Svakako je Cancelo igrao rukom van šesnaesterca tako da ne bi ni bio penal.
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: English Premier League
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Taylor sudi narednu utakmicu Liverpoola

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jaro, dosudio je da je igrao rukom napadac Porta???BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:15Svakako je Cancelo igrao rukom van šesnaesterca tako da ne bi ni bio penal.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa jeste. Ispravno je dosudio. Ali sve i da nije Cancelo je poslije njega igrao rukom van šesnaesterca tako da od penala ne bi bilo ništa.qaa18 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:21Jaro, dosudio je da je igrao rukom napadac Porta???BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:15Svakako je Cancelo igrao rukom van šesnaesterca tako da ne bi ni bio penal.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Eyebem ti fudbal kad je ono ruka, ma mars svi u qurac.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:29Pa jeste. Ispravno je dosudio. Ali sve i da nije Cancelo je poslije njega igrao rukom van šesnaesterca tako da od penala ne bi bilo ništa.qaa18 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:21Jaro, dosudio je da je igrao rukom napadac Porta???BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:15
Svakako je Cancelo igrao rukom van šesnaesterca tako da ne bi ni bio penal.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Guardiola je osvajao ligu sa Delphom i Zinchenkom na beku. Otamendijem na stoperu, Sterlingom na krilu, bez 9-ke.
Prestani se brukat više

Rajaz je napisao/la: ↑05 okt 2023, 00:48Guardiola je osvajao ligu sa Delphom i Zinchenkom na beku. Otamendijem na stoperu, Sterlingom na krilu, bez 9-ke.
Prestani se brukat više![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Svaka cast Fergusonu na svemu najveca legenda Uniteda i EPL, ali Pep je drugi univerzum za sve menadzere pa i za Fergusona.
Sport90 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 06:32Svaka cast Fergusonu na svemu najveca legenda Uniteda i EPL, ali Pep je drugi univerzum za sve menadzere pa i za Fergusona.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Guardiola ima 51 godinu, a sad je vec level iznad svakog menadzera. Govoriti da nije najbolji svih vremena su djecije bubice.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
The Premier League's independent panel has ruled Diogo Jota shouldn't have been sent off in Liverpool's controversial 2-1 defeat at Spurs.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pep
Ferguson
Ostali
Ferguson
Ostali
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jel moguće imati više od 14 godina i ovo napisati? A nekad bio i više nego normalan forumaš.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
kako ustaša može biti normalan forumaš
Procitaj kasnije sta sam napisao, ne da mi se vise objasnjavat. Ni u primisli mi nije bio taj događaj vec su mi oni sportski takvi, ko Hajduk u Hrvatskoj. Da se ne ponavljam opet.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad, rio_Ferdy88 i 6 gostiju.