji isprintaju i lijepe igracima po svlacionici
Pa onda kao i mnogi derbiji isprintaju i lijepe igracima po svlacionici
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Mogu oni qurcu lijepiti i loziti kad smo bolji za klasu.Pokazes bar istu volju,vec si bolji i nemaju sta traziti.
E ako sa foruma izvlace komentare i ako im je to glavni motiv onda poruka i od mene
JEB.AT CEMO VAM MAMICU U NEDELJU!JE.BEM TE ZELJO!
E ako sa foruma izvlace komentare i ako im je to glavni motiv onda poruka i od mene
JEB.AT CEMO VAM MAMICU U NEDELJU!JE.BEM TE ZELJO!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da smo imenicno jaci, da imamo duzi roster tacnoje, da smo sad igrom nesto ko barselona nismo.
Nevidim nijednu prednost koju cemo mi imat u derbiju sem ove dvije nabrojane, koje nisu prevaga gdje mozes upisat unaprijed bodove..
Golman isti kvalitet mozda i kvalitetni
Stoperi
Cocalic kosoric nasi stoperi su malo jaci i krila
Amoha mekic STILIC avramovski JURLADZIJA mustafic u pet deka
KRPIC/ RENAN
Vecina nasih igraca nije osjetila pritisak derbija posebno kuci gdje ce bit 4000 strunfova, a koliko im to smeta vidjeli smo protiv goska i ubica..
Od njihovi 11 igraca imas 8 igraca koji su odigrali preko 8 derbija,
Zeljo jeste bio los protiv posusja veleza i tc zrinjskog, kao imi sto sto smo losi bili u gosku sb i protiv tc drugo pol
Takodje Oni ce imat vanjski (navihaci trener ce lijepit novine po svlacionici, unutrasnji nagon da dokazu da nisu slina i da vrijede.. i na kraju ici ce na sve il nista jer ce se vodit tim nemaju sta izgubit..
Takve ekipe su naj opasnije..
Zeljo nije slabi od sb tc nit od goska.
Mi nismo uigrani, i nasu ekipu je lahko dobit ako bi sudija navlacijo bar 10% njima jer bi to moglo nama donijet jos vecu nervozu..
Pametno, bit spreman na sve trikove i igrat fudbal koda je upitanju igman
Nevidim nijednu prednost koju cemo mi imat u derbiju sem ove dvije nabrojane, koje nisu prevaga gdje mozes upisat unaprijed bodove..
Golman isti kvalitet mozda i kvalitetni
Stoperi
Cocalic kosoric nasi stoperi su malo jaci i krila
Amoha mekic STILIC avramovski JURLADZIJA mustafic u pet deka
KRPIC/ RENAN
Vecina nasih igraca nije osjetila pritisak derbija posebno kuci gdje ce bit 4000 strunfova, a koliko im to smeta vidjeli smo protiv goska i ubica..
Od njihovi 11 igraca imas 8 igraca koji su odigrali preko 8 derbija,
Zeljo jeste bio los protiv posusja veleza i tc zrinjskog, kao imi sto sto smo losi bili u gosku sb i protiv tc drugo pol
Takodje Oni ce imat vanjski (navihaci trener ce lijepit novine po svlacionici, unutrasnji nagon da dokazu da nisu slina i da vrijede.. i na kraju ici ce na sve il nista jer ce se vodit tim nemaju sta izgubit..
Takve ekipe su naj opasnije..
Zeljo nije slabi od sb tc nit od goska.
Mi nismo uigrani, i nasu ekipu je lahko dobit ako bi sudija navlacijo bar 10% njima jer bi to moglo nama donijet jos vecu nervozu..
Pametno, bit spreman na sve trikove i igrat fudbal koda je upitanju igman
Jahahah jao basica seljacica malog sto se fura na dudica
Samo Antoni Bandic ili Peljto dolaze u obzir, ostali sljam nije dorastao derbiju. Ako bude ko drugi delegiran znat ce se u kojem pravcu ide tekma
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin