FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la padobranac1978 » 12 mar 2011, 16:14

procitaj par postova prije,idem svaku tekmu,ne idem samo u vas grad jer sam tamo bio u vojsci i zgadio mi se,fujjjjjjjjjjjj...i to gađenje se nastavlja i dan danas....ti si toga svjestan da ste najodvratniji,ali nemas ljudskosti da priznas....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

progras
Kontakt:

Post Postao/la progras » 12 mar 2011, 16:15

nasih nema jos na stadion ovo je prava smijurija kao da idu u Zimbabve ovo sve treba tuziti

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 mar 2011, 16:19

padobranac1978 je napisao/la:procitaj par postova prije,idem svaku tekmu,ne idem samo u vas grad jer sam tamo bio u vojsci i zgadio mi se,fujjjjjjjjjjjj...i to gađenje se nastavlja i dan danas....ti si toga svjestan da ste najodvratniji,ali nemas ljudskosti da priznas....

gdje si sluzio ba vojsku?..kod koga de mi reci hajde eto mozda smo u isotj generaciji sluzili ba nemoj zezat :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 mar 2011, 16:22

SaltCityAttack je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:procitaj par postova prije,idem svaku tekmu,ne idem samo u vas grad jer sam tamo bio u vojsci i zgadio mi se,fujjjjjjjjjjjj...i to gađenje se nastavlja i dan danas....ti si toga svjestan da ste najodvratniji,ali nemas ljudskosti da priznas....

gdje si sluzio ba vojsku?..kod koga de mi reci hajde eto mozda smo u isotj generaciji sluzili ba nemoj zezat :)

obisao Kozlovac uzduz i poprijeko,i ti meni pricas kako serem po forumu a i ti sprco godina i godina,pa isto radis,cccccccc

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 mar 2011, 16:23

hahahaha cuj ovog ovaj ko Hadzic sto je pljuvo Malkica u tunelu, kad mu je reko djetetu , kao sto vas Zrinjski dobije, a mi ne mozemo ni kuci vas dobit :)...hoce ljudi na silu bodove :( :( tuga majkemi...kako ste tako ko djeca u pm, stvarno mi se sve vise i vise gadi pisat po ovim forumima, sve balavac do balavca majkemi...ovaj bi bodove da im i poklonimo ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 mar 2011, 16:24

Konacno nasi ulaze na stadion .... bruka da nas hoce suspendovati volio bi vise nego se hljeba najesti kad smo najpoganija nacina na svijetu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

semco
Kontakt:

Post Postao/la semco » 12 mar 2011, 16:25

Treba biti objektivan simpatizeri i fukare nisu krive za ovo sto se desava.I nema smisla vrijedati grad Tuzlu i njegove stanovnike.Zao mi je hordi koje su najvise ispastale zbog situacije u Tuzli platile a nisu dosle do stadiona.Opet ponavljam vrijeme je da u tuzlanskom sportu opcenito dode do promjea.I Fukare bih tek onda krivio da nakon ove situacije kada su se borile za tribinu sada se povuku i ne nastave borbu za spas kluba legalnim sredstvima

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 mar 2011, 16:26

Dirk je napisao/la:Konacno nasi ulaze na stadion .... bruka da nas hoce suspendovati volio bi vise nego se hljeba najesti kad smo najpoganija nacina na svijetu !

bice jedno devet minuta,kakva budalastina pa trebali su se sami vratiti,a ne da ih handre svakakvi levati....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 mar 2011, 16:27

Dirk je napisao/la:Konacno nasi ulaze na stadion .... bruka da nas hoce suspendovati volio bi vise nego se hljeba najesti kad smo najpoganija nacina na svijetu !

pa mi nismo ni usli sta sad ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

progras
Kontakt:

Post Postao/la progras » 12 mar 2011, 16:27

hoce ako bog dragi da pa da nasih par timova igra balkansku ligu,nek sve suspenduju i to dozivotno! HZ ce uci oko 70 minute a izace oko 80 minute haha
Zadnja izmjena: progras, dana/u 12 mar 2011, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 mar 2011, 16:28

SaltCityAttack je napisao/la:

pa mi nismo ni usli sta sad ?

jao,poređenja....

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 mar 2011, 16:29

Vratimo se na utakmicu :S Još uvijek je 0:0.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 mar 2011, 16:32

hahahahahhaaaaaaaaaaaa,prekid bio 2 minute zbog lopte.....joj,majko mila lige i govana....

