Tu im je i kraj. Skupina amatera i staraca ih uzima i nakon toga poraz u Banja Luci. Kako su i krenuli sa Torpedom i Slogom, tako ce im i ubrzo biti. Uvale milione i u 10 kolu ce im prvi 10b bjezati

Tu im je i kraj. Skupina amatera i staraca ih uzima i nakon toga poraz u Banja Luci. Kako su i krenuli sa Torpedom i Slogom, tako ce im i ubrzo biti. Uvale milione i u 10 kolu ce im prvi 10b bjezati
Kakav trener takav klubStroj1946 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 22:50Ovaj Bašić je jedan od najvećih debila i ubleha što je prošao kao trener u ovom gradu. Kakve gluposti lik radi i priča. Vrhunac je sa ovom ostavkom, kakvo ubleharenje, papanluk i nivo nekog provincijskog kluba. Al kad se bolje pogleda u kojem je klubu, to dođe kao sasvim normalno i očekivano.
Oni su se vec naguzili Borcu i prodali sve, da bi nas pokusali pobjediti.Predatod je napisao/la: ↑02 okt 2023, 22:46Tu im je i kraj. Skupina amatera i staraca ih uzima i nakon toga poraz u Banja Luci. Kako su i krenuli sa Torpedom i Slogom, tako ce im i ubrzo biti. Uvale milione i u 10 kolu ce im prvi 10b bjezati![]()
![]()
![]()
![]()
Sta tek reci za kremu bh fudbala Abdulah Ibrakovic ili borba proriv korupcije, pa onda pokojni "proljece kalendarski nije nastupilo", Uscuplic, Varesanovic, Dudic ili "mi smo bolestan narod", Hurtic, Repuh, Obuca, blitvar, "nije ti ovo Akademija", onda Husref "ppmpmppm" "holeeeee", sve sami intelektualci.Stroj1946 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 22:50Ovaj Bašić je jedan od najvećih debila i ubleha što je prošao kao trener u ovom gradu. Kakve gluposti lik radi i priča. Vrhunac je sa ovom ostavkom, kakvo ubleharenje, papanluk i nivo nekog provincijskog kluba. Al kad se bolje pogleda u kojem je klubu, to dođe kao sasvim normalno i očekivano.
Husref?
Mahni i ti namazeljovolimte je napisao/la: ↑02 okt 2023, 22:54Sta tek reci za kremu bh fudbala Abdulah Ibrakovic ili borba proriv korupcije, pa onda pokojni "proljece kalendarski nije nastupilo", Uscuplic, Varesanovic, Dudic ili "mi smo bolestan narod", Hurtic, Repuh, Obuca, blitvar, "nije ti ovo Akademija", onda Husref "ppmpmppm" "holeeeee", sve sami intelektualci.Stroj1946 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 22:50Ovaj Bašić je jedan od najvećih debila i ubleha što je prošao kao trener u ovom gradu. Kakve gluposti lik radi i priča. Vrhunac je sa ovom ostavkom, kakvo ubleharenje, papanluk i nivo nekog provincijskog kluba. Al kad se bolje pogleda u kojem je klubu, to dođe kao sasvim normalno i očekivano.
Definitivno nakon rata vasa najveca legendaholyman je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:20Mahni i ti namazeljovolimte je napisao/la: ↑02 okt 2023, 22:54Sta tek reci za kremu bh fudbala Abdulah Ibrakovic ili borba proriv korupcije, pa onda pokojni "proljece kalendarski nije nastupilo", Uscuplic, Varesanovic, Dudic ili "mi smo bolestan narod", Hurtic, Repuh, Obuca, blitvar, "nije ti ovo Akademija", onda Husref "ppmpmppm" "holeeeee", sve sami intelektualci.Stroj1946 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 22:50Ovaj Bašić je jedan od najvećih debila i ubleha što je prošao kao trener u ovom gradu. Kakve gluposti lik radi i priča. Vrhunac je sa ovom ostavkom, kakvo ubleharenje, papanluk i nivo nekog provincijskog kluba. Al kad se bolje pogleda u kojem je klubu, to dođe kao sasvim normalno i očekivano.![]()
![]()
Piticama bas tesko pao poraz "ubica" protiv Zelje
Jbg, u ovakvom sistemu nažalost svako može iznijeti svoje mišljenjezeljovolimte je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:22Definitivno nakon rata vasa najveca legendaholyman je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:20Mahni i ti namazeljovolimte je napisao/la: ↑02 okt 2023, 22:54
Sta tek reci za kremu bh fudbala Abdulah Ibrakovic ili borba proriv korupcije, pa onda pokojni "proljece kalendarski nije nastupilo", Uscuplic, Varesanovic, Dudic ili "mi smo bolestan narod", Hurtic, Repuh, Obuca, blitvar, "nije ti ovo Akademija", onda Husref "ppmpmppm" "holeeeee", sve sami intelektualci.![]()
![]()
Ne, ne, ima već par sezona preuzeli ste od nas to "prvaci svijeta, prvaci svemira, prvaci u septembru, oktobru", itd. Vi se furate da ste najbolji, najjači, itd. A što se tiče prvog kola kvalifikacija to možda za vas vrijedi, za nas jok.BiHSportman je napisao/la: ↑02 okt 2023, 22:49Ja ne znam kako ste svake godine prvaci svijeta, a onda vas ohlade Torpedo i Sloga. Nakon 5. pobjeda vi se možete potući i sa Realom, ali iz Donje Jajine. Samo nastavite, možda nekada prođete prvo kolo kvalifikacija.
Mole ga jer nemaju koga dovest,m a moljakaju oni tako svakog, navikli.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, goGlobal, MaroonBjelave, supervizor i 27 gostiju.