A realno lice na nista, dok se ne upale.
Daj milion i uzmi ga.IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 12:03Pitanje za bolje informisane navijace FC Zeljeznicar.
Da li bi vas klub prihvatio na zimu offer gradskog rivala za Abdulmalika Al-Jabera u iznosu od nekih $250k? Nije provokacija, govorim o hipotetickom scenario.
Pozdrav!
prosla su vremena naivnih arapa u SarajevuKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 okt 2023, 12:17Daj milion i uzmi ga.IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 12:03Pitanje za bolje informisane navijace FC Zeljeznicar.
Da li bi vas klub prihvatio na zimu offer gradskog rivala za Abdulmalika Al-Jabera u iznosu od nekih $250k? Nije provokacija, govorim o hipotetickom scenario.
Pozdrav!
U ponedjeljak oni igraju.
Hvala.Espiritosanto je napisao/la: ↑03 okt 2023, 12:59U ponedjeljak oni igraju.
Velež u petak,nisu oni na rezultatima još update uradili
HvalaTorino je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:39Da si ti nama živ i zdrav, ako ti pomažu ova podbadanja, udri brate halal bilo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:37Kralju cuvaj se i ozdravi sto prijesvrakino1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:26
Bila je kontrola
Sve ok.
Imao sam tesku operaciju
I tesko sam bolestan
Moram se pazit i cuvat
Ovaj forum mi dode ko terapija
Hvala na pitanjju
Ziv i zdrav ti meni bio
Zdravlje je najbitnije
Bolestan covjek ima samo jednu zelju
Zdrav 101 zelju
Pitanje za vas, rhetorical: Ako vam ja sada dam $1.000.000 i "halalim" taj novac, znajuci da ga ne mozete vratiti, da li je to zaista pozajmica? Formalno-pravno takvu transakciju mozemo tretirati kao pozajmicu, ali ona to nije.
Hvalanapoleon72 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:39Brz oporavak legendosvrakino1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:26Bila je kontrola
Sve ok.
Imao sam tesku operaciju
I tesko sam bolestan
Moram se pazit i cuvat
Ovaj forum mi dode ko terapija
Hvala na pitanjju
Ziv i zdrav ti meni bio
Zdravlje je najbitnije
Bolestan covjek ima samo jednu zelju
Zdrav 101 zelju
Fucking unbelievableIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 13:42
Ponavljam, nema se sta oprastati, sve je oprosteno unaprijed.
Vasa prica ne drzi vodu, prestanite je ponavljati like a broken record!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, laznokrilo, MaroonBjelave, mma_hz, mosarajvosa83, Pantelija, rishovski, Vanja8 i 60 gostiju.