Premijer liga BiH - aktuelno

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2023, 11:07

holyman je napisao/la:
04 okt 2023, 11:02
Mozda samo neke lokalne nepoznate prevare poput ovih sa slike ispod, eventualno neki milijarderski investitori ali definitivno niko normalan i bogat.
Gdje na sajtu Adidasa mogu naručiti dres Sarajeva? Imaš li neki link?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 okt 2023, 11:09

Kad mi citiraš komentar koji sam napisao, a ne 3 izdvojene riječi onda ću ti reći.
NEMA NAZAD

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2023, 11:14

Znači ne može se kupiti na sajtu Adidasa? Baš čudno.

Pa je li vam bar Adidas čestitao na sponzorstvu, na Twitteru, Facebooku? Znam da to obično rade, požele dobrodošlicu u porodicu i slično.
Voli te tvoje Sarajevo.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 okt 2023, 11:14

Sta mislite za koga ce Aylah navijati sad na derbiju? Hoce li javno podrzati Plave ili ce i dalje u sebi se radovati, kako ne bi uvrijedila bordo naciju?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 okt 2023, 11:17

Au al paraju oci svjetski brendovi, mogu mislit kako je onima koji nas ne vole 😍
NEMA NAZAD

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 04 okt 2023, 11:20

19vendetta87 je napisao/la:
04 okt 2023, 11:14
Sta mislite za koga ce Aylah navijati sad na derbiju? Hoce li javno podrzati Plave ili ce i dalje u sebi se radovati, kako ne bi uvrijedila bordo naciju?
Nece imati prilike da se raduje :kafa:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 okt 2023, 11:23

Virtu4l je napisao/la:
04 okt 2023, 11:07
Jesi ti haveru pegla 😂

Vazda jedno te isto. Evo ja te pitam ozbiljno, da rascistimo (mada sam siguran da neces odgovoriti): kako i na koji nacin kontas da ce Mirvic, Tan peti, deseti ugasiti Sarajevo? Samo mi molim te objasni logiku.

Normalno da Mirvic ne ocekuje te pare nazad. On ih trosi jer ima i jer mu je kurcu cejf i jer ima odredjene benefite zbog toga. Mozda zaradi, mozda ne, je.be mu se. Kraj. Uostalom, vidjeli smo sta je bilo kad je Nam otisao, uletio Mirvic i cao. Nas klub je zasticen i stablian, za razliku od vaseg i tu sva prica zavrsava.

Evo i da povjerujem u tu tvoju teoriju, je li kontas da je Mirvic toliko lud da misli da mu Sarajevo moze vratiti 20, 30, 50 miliona necega? I to iz kantona, po tebi? Ne bi mu vratili za 50 godina, nije budala covjek. Ako mislis da jeste budala, je li kontas da bi on nas ugasio i tako sebi onemogucio da dobije novac nazad? Gdje je poenta? Znaci nimalno logike nema to sto pises.

Ja ne znam da li ti samo imas viska vremena pa trolas, ili zaista vjerujes u ove gluposti. Ovoliku opsesiju dugo nisam vidio.

Nebitno eto, posto ti sigurno neces odgovoriti, nek odgovori neko drugi ko vjeruje u ove teorije. Recite mi, molim vas, kako kontate da ce investitori ugasiti Sarajevo? Samo mi objasnite, slusacu bez predrasuda. Samo neka ima neka logika, pa makar i pogresna. Moze?
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 04 okt 2023, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2023, 11:24

holyman je napisao/la:
04 okt 2023, 11:17
Au al paraju oci svjetski brendovi, mogu mislit kako je onima koji nas ne vole 😍
Ponovo ne kontaš.

Ono što pokušavam da ti kažem je to da uglavnom svaki klub može imati takav "ugovor", samo treba da pristane na lihvarske uslove koje nude posrednici velikih brendova. Isto ste imali i sa Najkijem.

Klub dobije neku mizernu količinu opreme od posrednika, sve ostalo plaća, igrači mogu pokloniti, jedan, dva ili tri dresa tokom cijele sezone, ako poklone više odbija im se od plate. To su uglavnom takvi ugovori. Naravno da se ne može ni pomisliti o nekoj personalizovanoj opremi, nego imaš par defaultnih opcija pa izvoli.

Posrednicima je najvažnije pronaći kompleksaše koji će dati apsolutno sve samo da to bude Adidas, Nike i slično. Naravno da je kod nas kompleksaš uvijek isti.
Voli te tvoje Sarajevo.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 okt 2023, 11:26

Ne bi bilo lose neko partnerstvo i sa bratskim klubom iz nama bliske Južne Amerike. Velikani se moraju paziti.

River Plate&FK Sarajevo
nk zeljescar&scmedeama

slika

Fudbalski klub Željezničar i SC Medeama potpisivanjem sporazuma o saradnji kreću u pravcu razvijanja partnerstva između dva kluba.