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 mar 2011, 17:07

padobranac1978 je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:normalno da cemo pobijedit,zar nemo sumnja u to ?

i to ima da im bivsa "komsinica" presudi :lol: :lol: :lol:

ne znam jeli se otrijeznila...

ipak je mahmuran :lol: :lol:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 mar 2011, 17:09

Eto, prosusmo bodove na svom terenu, ciao Europa za ovu sezonu. Kako sam čuo, bili smo bolji tokom čitavog susreta, Sarajevo se većinom branilo i pokušavalo iz kontri, ali bezuspješno. Šteta što nisam mogao otići na utakmicu, bio sam na takmičenju ('ajde makar sam prošao dalje).
Nadajmo se da ćemo ovaj remi na svom terenu nadoknaditi u sljedećem kolu protiv Želje, mada će biti jako teško jer se Plavi bore za titulu.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2011, 17:28

Sad sa meca,zasluzili smo 3 boda,ali sreca nije bila na nasoj strani.Dobre sanse preko Mujica(precka) i Bosnjaka (stativa) nisu iskoristene,Mesanovic opet fula zicer pred kraj,poceo me nervirat vec,al golman Jovic spasio goste.Gosti nista narocito nisu pokazali,imali su dobre sanse preko Pehlica i Kojasevica,ali nisu iskoristili..Pehlic imao jedan ostar start i zasluzio zuti,a Torlak je na kraju zasluzio crveni karton,jer je bio zadnji igrac odbrane,al eto sudija samo zuti.Veoma korektan mec sa obje strane,Sloboda bolja,al eto izvukose gostujuce balerine bod.Bekic kod nasih pozutio zbog simuliranja penala,ali dok ne vidim necu nista reci.Eh sad ono sto se desavalo prije meca ne mogu napisati,jer dok se to desavalo nisam bio u blizini,vec sam bio kod ekonomske skole,tako da necu bezze pisat o necemu gdje nisam bio i nisam vidio sta se dogadjalo.Policija je upropastila ovaj mec svojim odlukama da ne puste domacine na sjevernu tribinu,i,izgleda da je neko zelio da ovakav scenario ispadne.Prolazio sam oko pola 2 dole kraj kaveza,vidio sam dosta specijalaca kod kaveza,i nekoliko ih je bilo poredano kraj sjeverne tribine.Bas me zanima koliko je se fukara skupilo kod kaveza,ako neko zna neka napise,naravno ako zeli ? Nezz koliko ce ovi incidenti utjecat na grupu,mozda ce ponovo navijace maknut sa tribine,ko zna ? Postavlja se pitanje,zasto su nas pustili u mecu protiv Slavije na sjevernu tribinu,a sada nam je nisu zeljeli ustupiti ? Sada idemo Zeljeznicaru,tesko cemo nesto napraviti,a onda docekujemo Zrinjski koji moramo pobjediti..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 mar 2011, 17:35

TZ_BoY je napisao/la:puu ... jesu sretni u pm .... stetiva precka i sudija su bili nihovi saveznici ..... jesuli sve fukare dosle na A tribinu posle onog incidenta :?: eno horde sad cekaju da se rascisti pa da i oni ljepo kuci krenu ..... :|

pojasni malo

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 12 mar 2011, 17:39

TZ_BoY je napisao/la:puu ... jesu sretni u pm .... stetiva precka i sudija su bili nihovi saveznici ..... jesuli sve fukare dosle na A tribinu posle onog incidenta :?: eno horde sad cekaju da se rascisti pa da i oni ljepo kuci krenu ..... :|

pojasni malo
na kraju utakmice 90 min zadnji igrac obara alena u 16 sudija izvlaci i daje mu zuti sramota i jos + sto je bilo zaleda koja nisu trebala biti sudena + sudiska nadoknada bila samo 3 min , a bilo 6 izmjena i jedno 6 minuta prekida
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 mar 2011, 17:44

Cujem da ste psovali Avdicu a on se eleganto uhvatio za racku i provocirao vas time :lol:

Prvo strumfovima poljubi grb na grbavici a sad na vase provociranje se fata za kitu :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 mar 2011, 17:46

TZ_BoY je napisao/la:

pojasni malo
na kraju utakmice 90 min zadnji igrac obara alena u 16 sudija izvlaci i daje mu zuti sramota i jos + sto je bilo zaleda koja nisu trebala biti sudena + sudiska nadoknada bila samo 3 min , a bilo 6 izmjena i jedno 6 minuta prekida

vidjecemo na TV-u taj sumnjivi penal,zna se nekad uciniti da je nesto sumnjivo,ali kamere pokazu drukcije....

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.