FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kao sto sam i rekao sve rade protiv Sarajeva,u nama vide najveceg konkurenta ne samo ove vec i narednih godina. Ovo je tek pocetak jer nemaju namjeru da stanu,grad Sarajevo kao glavni grad drzave i nas klub su im trn u oku,politicko srozavanje grada i sve sto dolazi iz istog im je cilj. Kone im nisu prijet vec podguzne muhe i zato sannjima nemaju problema. Sudjenje ovog smrada je samar za sve nas. Sljedeca tekma je Borac,ima da nas kartonira kao u prici,Anicicu garant zuti,po mogucnosti jos nekom crveni.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 05 okt 2023, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ako je istina, cestitam gurbetima i cetnicima na pobjedama protiv nas...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma Mustafić je od svih naših veznjaka u najboljoj formi. Po formi odmah nakon njega idu Julardžija i Buljubašić.Nirton je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:25Nije toliko strasno. Trako je svakako rezerva, Sahinovica se moze lako zamjenit sa Rogicem, Mustafica Vrancicem ili Julardzijom. Vise me strah nekog crvenog ili dva zuta za nekog vaznog igraca.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:22Kod FK Sarajevo po dva žuta kartona imaju Marin Aničić, Muhamed Šahinović, Muharem Trako i Mirza Mustafić
Znači Aničića i Mirzu možemo definitivno zaboraviti za gostovanje u BL.
Hajde za njega imamo alternativa, ali u BL ti igraju u paru ili Soldo i Đuričković ili Trako i Đuričković. A mi smo bez Aničića qurac na biciklu pozadi..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Valjda neki otvore oci pa nece biti price zasto nismo mi Goska uzeli,zasto ovo zasto ono,dzaba sve kad se salju ljudi striktno da ti ubije igru,moral.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nije da nisam najavio, ali me ovo delegiranje ohladilo poprilicno.. Sreca pa se sa Sjevera prati aBd pa necu kako treba ni vidjeti.. neka momci pobjede pa kako god, naserem im se svima u stau.. MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Mirva,daj sad pare za sljedece izbire,lobiraj,neka se u savez ubace ljudi koji ce braniti interese BH fudbala,grada ovo je dno dna. Treba hajku pokrenuti ogromnu pa makar ispali,svakako nam je isto bili na sredini ili taoci i robovi ovih debila
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma i protiv goska smo imali sudiju protiv, i protiv listice. A evo sad i derbi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:28Valjda neki otvore oci pa nece biti price zasto nismo mi Goska uzeli,zasto ovo zasto ono,dzaba sve kad se salju ljudi striktno da ti ubije igru,moral.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Pa sta hocete zato su mahaci Ibrisimbegovic i Lazic.
Kaze,moze se,pa izvoli sad pa uvali tri komada.
Ovaj kriminalac je tu prvenstveno da pripremi tekmu u B.Luci kroz trece zute i neki mozda crveni,
normalno i ako se ukaze prilika za neki X2
Music u Gabeli

Kaze,moze se,pa izvoli sad pa uvali tri komada.
Ovaj kriminalac je tu prvenstveno da pripremi tekmu u B.Luci kroz trece zute i neki mozda crveni,
normalno i ako se ukaze prilika za neki X2
Music u Gabeli

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Klub treba da Željezničarom da traži promjenu sudije, ili da tražimo iz UEFE posmatrača za sljedeće dvije utakmice tj. derbi i Borac, lakrdija u najavi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Raja ba, treba gledati malo siru sliku. Ljudi unistavaju sve sto ima veze sa ovom drzavom i sav fudbal u njoj, a zna se da je derbi najveca i najgledanija tekma. Organizovace neko totalno ludilo. Nijedan me scenario ne bi zacudio.
Mozda kratkorocno protifitiraju kone, mozda mi, ali past ce u drugi plan i to. Vrlo je moguce da nas ubije zutim pred Borac, ali pusti da pobijedimo. Onda bi se dosta raje usutilo jer pobjeda u derbiju je pobjeda, zaboravili bi na kartone i ne bi se bunili. Namazani su oni.
Mene brine sto kreten samom svojom pojavom moze izazvati ozbiljne sigurnosne probleme, a ako bude siljio za bilo koga ko zna sta moze bit. Bas se Vico s vatrom igra pleme mu **** odvratno.

Mozda kratkorocno protifitiraju kone, mozda mi, ali past ce u drugi plan i to. Vrlo je moguce da nas ubije zutim pred Borac, ali pusti da pobijedimo. Onda bi se dosta raje usutilo jer pobjeda u derbiju je pobjeda, zaboravili bi na kartone i ne bi se bunili. Namazani su oni.
Mene brine sto kreten samom svojom pojavom moze izazvati ozbiljne sigurnosne probleme, a ako bude siljio za bilo koga ko zna sta moze bit. Bas se Vico s vatrom igra pleme mu **** odvratno.
-
- Kontakt:
Bice tako sve dok smo im konkurenti,nema ko da nas zastiti,Zrinjskog stiti Beus mi smo na vjetrometini. Mirvic im je trn u oku jer ima pare a oni nemaju,Mirvic nema ptorekcije u savezu a gura klub svim silama posteno pa im je vuna da on radi nesto mimo saveza i talova,nama treba podrska mao nikad do sad,ujedinjenost i napraviti hajku nevidjenih razmjera. Prijavljujte na onu stranicu UEFI,mozda se sjete da salju kontrolore na tekme Borca sugavog. Kakav je ovo kriminal nevidjenih razmjera,neki novi level.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:31ma i protiv goska smo imali sudiju protiv, i protiv listice. A evo sad i derbi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:28Valjda neki otvore oci pa nece biti price zasto nismo mi Goska uzeli,zasto ovo zasto ono,dzaba sve kad se salju ljudi striktno da ti ubije igru,moral.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 05 okt 2023, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Tuga bgm. Jos vise na stadion nas treba doci
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Upravo tako!NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:34Raja ba, treba gledati malo siru sliku. Ljudi unistavaju sve sto ima veze sa ovom drzavom i sav fudbal u njoj, a zna se da je derbi najveca i najgledanija tekma. Organizovace neko totalno ludilo. Nijedan me scenario ne bi zacudio.
![]()
I ocekujem direktan crveni Ziljkicu ili Renanu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma šta plačete koji khurac, ima da iskaramo i kone i borac - yebo li im Gigović najmilije.
U suštini samo Renan da ne dobije crveni, za sve ostalo imamo itekako dobre zamjene.
U suštini samo Renan da ne dobije crveni, za sve ostalo imamo itekako dobre zamjene.
Zadnja izmjena: Surreal, dana/u 05 okt 2023, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Pa sto bi zeljeznicar trazio, kad znaju da ce nas klati na derbiju zbog Borca. A i sa tom gamadi vise nikad nista ne treba, oni te vise od cetnika mrze.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I na kraju promijeni sudiju pa stavi jelica, njegomirovica ili treceg. Niko sem peljtA
- 1 9 4 6 -
Čuj sa Željom nešto raditi, jeste vi bolesni? Pa njima ovo apsolutno odgovara, njima je derbi svakako važniji od cijele sezone - ako nas dobiju, bez obzira koliko bili pogurani oni će to prihvatiti i čekati prvu priliku da pljuju sudije kad oni budu pokradeni 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ne može gore po nas. Biće yebeno bas, nadam se na hajr i na dobro. Sad pored taktičke pripreme utakmice, moras ekipu pripremiti i psihički ali ne zbog derbija nego zbog sudije. Nadam se da će Rožman uspjeti pripremiti ekipu na svaki mogući scenario i da nećemo nasjedati prvo na provokacije skretničara a ni na sudijske odluke.
Cesto je bilo price a vidi sudi ovaj ili onaj, ovaj navija za kone ili navija za nas itd itd, ali nikad niti jedan sudija nije bio toliko ofiran da silji 90 minuta ili donosi totalno apsurdne i smijense odluke kroz svo to siljenje, pa hajmo reci, niko nije toliki dzon obraz da to radi 90 minuta na oci cijelog stadiona i sire.
Eh, mene brine sto Gigovic jeste, on je toliki dzon obraz tako da bi bas moglo eskalirati nakon ove utakmice.
Al hajd, vidjet cemo!
Eh, mene brine sto Gigovic jeste, on je toliki dzon obraz tako da bi bas moglo eskalirati nakon ove utakmice.
Al hajd, vidjet cemo!
U novi boj ...
Pa valjda je i Gigara svjestan šta se sve može desiti...
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Haksss, Hordas1990, misstianopenaldo, mosarajvosa83, pitara i 66 gostiju.