EpicHajdeee je napisao/la: ↑04 okt 2023, 21:56![]()

EpicHajdeee je napisao/la: ↑04 okt 2023, 21:56![]()
Dobri su momci obojica, ali imamo cetiri desna beka i pet stopera.miky_hz je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:03Sto TC maznu igraca Zeljeznicaru,jbt njihova djeca daju im još da treniraju sa njima da odrzavaju formu i jedan ode u Igman(Sipovic) jedan u TC(Colic)![]()
Ne kontam ni ovaj TC sta ce im 3 desna beka svi iskusni i odigrali svoj najbolji fudbal al oni su prica za sebe svakako![]()
Taj prevarant vam dodje prvi rod vašoj direktorici
Znam al cekali ste ga jbg.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:08Dobri su momci obojica, ali imamo cetiri desna beka i pet stopera.miky_hz je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:03Sto TC maznu igraca Zeljeznicaru,jbt njihova djeca daju im još da treniraju sa njima da odrzavaju formu i jedan ode u Igman(Sipovic) jedan u TC(Colic)![]()
Ne kontam ni ovaj TC sta ce im 3 desna beka svi iskusni i odigrali svoj najbolji fudbal al oni su prica za sebe svakako![]()
Nama gori na nekim drugim pozicijama.
Odrzavali mu formu da potpiše kod AzmiraIskusni bek Benjamin Čolić je trenirao sa Plavima.
"Trenirao je dvadesetak dana sa nama. Otišao je, mislili smo da je u Češkoj, te koliko znam nije dogovorio. Slobodan je, pričamo sa njim i iskreno bi volio da bude tu. Naše je dijete, vidjet ćemo, sve je do budžeta"., otkrio je Bekrić.
Mozda bi i vas pogurali da vam gro glasackog tijela ne stavlja ikseve po Sjenici i TutinuNoDi80 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:14Pa dobro necemo tako vise nek od sad svi traze glasove u Mostaru
Zeljo i Sarajevo dobiju manje nego jedan mostarski klub, a glasove traze u Sarajevu
Zelju vise prati ljudi na fb nego sto Mostar ima stanovnika
Tako da od mostarskih glasova ne bi pobjedili ni na opcinskim izborima
Sad cemo napraviti kampanju protiv toga
Ne smeta mi nek dobiju po 6 miliona
Al Zeljo i Sarajevo da dobije 900.000 a vamo vi preko 3.5 miliona to ne moze
Nije šuplja priča, nego realnost: Admir Rahimić ulaže u svoju zemlju pola milijarde marakaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:05SDA i HDZ, a bogami i SDP i HDZ se bas vole, dok se Velez i Zrinjski hejtaju. Kako to? Pa sjaranite se i vi dragi Mostarci, ionako ste prije rata svi navijali za isti klub.Espiritosanto je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:02Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a: U Mostaru samo Stari most i Velež traju duže od ljubavi SDA i HDZ-a
![]()
![]()
Sipovic 33, Colic 32, de ba, ionako smo gerijatrija.miky_hz je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:15Znam al cekali ste ga jbg.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:08Dobri su momci obojica, ali imamo cetiri desna beka i pet stopera.miky_hz je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:03Sto TC maznu igraca Zeljeznicaru,jbt njihova djeca daju im još da treniraju sa njima da odrzavaju formu i jedan ode u Igman(Sipovic) jedan u TC(Colic)![]()
Nama gori na nekim drugim pozicijama.
Odrzavali mu formu da potpiše kod AzmiraIskusni bek Benjamin Čolić je trenirao sa Plavima.
"Trenirao je dvadesetak dana sa nama. Otišao je, mislili smo da je u Češkoj, te koliko znam nije dogovorio. Slobodan je, pričamo sa njim i iskreno bi volio da bude tu. Naše je dijete, vidjet ćemo, sve je do budžeta"., otkrio je Bekrić.![]()
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:16Mozda bi i vas pogurali da vam gro glasackog tijela ne stavlja ikseve po Sjenici i TutinuNoDi80 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:14Pa dobro necemo tako vise nek od sad svi traze glasove u Mostaru
Zeljo i Sarajevo dobiju manje nego jedan mostarski klub, a glasove traze u Sarajevu
Al Zeljo i Sarajevo da dobije 900.000 a vamo vi preko 3.5 miliona to ne moze![]()
Druga drzava moj Dinkec ne isplati im se![]()
Jarane nisu ovo moji citati nego Bekricevi..to što ti umotavaš u celofan to je drugo.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:21Sipovic 33, Colic 32, de ba, ionako smo gerijatrija.miky_hz je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:15Znam al cekali ste ga jbg.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:08
Dobri su momci obojica, ali imamo cetiri desna beka i pet stopera.Nama gori na nekim drugim pozicijama.
