Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bukvalno raju više interesuju Sabljin press u Igmanu, kad će coach bušiti lopte ili kakvu je supicu Tan pokusao nego kompletna evropska avantura HŠK-a.
Beskurac.. i forumašima i većini medija.
Beskurac.. i forumašima i većini medija.
The saddest thing in life is wasted talent.
7 dana montirali sa 7 razlicitih kamera i opet nema nista osi 10 sekundi prepada.Morpheus je napisao/la: ↑04 okt 2023, 14:20Ja stvarno ne vidim ovdje ništa specijalno. Dođeš sa 50-tak palica, normalno da ćeš natjerati drugu stranu da se povuče, logično je li tako? Kasnije Horde izlaze, ima nešto malo gađanja, udaranja palicama i to je to. Dobar dio prođe u nekakvom stajanju.JackReacher je napisao/la: ↑04 okt 2023, 13:45
Dame i gospodo uzivajte u trenutcima karanja zli hordi![]()

Doduse ima ovo kad bjeze a vodja diler im ručicom pokaziva da se vrate. Nisu dobro isjekli

- Burberry46
- Kontakt:
Debilno, gledaj palica ne znam kome ovo moze biti interesantno, jedino djeci. Svaki navijac treba ovo osuditi.JackReacher je napisao/la: ↑04 okt 2023, 13:45
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
U čemu ovdje da se uživa? pa ovo je sramota nad sramotama, nasrnuli sve i jedan sa palicama na momke koji se brane sa stolicama kao štitom...UBI ovoga se čuje (komšija inače iz istog grada) , vas 5 sa palicama na jednog momka koji se zaštitio sa stolicom...pa vi manijaci ste najveće sisice ispali ovdje, muda BEZ, jer ove oklagije su dokaz toga....JackReacher je napisao/la: ↑04 okt 2023, 13:45
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Ahahahaha brate nekakva tri kadra znaci bilo je više gopro kamerameraba je napisao/la: ↑04 okt 2023, 14:327 dana montirali sa 7 razlicitih kamera i opet nema nista osi 10 sekundi prepada.Morpheus je napisao/la: ↑04 okt 2023, 14:20Ja stvarno ne vidim ovdje ništa specijalno. Dođeš sa 50-tak palica, normalno da ćeš natjerati drugu stranu da se povuče, logično je li tako? Kasnije Horde izlaze, ima nešto malo gađanja, udaranja palicama i to je to. Dobar dio prođe u nekakvom stajanju.JackReacher je napisao/la: ↑04 okt 2023, 13:45
![]()
Doduse ima ovo kad bjeze a vodja diler im ručicom pokaziva da se vrate. Nisu dobro isjekli![]()
![]()
![]()
Zaposlio ih vodja kaže neću samo ja vlogove snimat
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ali komentari isključeni hahahaha, The Toljaga.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
I ovo neka muda s ovim letvama upast? Svasta
Priča se da na zulinom gopro snimku ima trenutak kad štrumfu puca glava od pepeljareJackReacher je napisao/la: ↑04 okt 2023, 13:45

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Iskreno pitanjetutankamon1905 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 14:35Koliko komada trebamo primit da nam komsije s osmjehom odu spavat?
Moramo sad dva dana citat kako nas nitko ne prati , a ustvari je svaki korak pod povecalom![]()
Aston Villa - HŠK Zrinjski Mostar![]()
KOLKO vas ide na tekmu
Kontam imate putovnice pa vam je dosta lakše i otic
Ja msm da iz Zagreba svaki dan let ima odeš na kafu u London i vratiš se
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- tutankamon1905
- Kontakt:
750-800 se ocekujeDovoljan je napisao/la: ↑04 okt 2023, 14:38Iskreno pitanjetutankamon1905 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 14:35Koliko komada trebamo primit da nam komsije s osmjehom odu spavat?
Moramo sad dva dana citat kako nas nitko ne prati , a ustvari je svaki korak pod povecalom![]()
KOLKO vas ide na tekmu
Kontam imate putovnice pa vam je dosta lakše i otic
Ja msm da iz Zagreba svaki dan let ima odeš na kafu u London i vratiš se
Ja ne idem nazalost zbog posla i vjerovatno ce me to uvijek proganjat

Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 04 okt 2023, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je taj zula? Vidim da ga svi spominju Jel to onaj sto je bio na press konferenciji kad su njihovi napali igrače širokog?mnon46 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 14:37Priča se da na zulinom gopro snimku ima trenutak kad štrumfu puca glava od pepeljareJackReacher je napisao/la: ↑04 okt 2023, 13:45
![]()
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Jebbes to ali snimio je i kad njega frajer stocira.mnon46 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 14:37Priča se da na zulinom gopro snimku ima trenutak kad štrumfu puca glava od pepeljareJackReacher je napisao/la: ↑04 okt 2023, 13:45
![]()
Sto to ne postavi na TikTok, imo bi puno lajkova

Samo se brukate ovim videom. Obrišite dok nije više raje vidjelo.
To ti se kolokvijalno naziva pijaĆarenje, i može se tumačiti kao stanje uma.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 14:35Koliko komada trebamo primit da nam komsije s osmjehom odu spavat?

Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 04 okt 2023, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ok, nakon argetaških možemo preći na nešto ozbiljnije športske portale. Sa SN:
Zrinjski sanja novu senzaciju: ‘Čeka nas momčad efikasnija od Cityja, ali tamo ne idemo na izlet‘
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zamisli ti bolesnog uma, montiraš kamere da kukavički iz zasjede napadneš palijama momke. To ni Batku četniku nije padalo na pamet kad je harao po Grbavici. Ne kažu džaba "čega se pametan stidi, budala se ponosi"
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- tutankamon1905
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VolimBiH96 i 12 gostiju.