Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Moje misljenje je da ce Giga zaklati Zelju a Sarajevu podijeliti bruku kartona radi sljedece utakmice. Sarajevo se nece previse buniti jer ce ih pogurati na ovoj utakmici a u BL im je svakako pusiona… Oba kluba bi se zajedno trebala pobuniti i traziti izuzece ovog majmuna.
-
- Kontakt:
Ma sve su opcije otvorene. Uglavnom, utakmica je vec sjebana. I da nekim slucajem savrseno odsudi (a nece), opet ce se o njemu najvise pricati.Hahahahaha je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:19Moje misljenje je da ce Giga zaklati Zelju a Sarajevu podijeliti bruku kartona radi sljedece utakmice. Sarajevo se nece previse buniti jer ce ih pogurati na ovoj utakmici a u BL im je svakako pusiona… Oba kluba bi se zajedno trebala pobuniti i traziti izuzece ovog majmuna.

1921
**** vas sad dan i prepucavanje,dajte da si napravi pritisak na ovo Gigovica i od kluba i od medija ba.
Usrace majmun ba sve,zamisli u 30toj da Zelji bezveze crveni da nas pogura,pa onda pocne nas klati zutim kartonima..eto mi dobijemo derbi a protiv Borca fale 4 igraca.
Usrace majmun ba sve,zamisli u 30toj da Zelji bezveze crveni da nas pogura,pa onda pocne nas klati zutim kartonima..eto mi dobijemo derbi a protiv Borca fale 4 igraca.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
2 posta iznad sam isto napisao. Vrlo vjerovatan scenario…mma_hz je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:22**** vas sad dan i prepucavanje,dajte da si napravi pritisak na ovo Gigovica i od kluba i od medija ba.
Brate HAJD da čekamo gigovica poslije tekmemma_hz je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:22**** vas sad dan i prepucavanje,dajte da si napravi pritisak na ovo Gigovica i od kluba i od medija ba.
Svakako će zasluzit
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Ma mi da smo pametni zajedno bi otisli ispred saveza kad je neka skupstina i srusili ga…
Nadam se da pojedinci pocinju kontati ko je ustvari pravi neprijatelj i tu energiju koju koriste u medjusobno prepucavanje da usmjere prema njemu drugacije bi sve bilo!
Gigović majstor, evropski sudija. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A koji je razlog vas da kolje samo mi reci ?Hahahahaha je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:19Moje misljenje je da ce Giga zaklati Zelju a Sarajevu podijeliti bruku kartona radi sljedece utakmice. Sarajevo se nece previse buniti jer ce ih pogurati na ovoj utakmici a u BL im je svakako pusiona… Oba kluba bi se zajedno trebala pobuniti i traziti izuzece ovog majmuna.
Covjek delegiran da pred Borac podijeli svim igracima Sarajeva karton koji imaju parne, vjerovatno da i koliko god bude moguce x2 da navuce jer im nije u cilju Sarajevo da se priblizi.
Mater cetnicku.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Da se ne bi bunili znas kako to ide kod nas. Negdje ti da, negdje ti otme tri boda ali nemas pravo glasa jer ti je prethodno dao 3 bobeguadalupe je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:29A koji je razlog vas da kolje samo mi reci ?Hahahahaha je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:19Moje misljenje je da ce Giga zaklati Zelju a Sarajevu podijeliti bruku kartona radi sljedece utakmice. Sarajevo se nece previse buniti jer ce ih pogurati na ovoj utakmici a u BL im je svakako pusiona… Oba kluba bi se zajedno trebala pobuniti i traziti izuzece ovog majmuna.
Covjek delegiran da pred Borac podijeli svim igracima Sarajeva karton koji imaju parne, vjerovatno da i koliko god bude moguce x2 da navuce jer im nije u cilju Sarajevo da se priblizi.
Mater cetnicku.
Hahahahhaha kakav cirkus majko mila,pored zivog Peljte ovaj kloc da sudi
Pa ovome je krititerij da gost ne moze do bodova ako mu ime nije Borac
Svaki pad faul
Pa ovome je krititerij da gost ne moze do bodova ako mu ime nije Borac
Svaki pad faul
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Ma mi smo sami sebi neprijatelji, trebamo organizovati "ozbiljne" akcije i mlatiti se po našim ulicama, da svi upijemo tu navijačku furku. Ponijeti oklagije i stolice i međusobno se mlatiti gdje stignemo, po Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Zenici... **** ti druge neprijatelje.
Ma brate ovi nemaju obraza je.bu i ne vade, sta njih boli briga sta ce ko reci, zaklat ce ti i na derbiju i u BL i nas samo od.jebu iz utrke u 2 kola.FKSDoGroba je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:29Da se ne bi bunili znas kako to ide kod nas. Negdje ti da, negdje ti otme tri boda ali nemas pravo glasa jer ti je prethodno dao 3 bobeguadalupe je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:29A koji je razlog vas da kolje samo mi reci ?Hahahahaha je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:19Moje misljenje je da ce Giga zaklati Zelju a Sarajevu podijeliti bruku kartona radi sljedece utakmice. Sarajevo se nece previse buniti jer ce ih pogurati na ovoj utakmici a u BL im je svakako pusiona… Oba kluba bi se zajedno trebala pobuniti i traziti izuzece ovog majmuna.
Mater cetnicku.
-
- Kontakt:
E da si ziv i zdrav, ovo je vama plus. Ovaj treba da sprijeci Sarajevo u osvajanju 3 boda. Strasno sta nam od lige rade i jos strasnije je vidjeti ljude koji ovo podrzavaju, ne racunam crkotinu iz crne gore.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 05 okt 2023, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Iste su kazne kad napadnes i na kafic a i na savez....dundee je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:33Ma mi smo sami sebi neprijatelji, trebamo organizovati "ozbiljne" akcije i mlatiti se po našim ulicama, da svi upijemo tu navijačku furku. Ponijeti oklagije i stolice i međusobno se mlatiti gdje stignemo, po Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Zenici... **** ti druge neprijatelje.
Giga je odlican sudija. Moze kad hoce. No,pitanje je hoce li

Ne treba se opterecivati i ne treba paranoisati

Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 05 okt 2023, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Gle balije sto ga pusi cetniku
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Vrlo moguce da njih vise osteti, ali puno su krupnije stvari ovdje u igri od stanja na tabeli. Ne treba biti naivan.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:37E da si ziv i zdrav, ovo je vama plus. Ovaj treba da sprijeci Sarajevo u osvajanju 3 boda. Strasno sta nam od lige rade i jos strasnije je vidjeti ljude koji ovo podrzavaju, ne racunam crkotinu iz crne gore.
1921
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Moras biti odlican da mozes lakrdije suditi.. nije ni to lako, bolji od njega po vicu i borac nijr mogao..
samo se nadam da trener to zna i da shodno tome postavi ekipu i da upute.. valja se boriti, david vs golijat
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!