"Trenirao je dvadesetak dana sa nama. Otišao je, mislili smo da je u Češkoj, te koliko znam nije dogovorio. Slobodan je, pričamo sa njim i iskreno bi volio da bude tu. Naše je dijete, vidjet ćemo, sve je do budžeta"., otkrio je Bekrić.![]()
Cuj cekali smo ihsvima je bujrum za milju, dvije
realno
Nama veznjak treba, a ne bek koji ima 30+
“Imao sam želju da Sipović bude s nama, imao je dogovoren ugovor u Kuvajtu, a trebao nam se pridružiti ako dole ne završi. Tri godine je mlađi od Kosorića i Cocalića i trebao je biti lider kada oni odu. Trenirao je s nama 20 dana i odjednom je otišao. Mislili smo da je u Kuvajtu, a on je potpisao za Igman”, objasnio je Bekrić.
To pola milijarde mi zvuci malo nerealno, pravo da ti kazem. Ja bih se pazio ovakvih likova na vasem mjestu.Espiritosanto je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:17Nije šuplja priča, nego realnost: Admir Rahimić ulaže u svoju zemlju pola milijarde marakaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:05SDA i HDZ, a bogami i SDP i HDZ se bas vole, dok se Velez i Zrinjski hejtaju. Kako to? Pa sjaranite se i vi dragi Mostarci, ionako ste prije rata svi navijali za isti klub.Espiritosanto je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:02
Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a: U Mostaru samo Stari most i Velež traju duže od ljubavi SDA i HDZ-a
![]()
![]()
To nam je uz predsjednika glavni čovjek u klubu, već je ova grupacije ljudi ispred kojih se on u javnosti predstavlja uložila silu para u projekte a u intervju jedan od planova za ulaganje je i sport.On je veliki navijač naš i uz ovo plus i ovo gore navedeno bit će to lijepa priča.
Ko zna amidza možda se za koju godinu opet vrate u matičnu knjigu Rođenih
Dino pusti se klikova na facebooku i nemoj lagati samog sebe FK Velez ima najvise navijaca u nasoj lijepoj domovini. Zeljkanovi lajkovi su iz sandzaka i to nije interesantno bh politiciNoDi80 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:21CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:16Mozda bi i vas pogurali da vam gro glasackog tijela ne stavlja ikseve po Sjenici i TutinuNoDi80 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:14Pa dobro necemo tako vise nek od sad svi traze glasove u Mostaru
Al Zeljo i Sarajevo da dobije 900.000 a vamo vi preko 3.5 miliona to ne moze![]()
Druga drzava moj Dinkec ne isplati im se![]()
Pricas nebuloze Zelju tri puta vise ljudi prati na Instagramo i fb nego sto Mostar ima stanovnika
A da nema Sarajeva sdp nikad u zivotu ne bi pobjedio
Zato ide pismo sdp centrali koja je u Sarajevu, a ne u Mostaru
Jel se pika akcija ako se ne objavi? Evo imam video devastiranja manijaka na sred grbavice koji su akcijali djecu, pa naletili. Treba da podjelim? Da bi ti napisao neki plusić. Smiješno.Hahahahaha je napisao/la: ↑04 okt 2023, 21:05Ma manijaci imali akcija u zadnjih godinu-dvije ko horde, robijasi i fukare zajedno nakon rata. Mogao bi dodati i red army i ultrase ali oni se medjusobno akcijaju.
Danasnja generacija manijaka je grupa sa najvise muda u historiji BH tifo scene i ko je imalo u prici moze samo dati rijeci hvale za ovo!!!
2010-2015 bilo je nezamislivo da napadnes horde na okupljanju. Ova generacija manijaka im upada 2-3 puta na stadion, otimaju parolu za derbi.
Jos plus 2023 izace jos malo
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 29 gostiju.