Dame i gospodo uzivajte u trenutcima karanja zli hordi
Bolan kako ti nije ofirno ovo stavljati na forum, kakvi su ovo urlici ovih majmuna, sve sa oklagijama. Wow!
Dere se kaže ovog udari - vjerovatno zato što je momak bio sam i bez oklagija - a tri generalna sponzora krenula na njega.
Kakva ti je bolan ovo furka? Manijaci fakat imaju problema sa inteligencijom. Žalosno, Horde ozbiljna gospoda i prije svega navijači, a ne kao ovi pekari sudeći po opremi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kakve su se samo godinama suze ronile i članci plaćali da se gurne Štila u repku! Rekao bi čovjek to je bošnjački Maradona! Nek je više ostario, samo da ne kmeče plave rave.
Kakve su se samo godinama suze ronile i članci plaćali da se gurne Štila u repku! Rekao bi čovjek to je bošnjački Maradona! Nek je više ostario, samo da ne kmeče plave rave.
Kad su yebeni Dal i Tatar bili u reprezentaciji, zasluzio je to i Stilic daleko vise od njih dvojice, ukljucujuci tu jos i oyebine Ziljkica, Rahmana i Serbecica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dame i gospodo uzivajte u trenutcima karanja zli hordi
Ja stvarno ne vidim ovdje ništa specijalno. Dođeš sa 50-tak palica, normalno da ćeš natjerati drugu stranu da se povuče, logično je li tako? Kasnije Horde izlaze, ima nešto malo gađanja, udaranja palicama i to je to. Dobar dio prođe u nekakvom stajanju.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 04 okt 2023, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Samoprozvani exyu trabant velikani na ledinama. La squadra degli ustacia na Villa Parku.
Nemoj se ljutit Rigi druže ali nikog ne zanimate ali ne brini za dvije sedmice igrate protiv Veleža bit će komentara na forumu a i tekstova na portalima.
Do tad ybg
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara