Pa jel čekaš molbu da nam nešto kažeš ili? Hajde, eto molim te nam reci - bez zayebancije, dumam cijeli dan
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ne govori mu ništa @nofearhz, sinoć mi "krade" igrača i postavlja ga ovdje kao on ga našao
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pa eto rekao sam vam, jel fazon rec sad sve a treba cekat jos kraj polusezone?A i momci ovdje su se izjasnili da ne zele da cuju novosti jer to je znak da klub nije mahalski i da je profesionalan.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
To je @IsmirMirvic ranije nekad danas postavio na temu PLBiH.
Cuj on blizak Mirvicu, pa da si mu brat on nece tebi nista pricat.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 okt 2023, 17:05Ma bjezi, goni picokuHordasOdMalena je napisao/la: ↑04 okt 2023, 16:32Jesi ga našamarao, svaka ti čast.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 okt 2023, 16:26Sta Mirva ovo kuha, ima li kakvih mahalskih barem? Vidim onaj Picku4l se usro, znaci nesto je krupno u pitanju![]()
![]()
Debili otjerasmo brata @IsmirMirvic s teme, a sve sto napise se kad-tad tacno ispostavi i dogodi. Doduse i ja sam se smijao na pocetku, pogotovo kad je sa @Pitar6785 raspravljao, zato sam uzeo ovaj nick ali jbg sad
Ne mogu reci da je Mirvic licno, ali moguce da je neko njemu blizak.
Prosli put kad se Mirva nasao s Tanom svasta je bilo. Sad neke najave chapter 2, storije nekakve kaci, strumfovi panice. Znaci nesto sprema krupno 100%, samo slabo cure informacije. Zakazala i mahala ovaj put. Mozda je Mirva vidio da je s Borcem i Vicom vrag odnio salu, jos Zrinjski u grupama, pa hoce na jos jedan veci nivo sve da digneObraduj nas predsjednice.
Igrajul ova djeca pl bh, cinimi se da su masi tekmi vec pogubili.. NADAM se da cemo i sledece godine bit prvaci i igrat ovu ligu prvaka.. kolika je nagrada za prolazak prvog kola..
Mislim placal se..
TREBA BIT PAMETAN OVOJ DJECI POSTAVIT USLOV SKO CES IGRAT U LIZI PRVAKA PODPISI UGOVOR NA 7 godina jer ovde ima kvaliteta i tipovi mamic i ostala bagra to prate i kupuju po zivoj vazi
-
bordospartanac
- Kontakt:
-
kogmagie46
- Kontakt:
Ma @nofearhz se realno pokazao kao insajder, ali kad je lafo Mirva došao na forum odustao je od toga. Prvi je najavio Adalberta, onda poveznicu Diaza i Viverosa, sigurno da ima lik informacije - ali krije
Iskreno, ne vidim koga mi možemo dovesti iz Serie A, a da baš nije raspad totalni.
Iskreno, ne vidim koga mi možemo dovesti iz Serie A, a da baš nije raspad totalni.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U kol'ko je sati revans juniora ? Bilo bi dobro otici, dati djeci podrsku...
Ako ima neko info nek napise.
Ako ima neko info nek napise.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Sam bi dao 15 milja samo da dode Super Mario
Neka Bekriću, smiri se, ima ko će platitibordobijelisampion je napisao/la: ↑04 okt 2023, 19:48Sam bi dao 15 milja samo da dode Super Mario![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Pogba 
-
obrijanopile
- Kontakt:
Mozda nije dovođenje, možda je prodajaSurreal je napisao/la: ↑04 okt 2023, 19:43Ma @nofearhz se realno pokazao kao insajder, ali kad je lafo Mirva došao na forum odustao je od toga. Prvi je najavio Adalberta, onda poveznicu Diaza i Viverosa, sigurno da ima lik informacije - ali krije![]()
Evo i oni tebe selame!
GomezSurreal je napisao/la: ↑04 okt 2023, 19:43Ma @nofearhz se realno pokazao kao insajder, ali kad je lafo Mirva došao na forum odustao je od toga. Prvi je najavio Adalberta, onda poveznicu Diaza i Viverosa, sigurno da ima lik informacije - ali krije![]()
🇵🇸
- Objektivac1946
- Kontakt:
Doduše Napoli je zakuhao sa Osimhenom, tako da ima šanse 
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Eh to je već apsolutno realno, interesa za Oliveiru sigurno ne fali - a mogao bi itekako pomoći velikom broju klubova. Buljubašića sigurno prati veliki broj skauta i ne bih se iznenadio da ga dovede neki baš veliki klub. Roma je dovodila nekoliko igrača iz Slovenije. Bio bi to veliki korak i za ligu i za nas.obrijanopile je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:00Mozda nije dovođenje, možda je prodajaSurreal je napisao/la: ↑04 okt 2023, 19:43Ma @nofearhz se realno pokazao kao insajder, ali kad je lafo Mirva došao na forum odustao je od toga. Prvi je najavio Adalberta, onda poveznicu Diaza i Viverosa, sigurno da ima lik informacije - ali krije![]()
@Torino, pa definitivno veliko ime taman da uleti umjesto Avramovskog
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- PeppermintSA
- Kontakt:
Pogba dragi ljudi, na izlaznim vratima u Juventusu, karijera u downhillu, ove doping optužbe, sigurno u januaru ide, a sve je krenulo nizbrdo 11 sept.
- muhamedhulk
- Kontakt:
jel dovoljno da isprintam ovu ulaznicu ili? kupio sam zapad i imam na fks profilu list jedan sa kodom. ima opcija za printanje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.