Nakon višemjesečnih bliskih razgovora između predsjednika klubova, Samira Cerića iz FK Željezničar i Mosesa Armaha iz SC Medeama, FK Željezničar i SC Medeama kreću zajedno u budućnost

slika

Ljudi hladno imaju "never give up" na svom grbu, mozda bi i zeljescar mogao nesto slicno ubaciti?

slika
NEMA NAZAD

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 04 okt 2023, 11:31

"Ovakvi potezi također dižu globalni rejting Želje i višestruko povećavaju šanse pronalaženja globalnih sponzora koji u nama počinju da prepoznaju globalni brend, a ne lokalni fudbalski klub", rekao je predsjednik Plavih Samir Cerić poslije ozvaničenja saradnje."

"Posebnu pažnju privukla je nagrada za igrača utakmice koja je poslije meča dodijeljenja igraču domaćina, Babu Musahu.

Naime, Musah je dobio mašinicu za brijanje što se definitivno može smatrati zaista originalnom nagradom za najboljeg pojedinca meča jer se obično za tu nagradu daje neki manji trofej ili suvenir."

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 okt 2023, 11:34

Picka uvijek pobjegne kad ga pitas da argumentovano objasni svoje tvrdnje 😂 Sad ce pustit da se malo razvije druga rasprava i onda opet za 4-5 stranica doci sa pricom "jao, samo sto vas Mirvic nije ugasio." Kako tuzna egzistencija.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2023, 11:34

E vidiš to je personalizovani dres River Plate i Adidas bi dao i guzice za saradnju sa njima, godišnje im plaćaju oko 15 miliona dolara, dok sa druge strane vi plaćate Adidasu.

S tim da si ti po običaju malo zaostao jer Turkish Airlines više nije generalni sponzor River Plate.
Voli te tvoje Sarajevo.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 okt 2023, 11:35

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
04 okt 2023, 11:34
Picka uvijek pobjegne kad ga pitas da argumentovano objasni svoje tvrdnje 😂 Sad ce pustit da se malo razvije druga rasprava i onda opet za 4-5 stranica doci sa pricom "jao, samo sto vas Mirvic nije ugasio." Kako tuzna egzistencija.
Haahahhahaha ma kanta decenije. Frajer glup ko noc
NEMA NAZAD

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 04 okt 2023, 11:36

Ovo mi lici na ono kad su pojedini navijaci Veleza bili uvjereni da Zrinjski propada s preuzimanjem/padom Aluminija. Samo je razlika sto su oni stvarno u to vjerovali, a ovdje su ipak drugi, pokvareniji ciljevi u pitanju :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2023, 11:38

holyman je napisao/la:
04 okt 2023, 11:35
Da sumiramo, nemaš niti jedan kontakt Adidasa prema Sarajevu, nikad nigdje nisu objavili sponzorstvo, dres se ne može kupiti na sajtovima Adidasa?

Ok.
Voli te tvoje Sarajevo.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 04 okt 2023, 11:40

19vendetta87 je napisao/la:
04 okt 2023, 11:14
Znajuci ko je i sta je, ta ce se kur.va opet vratiti maticnom korpusu. I treba tako. Mrs kurvo medju svoje. :salut: :wave:
- FKS -

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 okt 2023, 11:42

holyman je napisao/la:
04 okt 2023, 11:35
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
04 okt 2023, 11:34
Vidi ga ima obraza da opet dodje 😂😂😂
Virtu4l je napisao/la:
04 okt 2023, 11:38
Hajde odgovori picko jedna 😂

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2023, 11:43

E sad, obzirom da je holyman po običaju išamaran, da i ovome što se nešto breca kažem da ne trošim svoje vrijeme na nickove stare mjesec dana. Čim si se ti deset puta registrovao na forum znači da imaš neki problem u glavi, tako da zaista ne želim gubiti vrijeme na tebe, imaju ustanove kojima je to posao.
Voli te tvoje Sarajevo.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 okt 2023, 11:45

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kako sam rekao, picka uvijek pobjegne kad ga pitas da argumentovano objasni svoje tvrdnje. Izvini sto sam te ugasio ko opusak, nadam se da ne boli puno. Namazi guzu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 04 okt 2023, 11:45

Velikani imaju zvanicne ugovore
slika

slika

Dok ovi pokusaji velikana imaju ugovor al s intersportom u Sarajevu
Kupili majice adidas i kontaju imaju nesto s adidasom

Sto je najjace sa Zeljinom clanskom 20% popusta u intersportu ahahah

Mirvic konto dresovi da budu u prodaji i u intersportu dok nije skonto da imaju sa Zeljom deal od danije
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 okt 2023, 11:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori