Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel moguce da neki vjeruju da je ovo fkt Mirvic......
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Kako je Tan utrpao majicu u pantole, Mirvic stisnuo posaljiDirektorcic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 16:29Vincentu Tanu se prikenjalo od ove corbe, pa je Mirva uhvatio slobodan trenutak da se javi raji na forumu![]()

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Počela je ložiona. Sinergija. Vojnici kluba.
Joj svani Nedjeljo da im ogadimo sve što ima veze sa fudbalom!
The saddest thing in life is wasted talent.
Sta je sad Mirvic skontao.
Prosli put kad je bio u posjeti kod Amidze, legla ozbiljna lova za prelazni rok.
Opet nesto smjera, vidjet cemo uskoro sta

- FKS -
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sto se mene tice, samo ga tako nastavite zivjeti, ja bih volioRatoborniMrmot je napisao/la: ↑03 okt 2023, 16:26Grebali ste se i grebete se i dalje od opstine, grada, kantona. To si zaboravio, a ?AngelDiMaria je napisao/la: ↑03 okt 2023, 16:18toliko je vama otprilike otpisala drzava uz pomoc sda i sdp. sadakasi. sta, mirvic duzan sam sebi ili kako vec.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑03 okt 2023, 16:15
Finansijski izvjestaj FKS za 2022 kaze drugacije![]()
Znas ono, donacija vs pozajmica![]()
Tek sada vidim smajli njanjanja
13.6 miliona maraka duga zakljucno sa 2022, a tek zavala krece ove sezone. Bice cvaja zakljucno sa 2023![]()
![]()
![]()
Ne budalimilion plafon, ostalo smo mi zavrsili, vjerni navijaci Zeljeznicara.
Zivimo Zeljeznicar
Da sumiram pricu, mi koji se raspadamo smo/cemo biti duzni cca 4 miliona, a pitari haman 20 milionaDoduse mi imamo imovinu, a vi ves masinu i poljoprovredno zamljiste pod zakupom
![]()
![]()
![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Joj mrmot mjesecima sebi dolazi,nije mu jos uvijek dobro. Pricate ovu pricu 10 godina samo sa razlicitih nikova gej nam je admir da nam objasni kako propadamo sljedece sedmice?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑03 okt 2023, 16:17Da, da, dok vas ne ugase zbog prevara ( izvlacenja legalnog kesa za ko zna kakve talove od gudre do stimanja tekmi ) ili dugovanja.
Kanton i nije toliko losa opcija, realno![]()
Da se hoće i Zeljkan prodati… samo da ne slušamo istu priču godinama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 16:59Joj mrmot mjesecima sebi dolazi,nije mu jos uvijek dobro. Pricate ovu pricu 10 godina samo sa razlicitih nikova gej nam je admir da nam objasni kako propadamo sljedece sedmice?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑03 okt 2023, 16:17Da, da, dok vas ne ugase zbog prevara ( izvlacenja legalnog kesa za ko zna kakve talove od gudre do stimanja tekmi ) ili dugovanja.
Na terenu i van terena
Majstor improvizacije
Hahahah...... Jao debila, ne mogu da vjerujem kakvi imbecili uopšte imaju pravo da budu novinari....
Opet mu neko kupio čokoladu..... yebem ti sve debilno, reko sam ti Čauševiću davno da je za tebe samo poso dostavljača hrane, to je tvoj vrhunac....
Majstor improvizacije
Hahahah...... Jao debila, ne mogu da vjerujem kakvi imbecili uopšte imaju pravo da budu novinari....
Opet mu neko kupio čokoladu..... yebem ti sve debilno, reko sam ti Čauševiću davno da je za tebe samo poso dostavljača hrane, to je tvoj vrhunac....
