Bjelorusija.
Na to se i furaju. Apsolutno adekvatno za FK SNSD.
Bjelorusija.
A dobroDovoljan je napisao/la: ↑03 okt 2023, 10:49Meni je normala, antikvitet je toDirektorcic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 10:48E zaboravio sam ovo komentarisar,meni je ovo dno dna. Samo stolnjak kakav vezeni da bace preko stola, voca i bombona na stolu ono da bude, vazna sa cvijecem. Ovo je ruglo
naravno da ne treba, poceli ste s nekim akcijama, oduzimanje palija u doboju, tuce u mostaru na kosevu, samo jos treba neko da glavom plati.
mora se to malo modernizovati. nije srednji vijek. Te stolice mozes naci kod vas i u nekoj antikvarniciletsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:11Kakav god da je nama je najljepšio čemu oni, o stolicama u pres sali, bem ti sunce
![]()
![]()
Kako da se modernizuje kada su uložili 50 miliona u teniski stadionLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:14mora se to malo modernizovati. nije srednji vijek. Te stolice mozes naci kod vas i u nekoj antikvarniciletsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:11Kakav god da je nama je najljepšio čemu oni, o stolicama u pres sali, bem ti sunce
![]()
![]()
![]()
@svrakino1921 brate da ozdravis sto prije, prirode se hvataj sto ti neko rece.. Pozitivne misli i ne daj se.. uzivaj na ovom ludom pdfu![]()
Ko kad je Deen sjedio kod Faruka u studiju u LZN, kaze fino si ti ovo uredio, domacinskiDirektorcic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 10:48E zaboravio sam ovo komentarisar,meni je ovo dno dna. Samo stolnjak kakav vezeni da bace preko stola, voca i bombona na stolu ono da bude, vazna sa cvijecem. Ovo je ruglo
Jedan od najljepših gradova u BiH.letsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:11Kakav god da je nama je najljepšio čemu oni, o stolicama u pres sali, bem ti sunce
![]()
![]()
haj ba ne zajebajiletsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:11Kakav god da je nama je najljepšio čemu oni, o stolicama u pres sali, bem ti sunce
![]()
![]()
Vi ste jedini tim koji je ulozio milione i nikakav pomak nemate tako da to okretanje price ostavite za neka druga vremena
Ovo je pogled na industrijsku zonu, ruglo takorećiDovoljan je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:19Jedan od najljepših gradova u BiH.letsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:11Kakav god da je nama je najljepšio čemu oni, o stolicama u pres sali, bem ti sunce
![]()
![]()
![]()
samo je radnik bijeljina imao jace press saleTeaM87 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:20haj ba ne zajebajiletsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:11Kakav god da je nama je najljepšio čemu oni, o stolicama u pres sali, bem ti sunce
![]()
![]()
uzasne su vam stolice, nista to ne znaci naravno za klub i generalno stadion, ali ovo je smijesno
![]()
Mi ga placamo ali pisalo se kod nas na forumu da su nasi izganjali da saudijci plate kompenzaciju. Nego brt koliko ima istina da je Mirvic zaposlio Ajlu da menadzerise igrace i da ce ona od sada mlade igrace uzimati pod ugovor?
Pa jesmo domaćinska ekipa ili nismo !?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:28Meni je cak simpaticno. Ovakve su stolice po svadbenim salonima u provinciji. Fali bijeli stoljnak, na sredinu solanica, biber i ulje. Onda konobar prvo mezu servira, pocastite se gospodine Klafuric, sta cete popit![]()
pomak je ostvaren da ga vi necete ni za 10 godina moci napraviti,ovakva akademija,transferi,igraci koje vi mozete samo sanjati,titule,nesto sto sanjate od kad su investitori usli u Sarajevo.
Lijepo je sto jest jest, zadnjih godina barem jednom ljeti odem. Najljepsi mi je dio uz cestu gdje onaj bus vozi (nemam pojma kojiletsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:24Ovo je pogled na industrijsku zonu, ruglo takorećiDovoljan je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:19Jedan od najljepših gradova u BiH.letsgofighter je napisao/la: ↑03 okt 2023, 11:11
Kakav god da je nama je najljepšio čemu oni, o stolicama u pres sali, bem ti sunce
![]()
![]()
bujrum, Vrbas, rafting, piva, ćevapi
iz Sarajeva preko ljeta masa omladine dolazi, napravićemo IRL meeting foruma
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Burberry46, ristagrad, StevieG8 i 25 gostiju.