Ha
Je li te zastavnik pozvao tebe i guznog havera na raport
poslije sinoćnje blamaže na forumu?
Ha
ABd, saznat ce se ko si.Meraak1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:48Kurir -Vucic -Mitomani, sve je to ok jel? spomenes im njihovog bivseg psihologa Karadzica .. to je vec fuj?
Ma majke vam ga nabiem, mrsh u pm
Ma nešto u stilu”puši qurac”MocMahale444 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:11@Let
Tikvanima s lavora moras oštrije odg, labavo je to paša moj.
Nije bas zbog tog boda, nego vi se ponadate taman i ukaze se npr Krpic ili Bekric (iz slobodnog, pa šprint ko nikad u životu).Vanja8 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:49MocMahale444 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:45E dusa draga Vanjoni veli strah ga sto su favoritiVanja8 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:39
Ma iskreno, mene je vise strah sto smo ovoliko favoriti, ni prvi ni zadnji derbi da izvuce maksimalu iz trenutno "slabije" ekipe...Kad se sjetim ,Cala na klupi, mi losi do bola, ne znam koliko ono do kraja, Alaim je degazira lopta do Matka i 0:1...
Pa onda one vase rapsodije na Kosevu sa Biscevicem...
Ma skijas, je teski profesionalac, lik mrtav hladan kaze, "Ma ne interesuje me koje s druge strane terena"![]()
![]()
![]()
Obicno, svi tatrljaju neke gluposti, ali ovaj je fanatik zesci, kupio nas je frajer ko niko do sada, a znas i sam kako je tesko uvaliti se pitarima![]()
![]()
![]()
![]()
Cc zar u derbiju ima favorita?
Inspektor Kluzo ce vam odrzati lekciju, ima skijas da se sanka.
Crven fesic ne gotivim zbog matka ebo vas on.![]()
![]()
![]()
![]()
Matija nedavno bio u gradu,, a zato ti i opisah onu akciju, u zivotu svom veci muk na Grbavici nisam osjetio dok mi ne riknusmo...
![]()
![]()
![]()
Ma dobro za ovaj strah, cisto malo da osjetite da ste i vi bitni, a ne slavlje ako se Sarajevu otkine bod...![]()
Ti samo brines za trecu nogu.Pitarsam je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:53Ma nešto u stilu”puši qurac”MocMahale444 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:11@Let
Tikvanima s lavora moras oštrije odg, labavo je to paša moj.
Oštro,intelegento start sa 3 noge!![]()
Cuj malog debilkana sa dva zuba,TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:52ABd, saznat ce se ko si.Meraak1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:48Kurir -Vucic -Mitomani, sve je to ok jel? spomenes im njihovog bivseg psihologa Karadzica .. to je vec fuj?
E jbga buraz,vazda je bilo nada umire poslednja...Ali vjerujem, da ako to sad uradite da ce vatromet biti u N.Sarajevu...MocMahale444 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:53Nije bas zbog tog boda, nego vi se ponadate taman i ukaze se npr Krpic ili Bekric (iz slobodnog, pa šprint ko nikad u životu).Vanja8 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:49MocMahale444 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:45
E dusa draga Vanjoni veli strah ga sto su favoriti![]()
Cc zar u derbiju ima favorita?
Inspektor Kluzo ce vam odrzati lekciju, ima skijas da se sanka.
Crven fesic ne gotivim zbog matka ebo vas on.![]()
![]()
![]()
![]()
Matija nedavno bio u gradu,, a zato ti i opisah onu akciju, u zivotu svom veci muk na Grbavici nisam osjetio dok mi ne riknusmo...
![]()
![]()
![]()
Ma dobro za ovaj strah, cisto malo da osjetite da ste i vi bitni, a ne slavlje ako se Sarajevu otkine bod...![]()
Daj ba kakvi mi bitni, ko vam je zadnjih godina osim nas uvalio 5 komada?
Meraak1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:58Cuj malog debilkana sa dva zuba,TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:52ABd, saznat ce se ko si.Meraak1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:48Kurir -Vucic -Mitomani, sve je to ok jel? spomenes im njihovog bivseg psihologa Karadzica .. to je vec fuj?