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ne razumijes ti to, to je filozofija, kontas...tabba77 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:01Da se hoće i Zeljkan prodati… samo da ne slušamo istu priču godinama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 16:59Joj mrmot mjesecima sebi dolazi,nije mu jos uvijek dobro. Pricate ovu pricu 10 godina samo sa razlicitih nikova gej nam je admir da nam objasni kako propadamo sljedece sedmice?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑03 okt 2023, 16:17
Da, da, dok vas ne ugase zbog prevara ( izvlacenja legalnog kesa za ko zna kakve talove od gudre do stimanja tekmi ) ili dugovanja.
Ova mi je njihova najjaca bila
A da nisu imali naklonost politike, zavrsili bi ko ce lik bukvalno.
U budućnosti svaki klub ce imati pravo traziti Grant od kantona da isplate dugovanja prema drzavi. Ono fazom duzan banci milion pa ti banka pokloni milion da im vratis milion. Samo sto su ovo sredstva gradjana.
Da ih nema trebali bi ih izmisliti
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Improvizao pet poraza. Ne znaju ljudi pasa sastaviti plac
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nemojte se svađati..AngelDiMaria je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:06Ne razumijes ti to, to je filozofija, kontas...tabba77 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:01Da se hoće i Zeljkan prodati… samo da ne slušamo istu priču godinama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 16:59
Joj mrmot mjesecima sebi dolazi,nije mu jos uvijek dobro. Pricate ovu pricu 10 godina samo sa razlicitih nikova gej nam je admir da nam objasni kako propadamo sljedece sedmice?
U budućnosti svaki klub ce imati pravo traziti Grant od kantona da isplate dugovanja prema drzavi. Ono fazom duzan banci milion pa ti banka pokloni milion da im vratis milion. Samo sto su ovo sredstva gradjana.
Fk Željezničar.
To ono nikom te ne damo a gaće skinuli i kačili američke zastave kad je Diglišić bio aktuelan? Skandiranje savezu da je sluga politike a u isto vrijeme tražili da im savez posudi pare?AngelDiMaria je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:06Ne razumijes ti to, to je filozofija, kontas...tabba77 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:01Da se hoće i Zeljkan prodati… samo da ne slušamo istu priču godinama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 16:59
Joj mrmot mjesecima sebi dolazi,nije mu jos uvijek dobro. Pricate ovu pricu 10 godina samo sa razlicitih nikova gej nam je admir da nam objasni kako propadamo sljedece sedmice?
Zafalilo para pa se sad ide Tanu ponovo na noge. Biće veselo kad ovaj balon eksplodira. Kantonalna će biti premija.
Uostalom cijena zapada za derbi i broj ulaznica koje su dobili Manijaci sve dovoljno govori.
Uostalom cijena zapada za derbi i broj ulaznica koje su dobili Manijaci sve dovoljno govori.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nadamo se da će nas ispoštovati kvalitetnim foto izvještajem, ipak se radi o izuzetno rijetkoj pojavi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jesu brate jedno naselje im sinoc fasovalo malo noga u glavu vam tam i kuci svako sebiLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 okt 2023, 14:12nesto se vlogeri ne javljaju od sinoc?? nisam navikao, Jesu svi na brojunofearhz je napisao/la: ↑03 okt 2023, 14:11Ne provociram Allaha mi ali ja bi volio kad bi ga kupili i samim tim da pomognemo FK Zeljeznicaru gradskom rivalu. Ne znam koja budala prizeljkuje gasenje starog gradskog kluba… Nek ste vi nama zivi i zdravi i vidimo se za vikend da vratimo onaj stari sjaj derbija. Valjda ce bit puno palog obiljezja na tribinama(sinoc sam sanjao da je ograda na sjeveru puna obiljezja ManijakaIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 12:03Pitanje za bolje informisane navijace FC Zeljeznicar.
Da li bi vas klub prihvatio na zimu offer gradskog rivala za Abdulmalika Al-Jabera u iznosu od nekih $250k? Nije provokacija, govorim o hipotetickom scenario.
Pozdrav!)
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Bordo10, supervizor i 24 gosta.