FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Spasi ih Ulreich. Ovo je sramotna partija, igraci zasluzuju i novcane kazne i svake druge.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Nemal' 2:2, u zadnjim sekundama, k'o protiv Bayera. Utakmica za splovilo. Nema uzivanja kad gledaš Bayern, na stranu ove pobjede na mišiće.
@armando, s kim se ti raspravljaš, ja sam nešto očito prespav'o ?
@armando, s kim se ti raspravljaš, ja sam nešto očito prespav'o ?

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Šta Ulreich odbrani u zadnoj minuti.
Opet Tel taj momak će biti mašina. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
Vragovima i galata skinula skalp 
Ljudi postali **** od ekipe..ovaj ten Hag za Haga jarane…sta im radi.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ima li kod tebe trener ikakvih odgovornosti za ocajne partije?!?!??!?!?Bundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:56Spasi ih Ulreich. Ovo je sramotna partija, igraci zasluzuju i novcane kazne i svake druge.
Da je neki drugi imao bi...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Normalno da ima. Ali podatak iz 50 minute govori kolika je kurcobolja vladala kod igraca citav mec. Sedam kilometara manje pretrcali do tada. Mrsko im bilo i igrati utakmicu, jedini Kane se trudio.harden je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:58Ima li kod tebe trener ikakvih odgovornosti za ocajne partije?!?!??!?!?Bundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:56Spasi ih Ulreich. Ovo je sramotna partija, igraci zasluzuju i novcane kazne i svake druge.
Da je neki drugi imao bi...
I am not yet born; O hear me.
Nisam uzrujan jer se ovako nesto očekivalo. Bit će bolje, ako ne onda noga i ovom treneru. Mada više nije rano da se sudi. O detaljima ne bih ovaj putCentre forward je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:56Nemal' 2:2, u zadnjim sekundama, k'o protiv Bayera. Utakmica za splovilo. Nema uzivanja kad gledaš Bayern, na stranu ove pobjede na mišiće.
@armando, s kim se ti raspravljaš, ja sam nešto očito prespav'o ?![]()

Aa podjebavam ovog nitkova iz Čemerike, koji mrzi Bajern iz dna duše. Već je nekoliko nikova potrošio kao navijač Dortmunda i ko fol sada miasanmia.

Treba se sa njim sprdati jer mu je to terapija

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
A dobro Kopenhagen nije izgubio kući u LP zadnjih 6 tako da treba biti zadovoljan 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Il makar nismo popusili kuci od Galate.
Jos

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- bavaracmujo
- Kontakt:
Iskreno moram priznati da sam zadnjih 10minuta gledo kombinovano nas i vragove i ono bas sam se ismijo a i bilo mi drago ono full, propali dabogda i ugasili se zbog proslih vremenamuhamedhulk je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:58Vragovima i galata skinula skalp

Kopenhagen po ovom što sam vidio bi hladno mogao biti drugi na kraju.Ali kakav skok Kanea i guranje u šansu Mullera koji baci trojicu zajedno sa golmanom i pruži pas Telu.
Jedan je Thomas Muller.
Jedan je Thomas Muller.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Miriso sam X od jučer, ali Muller, Tel i Ulreich ne dadoše. Mrzim ovaj fudbal i ovakve pobjede, jer dugoročno ne donose ništa.
-
- Kontakt:
Ti si druze bolestan , pod hitno mjenjaj doktora i terapiju.armando je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:03Nisam uzrujan jer se ovako nesto očekivalo. Bit će bolje, ako ne onda noga i ovom treneru. Mada više nije rano da se sudi. O detaljima ne bih ovaj putCentre forward je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:56Nemal' 2:2, u zadnjim sekundama, k'o protiv Bayera. Utakmica za splovilo. Nema uzivanja kad gledaš Bayern, na stranu ove pobjede na mišiće.
@armando, s kim se ti raspravljaš, ja sam nešto očito prespav'o ?![]()
![]()
Aa podjebavam ovog nitkova iz Čemerike, koji mrzi Bajern iz dna duše. Već je nekoliko nikova potrošio kao navijač Dortmunda i ko fol sada miasanmia.![]()
Ti veze nemas ko sam ja , a i bolje ti je da ne znas , ti ces ovdje odredjivati , ko ce za koga navijati.
Ciste gluposti pises.
Treba se sa njim sprdati jer mu je to terapija![]()
Zadnja izmjena: bayernmiasanmia, dana/u 03 okt 2023, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Idu vragovi putem ispadanja

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Spasi nam Sven u subotu bod a danas sva tri, momciluk. Steta sto mu ne mogu prezalit onaj Real.
Rutinskih 1:2
Rekao sam i ranije, bit ce sve vise ovih utakmica gdje je protivnik ravnopravan. Muller ima taj Bayernov gen o kojem se toliko prica, i onda kad vidis njega kako se bori gine na terenu jasno ti je koliko ostale boli neka stvar. Imao je i asist za Goretzku pored onoga za Tela, dva asista vise nego Sane i Coman zajedno.
Steta je sto ne iskoristavamo puni potencijal Kanea, ljudi mu nisu u stanju poluprilike stvorit, sramota.
Ne mogu se oteti utisku da bolje igramo sa dvojicom naprijed, ali moze biti i da je do spleta okolnosti.
Tuchel bi morao otici sto prije, ne lici ovo ni na sta, ne micemo se s mjesta mjesecima vec. Rasut ce nas netko na dijelove prije ili kasnije.
Rekao sam i ranije, bit ce sve vise ovih utakmica gdje je protivnik ravnopravan. Muller ima taj Bayernov gen o kojem se toliko prica, i onda kad vidis njega kako se bori gine na terenu jasno ti je koliko ostale boli neka stvar. Imao je i asist za Goretzku pored onoga za Tela, dva asista vise nego Sane i Coman zajedno.
Steta je sto ne iskoristavamo puni potencijal Kanea, ljudi mu nisu u stanju poluprilike stvorit, sramota.
Ne mogu se oteti utisku da bolje igramo sa dvojicom naprijed, ali moze biti i da je do spleta okolnosti.
Tuchel bi morao otici sto prije, ne lici ovo ni na sta, ne micemo se s mjesta mjesecima vec. Rasut ce nas netko na dijelove prije ili kasnije.
Babura moj kakvu klempu, ovaj covjek ce nam prekinuti niz ligaskih titula

- bavaracmujo
- Kontakt:
Sve potpisujem samo ispravka krivog navoda nije imo vise ubacaja od comana i sanea nego od citave ekipe, od 17 ubacaja jedino je tomica pogodio igraca a ostalih 16 su bili sve na glavu protivnika, uzasan podatak za jednu ekipu.Zlaja83 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:12Spasi nam Sven u subotu bod a danas sva tri, momciluk. Steta sto mu ne mogu prezalit onaj Real.
Ja ne vidim poraz ove sezone

Polako, treba vremena da se to zahukta, trust the process. Nemaš boljeg od tuchela u ovom trenutku, vrijeme će pokazati.

- Centre forward
- Kontakt:
@armando, a u tom zecu leži grm. Dobro, možda je momčiluk progled'o, ko će ga znat'.
Pregurat' nekako do januara pa ćemo vidimo. Iduća u LP za prvo mjesto u grupi na Azijskom kontinentu. Ima da gori.

Pregurat' nekako do januara pa ćemo vidimo. Iduća u LP za prvo mjesto u grupi na Azijskom kontinentu. Ima da gori.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.