![]()
Jbga kiša pljušti Gosk se razbacao a kod nas ti je sve merhametli, mozes igrati bez nekog naboja pa nek bolji pobjedi. Gosk iskoristio svoje i vozdra.Vanja8 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:59
E jbga buraz,vazda je bilo nada umire poslednja...Ali vjerujem, da ako to sad uradite da ce vatromet biti u N.Sarajevu...
Ono jes' , za peticu si u pravu, tu ti ne mogu adekvatno odgovoriti jer mogao bih pmenuti tricu, ali vama su je trpali razni GOSK-ovi, Sloge...
Nije da niste navikli...
Jesi to ljubomoran Allaha ti
MocMahale444 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:05Jbga kiša pljušti Gosk se razbacao a kod nas ti je sve merhametli, mozes igrati bez nekog naboja pa nek bolji pobjedi. Gosk iskoristio svoje i vozdra.Vanja8 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:59
E jbga buraz,vazda je bilo nada umire poslednja...Ali vjerujem, da ako to sad uradite da ce vatromet biti u N.Sarajevu...
Ono jes' , za peticu si u pravu, tu ti ne mogu adekvatno odgovoriti jer mogao bih pmenuti tricu, ali vama su je trpali razni GOSK-ovi, Sloge...
Nije da niste navikli...
Sir.Vladex i Sloga nas slozili ko drva.
Eh sad mlatnuli smo športske eno se ibrete na Brijegu.
Samo za vas imamo spešl poklon. Živ mi tikako god.
Naj smo gori od svu decu.
TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:00![]()
ZapamtiVanja8 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:13MocMahale444 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:05Jbga kiša pljušti Gosk se razbacao a kod nas ti je sve merhametli, mozes igrati bez nekog naboja pa nek bolji pobjedi. Gosk iskoristio svoje i vozdra.Vanja8 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 19:59
Nije da niste navikli...
Naj smo gori od svu decu.![]()
![]()
![]()
Ma dobro, listicu ste pobijedili zahvaljuci Budimiru, on glumi Simeona i samo kontre igraju...
Ja sam znao da onom vasem hrkljusu nece moci izdrzati...![]()
MocMahale444 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:17ZapamtiVanja8 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:13MocMahale444 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:05
Jbga kiša pljušti Gosk se razbacao a kod nas ti je sve merhametli, mozes igrati bez nekog naboja pa nek bolji pobjedi. Gosk iskoristio svoje i vozdra.
Naj smo gori od svu decu.![]()
![]()
![]()
Ma dobro, listicu ste pobijedili zahvaljuci Budimiru, on glumi Simeona i samo kontre igraju...
Ja sam znao da onom vasem hrkljusu nece moci izdrzati...![]()
![]()
Ma vrijedjati mrtve?!?MocMahale444 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:11Jesi to ljubomoran Allaha ti
Vidi karate kid crni pojas drugi dan, moras malo prestati lagati. Ti u lazima **** kristijanu nanu bolan, jesi realan pa ti dzuturum dosao ovdje prosipati pamet i vrijedjati mrtve.
Al je dosadan ovaj Šešeljov bot u pm .. haveru budi miran, prouci nestoPitarsam je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:43Ma vrijedjati mrtve?!?MocMahale444 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:11Jesi to ljubomoran Allaha ti
Vidi karate kid crni pojas drugi dan, moras malo prestati lagati. Ti u lazima **** kristijanu nanu bolan, jesi realan pa ti dzuturum dosao ovdje prosipati pamet i vrijedjati mrtve.
Ko je preselio?
Ti, meerakbulja?
Matrixkontras?
Bas vas mitomane volim kandjijat.
A možete uzvratiti samo primitivizmom i bolesnim
Homo upisima.
Samo nastavite,grohotom se smijem![]()
Hajd mi ti prouči pravoslavac?!Meraak1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:47Al je dosadan ovaj Šešeljov bot u pm .. haveru budi miran, prouci nestoPitarsam je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:43Ma vrijedjati mrtve?!?MocMahale444 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 20:11
Jesi to ljubomoran Allaha ti
Ko je preselio?
Ti, meerakbulja?
Matrixkontras?
Bas vas mitomane volim kandjijat.
A možete uzvratiti samo primitivizmom i bolesnim
Homo upisima.
Samo nastavite,grohotom se smijem![]()